- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 34
Yok cnm egilmiyor fiyatına göre çok iyi yaniCanım nasıl güzel mi tutup kaldırınca sağa sola eğiliyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm egilmiyor fiyatına göre çok iyi yaniCanım nasıl güzel mi tutup kaldırınca sağa sola eğiliyor mu?
İlkinde de olduğu gibi Dr browns cam biberon ve avent emzik aldımTecrübeli anneler veya almış olan arkadaşlar biberon ve emzikte hangi marka ve özellikte ürün önerirsiniz?
Biberon kaç mllik cnm?cam kullanışlı oluyor mu?İlkinde de olduğu gibi Dr browns cam biberon ve avent emzik aldım
Ben de aynen ilk çocukta olduğu gibi dr browns cam biberon ve avent soft emzik aldım.Tecrübeli anneler veya almış olan arkadaşlar biberon ve emzikte hangi marka ve özellikte ürün önerirsiniz?
Ev sicak oluyo bizim kisin. Uzun kollu zibinlar ve tulumlar is görür diye düsünuyorum bikac tane de yelek aliyim benTamam diger 2 sini giydirincede ustune yelek giydirirsin o sekilde kullanirsin...ilk aylar o kadar cok kusuyolarki zaten devamli ust degisiyo yikanmasi kurutmasi utusu derken...kiyafet cok lazim oluyo
Ben de bir jaç takım 0-3 ay almıştım olur o zaman onlar. Sağol arkadaşımİnşallah ihtiyaç olmaz ama eğer bebek prematüre doğarsa Civil’de Prematüre bebek kıyafetleri var. Geçen gün tesadüfen görmüştüm de aklımda kalmış :)
Yenidoğan için birkaç takım 0-3 ay aldık biz, ilk aylarda bebeğe olduğu kadar onları kullanacaz. Sonra büyüdükçe 3-6 ay giydiririz sonrası Allah Kerim :)
150ml li sanırım. Plastikler arkadaşların dediği gibi koku yapabiliyor oyüzden cam seçtimBiberon kaç mllik cnm?cam kullanışlı oluyor mu?
Kızlar günaydınyine tecrübeli annelerimize bir soru park yatak mi ahşap beşik mi önerirsiniz?şimdilik ayrı oda düşünmüyorum 1,5-2 yaşında odasina Montessori tarzı yatak dusunuyorum.
Yatak konusunda net bir doğru yok herkesin evine şartlarına çocuk sayısına göre değişiyor. Ben de ilk çocukta büyüyen yatak aldım ama aynen Emira SY te olduğu gibi bizimki de odasında yatmadı 3 yaşına kadar. İkinciye park yatak aldım çünkü sonra kaldıracak yeri düşündüm. 2 sene sonra toplar kilere falan bi yere tıkıştırırım dedim. Ama belki ilk çocuk olsa ikinci de kullanacak diye ahşap beşik alabilirdim.Kızlar günaydınyine tecrübeli annelerimize bir soru park yatak mi ahşap beşik mi önerirsiniz?şimdilik ayrı oda düşünmüyorum 1,5-2 yaşında odasina Montessori tarzı yatak dusunuyorum.
Oyyy senin durum karışık o zmn cnm bebiste katılır yanınıza simdiYatak konusunda ben hiç birşey diyemiyorum çünkü Salih'e hem ahşap karyola hem park yatak aldık ikisine de yatmadı malesef.. biz hala beraber yatıyoruz koca danayla
Ahşap beşik görüntüsü güzel ama dediğin gibi sonra kaldırmaya yer bulmak sıkıntı o yönden park yatak daha kullanışlı gibi geliyor dediğim gibi 2 yaşında falan ayrı oda yapıp normal yatak düşünüyorum o yüzden park yatak daha bı mantıklı geliyor ama onunda görüntüsü pek hoşuma gitmiyorkafamda deli sorular
Yatak konusunda net bir doğru yok herkesin evine şartlarına çocuk sayısına göre değişiyor. Ben de ilk çocukta büyüyen yatak aldım ama aynen Emira SY te olduğu gibi bizimki de odasında yatmadı 3 yaşına kadar. İkinciye park yatak aldım çünkü sonra kaldıracak yeri düşündüm. 2 sene sonra toplar kilere falan bi yere tıkıştırırım dedim. Ama belki ilk çocuk olsa ikinci de kullanacak diye ahşap beşik alabilirdim.
