2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

S Spizella Emira SY demekki özel sektör ve devlet fark ediyor kızlar çünkü özel sektörde böyle değil 4 ay maaş almadan beklicez ve devletten toplu alacağız devlet memuru olmak lazımmış demekki

Konuyla alakalı değil ama İstanbulda olanlar bebek kıyafetlerini falan nerden almayı düşünüyosunuz? Markaların indirimlerini takip edeceğim ama daya uyguuna çok şey almak istiyorum. Eminönü havuzlu han iyi diyorlar ama gidip alışveriş yapan var mı?

ben genel olark civilden alıyorum hem uygun hemde çok güzel şeyler oluyor tavsiye ederim. çok çeşit var

Havuzlu handa fiyatlar normal seviyededir. Eminönü uygun alışveriş adresi olmaktan çıktı. Toplu alım yapanlar belki hala uygun alıyordur ama bizim gibi perakende alıcılar için dışarıda herhangi bir mağazada da aynı fiyat bulmak mümkün. Bir de Eminönü'nde araç sıkıntısı var. Şahsi arabayla gidilse bile çok uzun yol yürümek gerekiyor. Elde poşetler filan çok sıkıntı yani...

Civilden almayı düşünüyorum alacaklarımın büyük bir kısmını.

ben genel olark civilden alıyorum hem uygun hemde çok güzel şeyler oluyor tavsiye ederim. çok çeşit var

Evet civilde bi seçenek ama aradığım herşeyi bulabilir miyim ki?

Evet civilde bi seçenek ama aradığım herşeyi bulabilir miyim ki?
ben az once once geldim civilden canim aradigin hersey var evett ben aldim bi kav parca bisey hatta 10 parc almisim 142 lira tuttu uygun geldi fiyat bana bebegin cogu seyi tamamlandi artik bnyo urunleri ve bezi kaldi onlarida yavas yavas alirim artik

ben az once once geldim civilden canim aradigin hersey var evett ben aldim bi kav parca bisey hatta 10 parc almisim 142 lira tuttu uygun geldi fiyat bana bebegin cogu seyi tamamlandi artik bnyo urunleri ve bezi kaldi onlarida yavas yavas alirim artik
Aslında a aldıklarınizin resimlerini atarsanız fikir olur sakıncası yoksa :) nerden başlayacağımı bilmiyorum çünkü ben , benim gibilere de yardım olur

Ben herşeyi bulabiliyorum canım sende bulursun heralde o kdr çeşidin içinde :)
Daha önce çocuğum olur gözüyle hiç bakmamıştım hediyelik almaya giderken de öyle uçtan alıp çıkmıştım yani :) olmadı pazartesi bi havuzlu hana gideyim eşimle istiyorum haritadan bakınca Eminönü civarında civil görünüyor ikisinde uğrayıp bakarım en azından erken değil değil mi ? Almak için alışveriş yapmak için

yok erken değil tabiki sonradan ağırlaşır mıyız belli değil o yüzden alıp kenara koymakta fayda var senle aynıyız ben baya bişeyler aldım

Hepsi çok güzelmiş canım, baktıkça içim açıldı Güzel günlerde kullanın inşallah
amin canim sagolasinn daha guzelleri sizin olsun insaallah valla bebek kiyafetlerinde benimde baktikca alasimaeliyor :) esim frenledide bu kadar aldik benim kiz az sansli olunca bugun ablamda bu kadar alisveris yapmiss insaallah hepsini giydirebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…