Kızlar hazır buradasınız konu açtım ama sizlerden de fikir almak istiyorum. Küçük bi odam var bebek odası yapmak istiyorum kafamda bişeyler belirledim ama nasıl yapacağıma karar veremedim bana bi fikir verirseniz sevinirim . 2 oda var kafamda 1i biraz pahalı 4000 TL bunun fiyatı
Eki Görüntüle 2165428 bir diğeri ise bu 2500 TL
Eki Görüntüle 2165430 Ve ekstra olarak yatak odama anne yanı için sepet beşik düşünüyorum.
Ayrıyeten birde başka bir düşüncem var
Onu da söyleyeyim bu büyüyen Beşik almamak için aslında , odayı en başta çok kapanmamak için oda şöyle
Eki Görüntüle 2165431 Eki Görüntüle 2165432 bu büyüyen karyolayı en küçük haliyle koyayım birisi geldiği zaman da yatsn yada bebek 2 yaşından sonra yatsın diye . Dolap bu iki takımdan birinin olur oda 1500 civarı dolap Fiyat 450 karyola 400 civarı yatak fiyatı
Ve ikea besik ama sallanan model istiyorum bunu hem yatak odamda kullanmak istiyorum hemde odasında kullansın istiyorum bu da yatağıyla nevresim takımıyla sanırım 800 900 ü bulur . çok para harcamak istemiyorum aslında gidip mağazalarda bakmışligimda yok bu besiklerin sallananı ikea da yok , özel yaptırırım diye düşünüyorum . Takım alırsam sepet beşik annem hediye alçak 350 400 civarı oda . Siz olsanız nasıl yaparsınız?