Senin de tecrübelerini dinlemek isteriz canım fırsat bulursan sen de Yaz lütfen :)2014 Kasım annesiyim ama ben bile baştan sonra okudum yani..
Çok güzel olmuş :)))
Yazdığın her şey dosdoğru..Senin de tecrübelerini dinlemek isteriz canım fırsat bulursan sen de Yaz lütfen :)
zaten muhasebeciyim canım bizde öyle oluyor özel sektör olduğu için devletle farklı oluyor bzı haklar buda onlardan bitanesiSen yine de muhasebeyle görüş önce canım..
ben genel olark civilden alıyorum hem uygun hemde çok güzel şeyler oluyor tavsiye ederim. çok çeşit varKonuyla alakalı değil ama İstanbulda olanlar bebek kıyafetlerini falan nerden almayı düşünüyosunuz? Markaların indirimlerini takip edeceğim ama daya uyguuna çok şey almak istiyorum. Eminönü havuzlu han iyi diyorlar ama gidip alışveriş yapan var mı?
Havuzlu handa fiyatlar normal seviyededir. Eminönü uygun alışveriş adresi olmaktan çıktı. Toplu alım yapanlar belki hala uygun alıyordur ama bizim gibi perakende alıcılar için dışarıda herhangi bir mağazada da aynı fiyat bulmak mümkün. Bir de Eminönü'nde araç sıkıntısı var. Şahsi arabayla gidilse bile çok uzun yol yürümek gerekiyor. Elde poşetler filan çok sıkıntı yani...Konuyla alakalı değil ama İstanbulda olanlar bebek kıyafetlerini falan nerden almayı düşünüyosunuz? Markaların indirimlerini takip edeceğim ama daya uyguuna çok şey almak istiyorum. Eminönü havuzlu han iyi diyorlar ama gidip alışveriş yapan var mı?
ben genel olark civilden alıyorum hem uygun hemde çok güzel şeyler oluyor tavsiye ederim. çok çeşit var
Evet civilde bi seçenek ama aradığım herşeyi bulabilir miyim ki?Havuzlu handa fiyatlar normal seviyededir. Eminönü uygun alışveriş adresi olmaktan çıktı. Toplu alım yapanlar belki hala uygun alıyordur ama bizim gibi perakende alıcılar için dışarıda herhangi bir mağazada da aynı fiyat bulmak mümkün. Bir de Eminönü'nde araç sıkıntısı var. Şahsi arabayla gidilse bile çok uzun yol yürümek gerekiyor. Elde poşetler filan çok sıkıntı yani...
Civilden almayı düşünüyorum alacaklarımın büyük bir kısmını.
ben az once once geldim civilden canim aradigin hersey var evett ben aldim bi kav parca bisey hatta 10 parc almisim 142 lira tuttu uygun geldi fiyat bana bebegin cogu seyi tamamlandi artik bnyo urunleri ve bezi kaldi onlarida yavas yavas alirim artikEvet civilde bi seçenek ama aradığım herşeyi bulabilir miyim ki?
Ben herşeyi bulabiliyorum canım sende bulursun heralde o kdr çeşidin içinde :)Evet civilde bi seçenek ama aradığım herşeyi bulabilir miyim ki?
Aslında a aldıklarınizin resimlerini atarsanız fikir olur sakıncası yoksa :) nerden başlayacağımı bilmiyorum çünkü ben , benim gibilere de yardım olurben az once once geldim civilden canim aradigin hersey var evett ben aldim bi kav parca bisey hatta 10 parc almisim 142 lira tuttu uygun geldi fiyat bana bebegin cogu seyi tamamlandi artik bnyo urunleri ve bezi kaldi onlarida yavas yavas alirim artik
Daha önce çocuğum olur gözüyle hiç bakmamıştım hediyelik almaya giderken de öyle uçtan alıp çıkmıştım yani :) olmadı pazartesi bi havuzlu hana gideyim eşimle istiyorum haritadan bakınca Eminönü civarında civil görünüyor ikisinde uğrayıp bakarım en azından erken değil değil mi ? Almak için alışveriş yapmak içinBen herşeyi bulabiliyorum canım sende bulursun heralde o kdr çeşidin içinde :)
suan evde degilim canim eve gecince atarimAslında a aldıklarınizin resimlerini atarsanız fikir olur sakıncası yoksa :) nerden başlayacağımı bilmiyorum çünkü ben , benim gibilere de yardım olur
yok erken değil tabiki sonradan ağırlaşır mıyız belli değil o yüzden alıp kenara koymakta fayda var senle aynıyız ben baya bişeyler aldımDaha önce çocuğum olur gözüyle hiç bakmamıştım hediyelik almaya giderken de öyle uçtan alıp çıkmıştım yani :) olmadı pazartesi bi havuzlu hana gideyim eşimle istiyorum haritadan bakınca Eminönü civarında civil görünüyor ikisinde uğrayıp bakarım en azından erken değil değil mi ? Almak için alışveriş yapmak için
Daha önce çocuğum olur gözüyle hiç bakmamıştım hediyelik almaya giderken de öyle uçtan alıp çıkmıştım yani :) olmadı pazartesi bi havuzlu hana gideyim eşimle istiyorum haritadan bakınca Eminönü civarında civil görünüyor ikisinde uğrayıp bakarım en azından erken değil değil mi ? Almak için alışveriş yapmak için
Hepsi çok güzelmiş canım, baktıkça içim açıldıEki Görüntüle 2165355 Eki Görüntüle 2165355 Eki Görüntüle 2165356 Eki Görüntüle 2165358 Eki Görüntüle 2165359 Eki Görüntüle 2165360 Eki Görüntüle 2165361 Eki Görüntüle 2165362 Eki Görüntüle 2165363 Eki Görüntüle 2165355 Eki Görüntüle 2165356 Eki Görüntüle 2165358 Eki Görüntüle 2165359 Eki Görüntüle 2165360 Eki Görüntüle 2165361 Eki Görüntüle 2165362
amin canim sagolasinn daha guzelleri sizin olsun insaallah valla bebek kiyafetlerinde benimde baktikca alasimaeliyor :) esim frenledide bu kadar aldik benim kiz az sansli olunca bugun ablamda bu kadar alisveris yapmiss insaallah hepsini giydirebilirimHepsi çok güzelmiş canım, baktıkça içim açıldıGüzel günlerde kullanın inşallah
Ooo maşallah nasipli sizin fıstıkamin canim sagolasinn daha guzelleri sizin olsun insaallah valla bebek kiyafetlerinde benimde baktikca alasimaeliyor :) esim frenledide bu kadar aldik benim kiz az sansli olunca bugun ablamda bu kadar alisveris yapmiss insaallah hepsini giydirebilirim