ya bu uçak şeklindeki raflara bayıldımmm.Arkadasınıza sorsanız bize kaça yapar acaba bunlardanOna bende bittim simdilik son kararim bir duvara ucakli kagit yaptiriyorum karsi duvarada bu daglari cizip boyuyorum.ikide ucak seklinde raf..artik hepsinim siparisini verdim umarim baska bisey gormemEki Görüntüle 2172672 Eki Görüntüle 2172673 Eki Görüntüle 2172676
Cossybyaqua yı öneririm. İnstagram sayfasında daha net gözüküyor ürünler.Penyesine birşey olmuyor hem de çok şık modeller var. Önceki doğumumda giydiğimi giyeceğim nasip olursa, yeni bi modelini çok beğendim olmasaydı o modeli alırdım.Selam kızlar gecelik yada lohusa seti sabahlık filan alanlar resimlerini fiyatlarını ve aldıkları yeri yazabilirler mi acaba şık birşeyler arıyorum bulamiyorum
Babynest görüntü daha güzel. Kullanmadım. Reflü yatağı almıştım çekirdekli olanlardan. O kadar işimize yaradı ki. İlk bebeğim kusmazdı. Hatta diyordum niye hastane çıkışlarında önlük olur ki, diye düşünürdüm.Kusan bi bebeğim daha olunca işlevini anladım. Bir yan yatma yastığı almıştım sık sık yönünü değiştirmek için. Reflü yatağını misafirin yanına getirdiğimde odada kullanıyordum, uzun misafirliğe gittiğimizde. Kesinlikle biz çok faydalandık. Yalnız bebek hareketliyse kaymaya ve dönmeye başlıyor bir süre sonra.ben bunların ne işe yaradığını bi türlü çözemiyorum. hani diğer odaya falan geçince içinde yatsın diye sadece dimi ?
eğer öyleyse reflü yatağıda aynı işi görmezmi. ondan almak daha mantıklı olmaz mı
tecrübeliler yardım lütfen kafalar yanıyor
Oyyy senin durum karışık o zmn cnm bebiste katılır yanınıza simdi
Peki bu çekirdeklilerin faydası nedir? teşekkür ederim yorumların için, eğer gerekli olursa bende reflü yastığı düşünüyorum :)Cossybyaqua yı öneririm. İnstagram sayfasında daha net gözüküyor ürünler.Penyesine birşey olmuyor hem de çok şık modeller var. Önceki doğumumda giydiğimi giyeceğim nasip olursa, yeni bi modelini çok beğendim olmasaydı o modeli alırdım.
Babynest görüntü daha güzel. Kullanmadım. Reflü yatağı almıştım çekirdekli olanlardan. O kadar işimize yaradı ki. İlk bebeğim kusmazdı. Hatta diyordum niye hastane çıkışlarında önlük olur ki, diye düşünürdüm.Kusan bi bebeğim daha olunca işlevini anladım. Bir yan yatma yastığı almıştım sık sık yönünü değiştirmek için. Reflü yatağını misafirin yanına getirdiğimde odada kullanıyordum, uzun misafirliğe gittiğimizde. Kesinlikle biz çok faydalandık. Yalnız bebek hareketliyse kaymaya ve dönmeye başlıyor bir süre sonra.Eki Görüntüle 2179240
Valla gecen aydingelini icin de isimlik sordum tatile cikiyorum hic ugarasamam bayramdan sonra konusuruz dedi :)ya bu uçak şeklindeki raflara bayıldımmm.Arkadasınıza sorsanız bize kaça yapar acaba bunlardan