2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Resim yükleyemedim ama aldiklarimi yazayim.
Bebek arabasi chicco trio sprint modeli
Elektrikli süt pompası 2li lansinoh
Anne sutu saklama poşeti
Temazsiz ateş ölçer
Dijital termometre
Bebek şampuanı, bebek yağı
Chicco biberon termosu
Chicco tarak fırça seti
Avent 2li emzik
Prima premium care bebek bezi
Unibabay ıslak mendil, temizleme pamuğu
Kullan at alt açma örtüsü
Ağız bezi 20 adet
Silikon bebek önlüğü

Sanırım oldu

Eklentiler

• IMG-20180716-WA0025.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG-20180716-WA0029.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG-20180716-WA0027.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG-20180716-WA0031.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG-20180716-WA0030.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG-20180716-WA0035.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG-20180716-WA0028.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG-20180716-WA0034.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG-20180716-WA0037.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG-20180716-WA0023.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG-20180716-WA0024.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG-20180716-WA0036.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG-20180716-WA0022.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG-20180716-WA0032.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG-20180716-WA0026.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG-20180716-WA0033.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 92
Şimdiden 6-9 aylık almaya başlamışsın annesi :)

Bir de diğer gönderin için alınabilir tabii ki.

Kizlar bu üründen alaniniz oldu mu?? eger aldiysaniz nasil geldi memnun kaldınız mi yorumlara baktim ama cok karisikti yorumlar. Fiyati da uygun geldi ama kararsiz kaldim.
Ben almıştım ilk çocuğumda. Kullanışlı bir ürün en güzel yanı bebeği istediğin yöne yatırıyorsun ve dönemiyor güvenli. Bu şekilde kafa şekli de düzgün oluyor her iki tarafa da yatırdığın için.

Cıvalı su koltuk altı kullanılan mı ? Ikısındende bulunsun bence evınde :)
Civalı ateş ölçer satışı yasaklandı zaten. Anne ve babannelerinizde yoksa dışardan bulup satın almanız çok zor
Ben hangisinden alayım peki? Kışın onu giydirince altına patikli pijama mı giydircem.? Üstüne başka ne giydireceğim? Yelek mi
Sadece zıbın kışın yetmez ince olur. Oyüzden ben ilk bebeğime de genelde kısa kollu çıtçıtlı alıp üzerinde şu takımlardan giydiriyordum. Uzun kollu sıkar gibi geliyor
Civilden çok güzel 5 li takımlar aldım. Takımları seviyorum ben. Tek alt tek üst ilk etapta kullanmıyorum. 0_3 aylık alıyorum. Hastane çıkışı standart 10lu aldım. Penye battaniye ler penye yelekler çok kullanışlı oluyor. Kızımdan biliyorum. Tulum alacağım biraz tulum hiç almadım tabii kızımın küçüklerinede bakmam gerekiyor biraz ayırmıştım

Alış veriş yapmayı sevmiyorum şimdiden alayım dedim. O zaman gelince üşenirim, ertelerim ve bana her gün sıkıntısı basar diye başladım gördüğümü almaya :/
Bütçe sıkıntısı olmasa ben de 1 yaşa kadar uygun indirimde gördüklerimi alırdım kesin. Ama şu an öncelikli ürünlere bütçe ayırmak mecburiyetimdeyim :) ben de çok sevmiyorum alışverişi.

Reflü yatağı almak şart mı açıkçası hem park yatak aldım içine ekstra yatak hem de oda takımı mobilya aldık ekstra reflü yatağı almak istemiyorum.

civalı neden yasaklandı kim yasakladı acaba

Altlı üstlü takınlardan mı giydirdiniz zıbınların üstüne

Altlı üstlü takınlardan mı giydirdiniz zıbınların üstüne
Genelde altli ustlu takimlar cok pratik oluyo ozellikle yenidogan mide kapasitesini bilmedigi icin gunde 1736392 kez kusuyo ve devamli ust degisiyo tulumu devamli giy cikar zor oluyo.ayrica bebeginin gelisimi %50 persentilin ustunde giderse tulumlarin bacak boyu kisa kalabiliyor o yuzden ozellikle ayakli tulum alma dogumdan once sonra gelisimine gore alirsin.2li takim alirken kendinden eldivenli alirsan senin icin daha pratik olur cunku bazi sıpalar eldivelerini surekli cikariyo :) yenidoganlarda kan deverani yeterli olmadigi icin yaz bebegi bile olsa eli ayagi usuyo ne yazikki...eldiven disinda en onemli ihtiyac kalin corap ve patik :) o minicik ayaklara 5 katta giydirsen hep buz oluyo ilk 2 ay

Ci

Civa cilt tarafindan emilebilen cok yuksek derecede zararli bir madde kirilmasi halinde yutmasanda cilt emdigi icin yasaklandi.ayrica oyuncak ve giysilerdeki boya icinde bile kullanilirdi...hepsi yasaklandi cok sukur
bu şekilde ateş ölçer kullanan çok tanıdığım var bılmıolar onlarda bnm gıbı demekkı mutlaka uyaracağım teşekkürler

bu şekilde ateş ölçer kullanan çok tanıdığım var bılmıolar onlarda bnm gıbı demekkı mutlaka uyaracağım teşekkürler
kuşum internetten bak civa zehirlenmesi diye cok tehlikeli ozellikle bebeklerde.teyzem ve enistem kimya muhendisi acayip dikkat ederler cocuklarin esyalarina ordan biliyorum

Anladim teşekkürler. Babynest yerine reflü yatagi alsam daha kullanisli olur o zaman sanırım

kızlar hastanede nasıl bir sey dağıtacaksınız .cıkolata dağıtacağım ve bırde hedıyelık bırsey ama ne?

hastane kapı süsü nerden yaptırabılırım onu var mı yaptırdığınız bıryer?

bırde mevlutte ne dağıtacaksınız ona da fıkır verın.

Kapi susu magnet ve cerceve yaptiriyorum
Ceeceveler sünnet icin.kendi ailem istanbulda onlara baska magnette yaptiriyorum orda dagitilir :)
Şeker ve lokum yaptiriyorum bizde cok dagitilcak yer var.kayinvaldem gereksiz komuslarina dagitiyo eşim iş yerinde dagitiyo bende istanbula gonderiyorum o yuzden bizimkiler biraz cok.hepsinin forografini yukluyorum.Mevlut yaparmiyim bilmiyorum kizima yaptirdigimida yukluyorum.o zaman cok sinirlenmistim kv evinde yapilmisti tanimadigim arsiz komsulari.tepsi gezdirilirken biri diyoki bi kac tane al kuran ve tespih var icimde bedava tesbih al lazim olur filan diyolardi o yuzden igrendim su bile ikram etmeyebilirim...

Eklentiler

• Screenshot_20180717-163947_Instagram.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…