- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
O zaman uni baby nin hem yumusaticisini hem deterjanini aliyorumHimmm öyle birsey hatırlamıyorum canım.. bazı lekeler ne yaparsan yap çıkmıyor zatenkokusu güzeldi bebek gibi kokuyordu ama ben uni Baby nin yumuşatıcısından da koyuyordum
Emira SY canim cok soru sordum biliyorum ama bez olarak ne onerirsin :))))
Tamam o zaman bende sleepy alayim.bide ben bi bakim kiti almistim.ocinde burun aspiratoru koltuk altindan ates olcer tarak falan filan var.yani şunu almistim.ama cok kullanisli gibi gelmedi sonradan.fircasi baya sert.acaba iade edip tek tek mi alsam?kulaktan ates olcer falan mi alsam ne dersinSor tabi canım :)
Şimdiye kadar denediklerim:
-molfix
-jenny willy
-prima
-komili
-sleepy
En çok sleepy i beğendim :)
Tamam o zaman bende sleepy alayim.bide ben bi bakim kiti almistim.ocinde burun aspiratoru koltuk altindan ates olcer tarak falan filan var.yani şunu almistim.ama cok kullanisli gibi gelmedi sonradan.fircasi baya sert.acaba iade edip tek tek mi alsam?kulaktan ates olcer falan mi alsam ne dersin
Onerebilecegin bi marka var mi canim ates olcer de?Canım burun aspiratöru olarak otri bebe çok iyi bu pompa gibi olan hiç çekmiyor. Firca da yumuşak değilse zaten kullanışsız olur. Koltuk altından da ölçüm yapmak çok zor çünkü uzun süre sabit durmuyor bebekler.
Onerebilecegin bi marka var mi canim ates olcer de?
Canım biz temassız termometre aldık, alından ölçenden yani weewell 550r modeli. Önceki sayfalarda resmini paylaşmıştım. Arkadaşım da iki bebeğine kullanmış, çok memnun kalmış.Onerebilecegin bi marka var mi canim ates olcer de?
Bence kulaktan değil de alından uzaktan ölçüm yapanlar daha kullanışlı olur. Ben kulaktan almıştım küçükken gene neyse de büyüyünce çok zorluyor ölçüm yaptırmak istemiyor... Benim şuan kullandığımin markası weewell
kizlar cok ama cok tesekkur ederim Allah razi olsun gercekten.❤❤ çevremde bu kadar detaylı bilen pek insan yok.o yüzden soruyorum surekli kusuruma bakmayin. Emiracim seni de cok ugrastiriyorun ama idare et işte cococugunu:))))Canım biz temassız termometre aldık, alından ölçenden yani weewell 550r modeli. Önceki sayfalarda resmini paylaşmıştım. Arkadaşım da iki bebeğine kullanmış, çok memnun kalmış.
Canım internette 150civarına bulabilirsin. Bizim bir arkadaşı satıyormuş eşimin, almışken ondan alalım dedik, henüz elime geçmedi cihaz o yüzden. Görüşünce alacağız. İnternetten söylesem hemen gelirdikizlar cok ama cok tesekkur ederim Allah razi olsun gercekten.❤❤ çevremde bu kadar detaylı bilen pek insan yok.o yüzden soruyorum surekli kusuruma bakmayin. Emiracim seni de cok ugrastiriyorun ama idare et işte cococugunu:))))
LezzetliCipetpet canım internetten mi aldin o ates olceri, ne kadara aldin :))))))
Ben baktım simdi trendyolda 109 lira diyo.ordan alayim bari.sagol canom ❤❤❤❤❤❤Canım internette 150civarına bulabilirsin. Bizim bir arkadaşı satıyormuş eşimin, almışken ondan alalım dedik, henüz elime geçmedi cihaz o yüzden. Görüşünce alacağız. İnternetten söylesem hemen gelirdi
Canım trendyoldaki kulaktan ölçer galiba, benim dediğim alından temassız ölçen cihaz şuBen baktım simdi trendyolda 109 lira diyo.ordan alayim bari.sagol canom ❤❤❤❤❤❤
Aaa evet canim benim baktigim kulaktanmis farkinda degilim :))) tamam bende bundan alcam.şu alisverisi bi bitireydim tam anlamiylaCanım trendyoldaki kulaktan ölçer galiba, benim dediğim alından temassız ölçen cihaz şu
Ben almıştım ama hiç kullanmadım. Zaten ya yatakta ya koltukta değişiyorsun zemin sorun olmaz diye düşünüyorum :) kisaca hevesin varsa al yoksa boşverEmira SY balım,simdi ben bu tek kullanimlik alt acma bezlerinden aldim.acaba birde şu elyafli alt acma minderlerinden de alayim mi?yere koydugumda sırti falan acimasin diye
Tmm o zaman kuzum.Ben almıştım ama hiç kullanmadım. Zaten ya yatakta ya koltukta değişiyorsun zemin sorun olmaz diye düşünüyorum :) kisaca hevesin varsa al yoksa boşver
Tmm o zaman kuzum.
Bebek arabasi ve puset takimini indirimden aldim 999 liraya.chicco dan lite way plus.internetten siparis verdim bu sabah.var mi çevrende kullanan bu takımi?
Cok tesekkur ederim canimin ici.999 lira pahali mi sence?cok mu konforlulara gidiyoruz anlamadim ki :/Güzel günlerde kullanın canım malesef kullanan tanıdığım yok ama salihte arastirirken güzel yorumlar okumuştum onunla ilgili :)