- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 37
Birde boyle sticker yaptirdim 50 tane.karton mavi kucucuk posetler aldim onlarin icinde dagitcz hediyelikleri.posetlerin ustunede bunlari yapistircamkızlar hastanede nasıl bir sey dağıtacaksınız .cıkolata dağıtacağım ve bırde hedıyelık bırsey ama ne?
hastane kapı süsü nerden yaptırabılırım onu var mı yaptırdığınız bıryer?
bırde mevlutte ne dağıtacaksınız ona da fıkır verın.
Yaa ne guzel seyler bulmussun her zamanki gibiBirde boyle sticker yaptirdim 50 tane.karton mavi kucucuk posetler aldim onlarin icinde dagitcz hediyelikleri.posetlerin ustunede bunlari yapistircamEki Görüntüle 2169879
Aynen isim olayı bana da dert resmen ne magnet yatırabiliyorum ne isimli battaniye filan her şey ismi bekliyorYaa ne guzel seyler bulmussun her zamanki gibibende daha erken diye bakmıyorum bile simdi tatil görünümlü bi kapanda gibiyim evime gidince insallah bende baslim herkes erken desede ama tabi önce isim olayini cozmek lazim
Sizinkide mi erkek erkeklere genelde isim bulmak zor oluyoAynen isim olayı bana da dert resmen ne magnet yatırabiliyorum ne isimli battaniye filan her şey ismi bekliyor
civalı neden yasaklandı kim yasakladı acaba
Evet öyle giydirdim zıbın yazın sadece tek giydirilir bizimkiler kış bebekleriAltlı üstlü takınlardan mı giydirdiniz zıbınların üstüne
Guzel gunlerde Saglikla binsinde insallah o sen bol bol yıkarsın annesi artik uslu olmazsaAy fotoğraf paylaşamıyorum telefondan ayol...Nasil oluyor bu iş yaaa..cücüğüme bebek arabası aldım hemde başka model bakarken bambaşka bi marka bide cesarete bak bej rengi..cok uslu olup kirletmeyecek ya
Amin inşallah cok tesekkur ederim..Ya boyut küçültucemde resim url si soruyo, medya soruyor resim seç diye çıkmıyor, hayır yani teknoloji özürlude degilim ama neyse uğraşayım biraz daha..cok tesekkurlerGuzel gunlerde Saglikla binsinde insallah o sen bol bol yıkarsın annesi artik uslu olmazsaresmide canim kamerayla resimi cektikten sonra telefondan ekran goruntusu olarak al o sekilde boyut küçülür ve paylasabilirsin
gule gule gezmek nasip etsin rabbimcanin :)Eki Görüntüle 2169951 o değilde aşagida dosya yükle seçeneği varmışayyy onu yeni farkediyorum...buyrun bebek arabamız ve pusetimiz..oto sabitleyicisiyle birlikte
Amiiiin canım..Hepimiz inşallahgule gule gezmek nasip etsin rabbimcanin :)
Evet isimden kesinlikle emin olmalisin.son 20 gun bile yaptirrisin genelde cogu 20 25 gunde teslim ediliyo daha neleeer bulunur kafanda netlestirince :)Yaa ne guzel seyler bulmussun her zamanki gibibende daha erken diye bakmıyorum bile simdi tatil görünümlü bi kapanda gibiyim evime gidince insallah bende baslim herkes erken desede ama tabi önce isim olayini cozmek lazim
Ayy cok guzelmis gule gule kullanin canim fiyati ne kadar di canim biz hala arastirmalardayizEki Görüntüle 2169951 o değilde aşagida dosya yükle seçeneği varmışayyy onu yeni farkediyorum...buyrun bebek arabamız ve pusetimiz..oto sabitleyicisiyle birlikte
cok gyzelmiss canim su kutulu cikolatadan bende yaptiricam bakalim alttaki sekerler pahalimi onlarda degisik duruyorEvet isimden kesinlikle emin olmalisin.son 20 gun bile yaptirrisin genelde cogu 20 25 gunde teslim ediliyo daha neleeer bulunur kafanda netlestirince :)
Bunlarida lidyanin 1 yas partisi icin yaptirmistim fikir olsunEki Görüntüle 2169953 Eki Görüntüle 2169956
Aa hastane icin isimli cikolata yerine o Şekerden yaptirmak daha degisik olur sanki cikolata cok basitleşti diye fikir arıyordum zaten ne kadar acaba onun tanesiEvet isimden kesinlikle emin olmalisin.son 20 gun bile yaptirrisin genelde cogu 20 25 gunde teslim ediliyo daha neleeer bulunur kafanda netlestirince :)
Bunlarida lidyanin 1 yas partisi icin yaptirmistim fikir olsunEki Görüntüle 2169953 Eki Görüntüle 2169956
Bugün gördüm ama incelemedim. Chicconun trio love mı ne öyle bir adı olmalı. İnglesina triology’ nin birebir aynısı görünüyor. Güle oynaya kullanın :)Eki Görüntüle 2169951 o değilde aşagida dosya yükle seçeneği varmışayyy onu yeni farkediyorum...buyrun bebek arabamız ve pusetimiz..oto sabitleyicisiyle birlikte
cok teşekkurler..bu model Inglesinanın kopyası canım, ben onu arastirırken bu çıktı karşima..chiccodan aldım araba, puset, çantası, ayak ortüsü hepsi 2200 tl..dik kapanıyor ben özellikle ondan istemiştimAyy cok guzelmis gule gule kullanin canim fiyati ne kadar di canim biz hala arastirmalardayiz
cok teşekkurler..bu model Inglesinanın kopyası canım, ben onu arastirırken bu çıktı karşima..chiccodan aldım araba, puset, çantası, ayak ortüsü hepsi 2200 tl..dik kapanıyor ben özellikle ondan istemiştimAyy cok guzelmis gule gule kullanin canim fiyati ne kadar di canim biz hala arastirmalardayiz