Bende nolur Nolmaz diye aldım canım bide bizimkiler çok hevesliydi uzun bi sure sonra gelecek olan bi bebek olduğu için heyecanla yapıyoruz yaptığımızı daOhh masallah biz daha bisey almadik iki ayligina memlekete gidicem gidip geldikten sonra başlıcaz sanirim
Insallah iyi günlerde guzel günlerde giymeyi nasip etsin rabbimBende nolur Nolmaz diye aldım canım bide bizimkiler çok hevesliydi uzun bi sure sonra gelecek olan bi bebek olduğu için heyecanla yapıyoruz yaptığımızı da
amin canım hepimizin inşallahInsallah iyi günlerde guzel günlerde giymeyi nasip etsin rabbim
Selamlar ben biraz büyük parçalardan başladım
İkinci el tercih ettim beşik anakucağı bebekarabası ve puset aldım
Eki Görüntüle 2164638
Eki Görüntüle 2164639
Eki Görüntüle 2164640
Eki Görüntüle 2164641
Beşik ikea hensvik modeli
Anakucağı prego gaby
Bebek arabası mamas papas armadillo
Puset cybex aton basic
Guzel gunlerde kullanın insallah. Hepsi cok güzellerSelamlar ben biraz büyük parçalardan başladım
İkinci el tercih ettim beşik anakucağı bebekarabası ve puset aldım
Eki Görüntüle 2164638
Eki Görüntüle 2164639
Eki Görüntüle 2164640
Eki Görüntüle 2164641
Beşik ikea hensvik modeli
Anakucağı prego gaby
Bebek arabası mamas papas armadillo
Puset cybex aton basic
Cok guzeller canim gule gule kullan. Kaca aldin hepsini
Teşekkürler daha iyileri sizlerin olsunGuzel gunlerde kullanın insallah. Hepsi cok güzeller
Beşik 180
Anakucağı 150
Araba 550
Puset 225
Sağolun daha güzelleri sizin olsun
İkinci el ama temiz şeyleri arıyorum bulunca da aldım
Arkadaslar alis verise kac haftalikken basladinz..benm 14 haftalik cinsiyet belli olunca baslayim diyorum ilk bebegm olacak kiz kardesim falan da yo bilgi alabilecegim o yuzden simdiden arastiriyorum..cinsiyet belli olunca alisverise baslasam erken mi olur? Bir de ben yogun calisiyorum bos zamanim cok olmuyor baslasam anca bitiririm gibi geliyor
Çok uyguna almışsın hem de, çok güzeller canım. Güzel günlerde güle güle kullanınBeşik 180
Anakucağı 150
Araba 550
Puset 225
Sağolun daha güzelleri sizin olsun
İkinci el ama temiz şeyleri arıyorum bulunca da aldım
Ben suan 28 haftaligim 15 gun falan oldu baslayali.Allaha şükür tamamlamak uzereyim.aslinda 30 uncu haftadan once baslamayi dusunmuyordum ama erken dogum korkusuyla hazirliklarimi bitirdim sayılır.geriye bir tek besik falan kaldı.insallah tam zamanli gelir pamuğumArkadaslar alis verise kac haftalikken basladinz..benm 14 haftalik cinsiyet belli olunca baslayim diyorum ilk bebegm olacak kiz kardesim falan da yo bilgi alabilecegim o yuzden simdiden arastiriyorum..cinsiyet belli olunca alisverise baslasam erken mi olur? Bir de ben yogun calisiyorum bos zamanim cok olmuyor baslasam anca bitiririm gibi geliyor
Bugun liste yapmaya basladim, 2 -3 hafta sonra da alisverise baslarim diyorum 17 hafta gibi olacak iste, zaman olunca hemen yapilir alis veris ama dedigim gibi yogun olunca zaman da kisitli oluyor son haftalarda da agirlasirim, temizligini yapmasi falan zor olur diye firsatim varken halletmek istiyorum18 gibi başladım
Bi liste yap alınacakları bilirsin
Kimini gezerek kimini internetten alırsın
Arkadaslar alis verise kac haftalikken basladinz..benm 14 haftalik cinsiyet belli olunca baslayim diyorum ilk bebegm olacak kiz kardesim falan da yo bilgi alabilecegim o yuzden simdiden arastiriyorum..cinsiyet belli olunca alisverise baslasam erken mi olur? Bir de ben yogun calisiyorum bos zamanim cok olmuyor baslasam anca bitiririm gibi geliyor
S Spizella canım hayırlı olsun iyi günlerde güle güle kullanın inşallah ana kucağını çok beğendim ikinci el almakla iyi yapmışsın bende sepet beşik bulmuştum 2. el temiz kaçırmadım ne kadar kullanacakki zaten diye.. Bi de yatak odası yapmaktan vazgeçtim yani daha doğrusu şimdi yapmıcam zaten doğduğunda 6 aya kadar beşiğinde yatacak o zaman rahat rahat yaparım kendimi maddi olarakta sıkıştırmim dedim yatak odamdaki şifonyere bebeğin kıyafetlerini koycam bi müddet öyle idare edim diyorum kızlar sizce de mantıklı mı acaba
S Spizella canım hayırlı olsun iyi günlerde güle güle kullanın inşallah ana kucağını çok beğendim ikinci el almakla iyi yapmışsın bende sepet beşik bulmuştum 2. el temiz kaçırmadım ne kadar kullanacakki zaten diye.. Bi de yatak odası yapmaktan vazgeçtim yani daha doğrusu şimdi yapmıcam zaten doğduğunda 6 aya kadar beşiğinde yatacak o zaman rahat rahat yaparım kendimi maddi olarakta sıkıştırmim dedim yatak odamdaki şifonyere bebeğin kıyafetlerini koycam bi müddet öyle idare edim diyorum kızlar sizce de mantıklı mı acaba