2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Bugün gördüm ama incelemedim. Chicconun trio love mı ne öyle bir adı olmalı. İnglesina triology’ nin birebir aynısı görünüyor. Güle oynaya kullanın :)
Aynen öylee ben inglesina arastırırken bu çıktı ve yarı fiyatına..insallah tepine tepine bineriz :)

Sizinkide mi erkek erkeklere genelde isim bulmak zor oluyo:KK34: aslinda benim aklimda yusuf egmen yada göktug var ama karar veremiyorum babasida iki ismide beğenmedi yani bi nevi varlık icinde yokluk çekiyoruz:KK70::KK6:
Evet aynı dertten muzdaribiz :KK70: emirhan mete tarzı bir isim istiyorum ama bizim babamız da çok seçici isim begendiremiyorum:KK70:

kizlarr park yatak hakkinda ne dusunuyorsunuz sizce mobilya besikmi park yatak mi odam olmadigi iciboda yapamiycam sallanir biseyde olsun istiyorum

Aa hastane icin isimli cikolata yerine o Şekerden yaptirmak daha degisik olur sanki cikolata cok basitleşti diye fikir arıyordum zaten ne kadar acaba onun tanesi:KK49: bu arada anahtarliklara bayildim oda guzel fikir oldu:KK68:
Ay o mint sekerler 4tl miydi neydi tanesi metal kutu tabi hic bisey olmuyo kutunun icinde simdi vitaminlerim var cantamda geziyo ama ananeye babaneye dedelere filan 10 20 tane yaptirilabilir tabi.komsuya gereksiz fazladan akrabalara filanda cikolata olur :) ben mesela istanbula kendi aileme gondermek için metal ucan balonlu olan magneti yaptiriyorum:KK62: anahtarliklari hatirlamiyorum nihal hanimdi yapan ondan alirsin yine fiyat sonradan çok cesitte ekledi

cok gyzelmiss canim su kutulu cikolatadan bende yaptiricam bakalim alttaki sekerler pahalimi onlarda degisik duruyor
Kusum kutulu cikolata adete gore degisiyodu 200 tanesine 250 verdik gibi hatirliyorim esim is yerinde dagitti cunku ama mint sekerlerin tanesi 4 tu galiba birwz pahali ama kutu ömurluk tabi şöyle magnet acacakta yaptirmistim 1tl bunlar
Screenshot_20180717-213210_Gallery.jpg
20180717_213155.jpg
Screenshot_20180717-213134_Gallery.jpg
Screenshot_20180717-213124_Gallery.jpg

kizlarr park yatak hakkinda ne dusunuyorsunuz sizce mobilya besikmi park yatak mi odam olmadigi iciboda yapamiycam sallanir biseyde olsun istiyorum
Canim eger oda yapmiycaksan park yatak al.he biz oda yaptik yatagida tepe tepe kullandik ama bir park yatagim olaydi tatile giderken alip gideydim ne kadar guzel olurdu.mesela gecen yaz 7 aylik bebekle tatil yaptim oh temiz havada carpiyo gunduz 6 kere uyuyo bende düsmesin diye mecbur yaninda yatiyorum cunku o aylarda donme dolap gibi donmeye basliyo.yinede kizimi ilk ve son kez orda dusurmus oldum bir saniyeligine basucumdan suyu aldim ve ayni saniye nasil basardi bilmiyorum yuz ustu dustu :KK43:
Simdi bu sene gidemedik ama seneye gidince de hala sigiyo olurdu ne guzel olurdu tepesine sineklik takiliyo her yeri kapanmis oluyo sinek yedi derdi yok.2 numarada 7 aylik ve devamli donme modunda olcak park yatagimiz olaydi seneye onuda gotururduk tatile :KK43: eve beşik daha şık duruyo ama park yatakta cok ama cok kullanisli olur diye dusunuyorum

Evet aynı dertten muzdaribiz :KK70: emirhan mete tarzı bir isim istiyorum ama bizim babamız da çok seçici isim begendiremiyorum:KK70:
Yani karismak gibi olmasin da gozunu seviym emirhan koymayin herkes emirhan koydu ya iyiki dizide bi Allahin emri diye duydular kac tane arkadasim dogum yapti 1 tane toprak var gerisi emirhan

Kusum kutulu cikolata adete gore degisiyodu 200 tanesine 250 verdik gibi hatirliyorim esim is yerinde dagitti cunku ama mint sekerlerin tanesi 4 tu galiba birwz pahali ama kutu ömurluk tabi şöyle magnet acacakta yaptirmistim 1tl bunlarEki Görüntüle 2169998 Eki Görüntüle 2169999 Eki Görüntüle 2170000 Eki Görüntüle 2170002
ben onunn umicorn tacini yerim yaa masaallah nasilda guzel gulmuss :) 4 lira biraz pahaliymis canim nerden baksan benim 100 adet yaptirmam lazim ondan esimin tarafi kalabalik bana vermedi diye olay ciakrtirlar valla :) nisanda bile hediyelikelr pembe ve beyaz di birine beyazmi ne gitmiste iste bende bunun aynisi yok diyordu oyledegisikler yani

ben onunn umicorn tacini yerim yaa masaallah nasilda guzel gulmuss :) 4 lira biraz pahaliymis canim nerden baksan benim 100 adet yaptirmam lazim ondan esimin tarafi kalabalik bana vermedi diye olay ciakrtirlar valla :) nisanda bile hediyelikelr pembe ve beyaz di birine beyazmi ne gitmiste iste bende bunun aynisi yok diyordu oyledegisikler yani
Aynisi bizde de var benim ailem istanbulda o yuzden ben boyle cok ama cok begendigim pahali cicleri kendi aileme yaptirip hop kargoluyorum digerleri gormuyo :) benim kv nin her yerden cikan komsulari var aç sürüsü niye bilmiyorum her seyimizin icindeler...kizin mevludunde tepsi geziyo diyoki biri 2 tane al bedava kuran tesbih lazim olur birine verirsin...gerisini sen dusun...cok iyi anladim o dedigini yani :)

