2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

canım ne güzel seyler yapmışsın bende su hedıye kısmına gecemedım daha cok tsk ederim bakacagım
Kizimda son aya kalmisti icime de sinmemisti bu sefer tecrubeli oldugumdan erken basladim :) acelesi yok yani daha ne fikirler cikar onunuze :)

bende oda yapmiycam canim zaten yapabilmem icin buyuk bi eve gecmem lazim onada daha 1 sene var nerden baksam Eki Görüntüle 2170030 su modelle park besik arasinda kaldim hemen hemen ayni fiyatlar
Park besik kolay taşınabilir olmasından dolayı daha mantiklı geliyor bana.. digerleri cok yer kaplıyor tabi daha alıci gozle gidip incelemedim belki degisir fikrim

Gule gule kullan canim. Benim kv valizlere kilifg ecirir disi batmasin diye. Sende kilif gecirirsin artik
benim annemde cok farklı degil..dun gosterdim bunu aldım diyince niye koyu renk almadın diye söylendi durdu..bide fiyatıni duyunca şok gecirdi..Piyasayı bilmiyor tabi

Şu karton çantayla stickra karar verdim en son nihayet verdim artik siparisini bugun.
Cok guzel etiketler var pinterestte ordan indirdim şablonu

bende simdi saticiyla konusuyordum canim 530 liraymis ucretsiz kargo cibinlik yatak takimi icindeymis ama karar veremedim erkebmi acaba almak icin suab kampanya var dediler
Yok o kampanya yine olur hep vardir kampanya diye acele etme.Vlla lidyanin yatagini 27 kasimda aldik 5 aralikta dogum yaptim.cokta son dkya birakmamak lazim cunku o hafta hep cam acik kaldi kokusu cikmadi en gec 3 4 hafta once acip kurmak lazim anca cikiyo kokusu

o zaman bu ayin cikmasini bekliyim ben canim agustos gibi falan alirm

pembe puantiyelisi i bulamadim ama duz pembeyi 50 adet 27.89 tl diyor bence iyi geldi fiyati
Evet cok iyi.boyunu da kontrol et ama buyukler daha ucuz oluyo ama cok buyuk olursa da ne doldurcan icine sirf poset vermis gibi olma hediyeliklerine gore dusun.benimkiler kucuk kucuk o yuzden 11 cm aldim

Evet cok iyi.boyunu da kontrol et ama buyukler daha ucuz oluyo ama cok buyuk olursa da ne doldurcan icine sirf poset vermis gibi olma hediyeliklerine gore dusun.benimkiler kucuk kucuk o yuzden 11 cm aldim
bende 11 cm aldim canim su hurma ve magnet acacak dagiticam bence yeterli gelir 100 adet aldim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…