- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Canım onlarin hepsi ayni.örtü bez battaniye falan deniliyor.dustan sonra cocugu kurulamak icin,veya serin havalarda uzerini ortmek icin cok amacli kullanilan birsey.en az 2 tane bulundur bence.Kızlar bu müslin örtü müslin bez müslin battaniye bu 3 ündende almak lazım mı? Müslin örtüyü ne amaçla kullanıyoruz? Müslin bezii mi bebği kurulamak için kullanıyoruz?
Canım ben 2 tane aldım müslinden .çok amaclı kundak olarak kullan uyuduğunda beşiğine ört filan illa ki lazim olurKızlar bu müslin örtü müslin bez müslin battaniye bu 3 ündende almak lazım mı? Müslin örtüyü ne amaçla kullanıyoruz? Müslin bezii mi bebği kurulamak için kullanıyoruz?
Güle Güle kullansın bebis masallah cok güzeller
Peki bez olarak mı alayım yoksa battaniye olarak mıCanım ben 2 tane aldım müslinden .çok amaclı kundak olarak kullan uyuduğunda beşiğine ört filan illa ki lazim olur
Tamam canım sağolasınCanım onlarin hepsi ayni.örtü bez battaniye falan deniliyor.dustan sonra cocugu kurulamak icin,veya serin havalarda uzerini ortmek icin cok amacli kullanilan birsey.en az 2 tane bulundur bence.
Bu muslın muslın dıye konustuklsrınız marka mı oluyorPeki bez olarak mı alayım yoksa battaniye olarak mı
Mesela yikadin kuzuyu musline sariyosun sonra havluya.muslin suyu hemen emiyo icinden cekiyosun havlu hic islanmamis oluyo kuzu da kuru kaliyo :) yazinda yikadigin zaman en cok muslin kullaniyosun hemen kuruyo bide o avantaji var. Yazin pikeden daha kullanisli terletmiyo da usutmuyo da :) 2 tane muslinimiz var tepe tepe kullaniyoruz simdi oglanada alcam 2 tane :) ilk dogdugunda hastane odasi cok sicak oluyodu muslinle kundak yapip cocugu bunaltmamistim :)Kızlar bu müslin örtü müslin bez müslin battaniye bu 3 ündende almak lazım mı? Müslin örtüyü ne amaçla kullanıyoruz? Müslin bezii mi bebği kurulamak için kullanıyoruz?
Anladım canım sağolasınEki Görüntüle 2169346
Mesela yikadin kuzuyu musline sariyosun sonra havluya.muslin suyu hemen emiyo icinden cekiyosun havlu hic islanmamis oluyo kuzu da kuru kaliyo :) yazinda yikadigin zaman en cok muslin kullaniyosun hemen kuruyo bide o avantaji var. Yazin pikeden daha kullanisli terletmiyo da usutmuyo da :) 2 tane muslinimiz var tepe tepe kullaniyoruz simdi oglanada alcam 2 tane :) ilk dogdugunda hastane odasi cok sicak oluyodu muslinle kundak yapip cocugu bunaltmamistim :)
Yeni topik herkese hayırlı olsun :) kızlar aranızda keçe magnet yaptıran var mı?
Çok tatlıymış kız için var mı acaba? Bakacağım hemen.Eki Görüntüle 2169387
Ben bundan yaptircam 5tlymis.
Resimleri watsaptan birine yolla o sana geri yollasın gelen resmi yükle. Resim boyutu buyuk geldiği için yüklemiyor. Dediğim şekilde denersen sorun yaşamazsın.Merhaba arkadaşlar.. gerçekten cok faydali bir topik olmuş. Benimde ilk gebeligim ve cok tecrübesizim. Ne alınır falan filan diye düşünürken ilk defa haftasonu alışverişe çıktık ve indirimde olan isime yarayacağını düşündüğüm seyler aldik. Kıyafetten önce ıvır zıvır şeylerini aldım. Kıyafetlerini eminönünden toplu olarak almayi düşünüyorum. Aldıklarımi sizinle de paylaşmak istedim ama.bir türlü resim yükleyemedim..her seferinde hata veriyor.