Canim eger oda yapmiycaksan park yatak al.he biz oda yaptik yatagida tepe tepe kullandik ama bir park yatagim olaydi tatile giderken alip gideydim ne kadar guzel olurdu.mesela gecen yaz 7 aylik bebekle tatil yaptim oh temiz havada carpiyo gunduz 6 kere uyuyo bende düsmesin diye mecbur yaninda yatiyorum cunku o aylarda donme dolap gibi donmeye basliyo.yinede kizimi ilk ve son kez orda dusurmus oldum bir saniyeligine basucumdan suyu aldim ve ayni saniye nasil basardi bilmiyorum yuz ustu dustu :KK43:
Simdi bu sene gidemedik ama seneye gidince de hala sigiyo olurdu ne guzel olurdu tepesine sineklik takiliyo her yeri kapanmis oluyo sinek yedi derdi yok.2 numarada 7 aylik ve devamli donme modunda olcak park yatagimiz olaydi seneye onuda gotururduk tatile :KK43: eve beşik daha şık duruyo ama park yatakta cok ama cok kullanisli olur diye dusunuyorum
hani ben gittigim yeri dusubmuyorum canim bana yatak odasinda oasil durur kullanimi nasil olur o onemlhhani temizlik yaparken falan park besik daha kolay olur diye dusundum esimde mobilya daha iyi diyor bilemedim yaa

hani ben gittigim yeri dusubmuyorum canim bana yatak odasinda oasil durur kullanimi nasil olur o onemlhhani temizlik yaparken falan park besik daha kolay olur diye dusundum esimde mobilya daha iyi diyor bilemedim yaa
Kullanmadigim icin temizligini hoc bilemiyorum yorum yapmim :)

Aynisi bizde de var benim ailem istanbulda o yuzden ben boyle cok ama cok begendigim pahali cicleri kendi aileme yaptirip hop kargoluyorum digerleri gormuyo :) benim kv nin her yerden cikan komsulari var aç sürüsü niye bilmiyorum her seyimizin icindeler...kizin mevludunde tepsi geziyo diyoki biri 2 tane al bedava kuran tesbih lazim olur birine verirsin...gerisini sen dusun...cok iyi anladim o dedigini yani :)
ayniii bizimkiler canimm benim esimin ailesi boyle yapiyorr bizdede kinada sisede kolonya yapmistim kendim esimin ailesinden bi kac kisi gelmisti ayy bunalr demezlermi sunada alim bunada goturim falab diyee sok oolmustum kendi ailemden gormeyince yadirgiyorum boyle seyleri

ayniii bizimkiler canimm benim esimin ailesi boyle yapiyorr bizdede kinada sisede kolonya yapmistim kendim esimin ailesinden bi kac kisi gelmisti ayy bunalr demezlermi sunada alim bunada goturim falab diyee sok oolmustum kendi ailemden gormeyince yadirgiyorum boyle seyleri
:KK70::KK70::KK66::KK70::KK73: aynen ya banada cok ilginc geliyo..kolonya ya alt tarafi nedir yani:KK70:

:KK70::KK70::KK66::KK70::KK73: aynen ya banada cok ilginc geliyo..kolonya ya alt tarafi nedir yani:KK70:
kesinliklee oyle yaa o kadad kapistilar bdie evlerinde goreydim iyiydi diyorum ben :) kizz bizim fotolari cikarttik kvde gosterdik ord akalmjs balayina gidince ben kendim evime asmak icin begendigimi alamadim dusudusun biz yokken ailedekielre begenin alin demiss eiee insanlarada geri verdin demez :)

Ben şimdilik park yatakçıyim canım..bende oda yapmayı düşünmüyorum.Yanımda kalacak bir süre.şayet oda yapacağım zaman güzelce bir oda yapacağım zaman alırım mobilyasını

Ben şimdilik park yatakçıyim canım..bende oda yapmayı düşünmüyorum.Yanımda kalacak bir süre.şayet oda yapacağım zaman güzelce bir oda yapacağım zaman alırım mobilyasını
bende oda yapmiycam canim zaten yapabilmem icin buyuk bi eve gecmem lazim onada daha 1 sene var nerden baksam
Screenshot_20180717-090723.jpg
su modelle park besik arasinda kaldim hemen hemen ayni fiyatlar

Hediyelik konusunda bir fikir de ben vereyim. Tesadüfen instagramda gördüm ve hastaneye gelenlere vermek için şu fikir çok yattı aklıma.
B439C7BE-599C-4171-B853-0D4F5A5976B4.png

Minimum 40 tane sipariş veriliyormuş, 40 tane de hastaneye geleceklere fazla fazla yeter zaten benim için.
Eve gelenlere ise klasik bebek çikolatası düşünüyorum.
Eğer bebekte ve bende herhangi bir sağlık problemi olmazsa mevlüdü erken yapma gibi bir planım var. O zaman eve gelen çok olmayacağı için bebek çikolatasını mevlitte de dağıtabilirim. Hediyelik olarak da ya magnet ya da kokulu taş diyorum ama hangisine karar versem de benim yapabileceğim bişey olsun istiyorum. O konu henüz muallak benim için.

X