- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Ya bizim çanta taşımayla ilgili komik bir anımız varYani banada renk farketmezdi yani ama siyah iyi ya ssurekli elinde kir gostermiyor bi atip yikiyon ilk gunki gibi tertemiz oluyor .yanliz saticida komikmis varmi zorla taktirankar ya benimki normal vantalarimi 5 dk tutmaz dusun yani
Bazen beni öyle bir dellendiriyor ki kalkıp onu öldüresim geliyor ya la havle çekiyorumEvlilik sadece aşkı degil ceentienligide olduruyor bizimkilerde
Kızmak mümkün mü kiYa bizim çanta taşımayla ilgili komik bir anımız var
Kpssye bir girdiğimde çantamı eşime bırakmıştım (o zaman nişanlıydık) pembe süslü de bir çanta, sınav çıkışı gezecektikBi çıktım sınavdan, benim çanta gri bir poşette. Meğer eşimin de aksi gibi kendi evine gitmesi gerekmiş ben sınavdayken (onların evine yakın bir kampüse düşmüştüm şansa) Elinde o minnoş pembe çantayla metroya binmek zorunda kalmış millet nasıl baktıysa artık elinde taşımamak için çantayı evde bi mağaza poşetine koymuş da öyle dönmüş yanıma
avent aldım ben 2 liMerhaba kızlar dün e bebekteydim. Emzik fiyatları cok yüksek geldi bana. Önerebileceğiniz uygun ve kullanışlı marka nedir
Damağa tam oturmamasi önemliymiş bildiğim kadarıyla. Ağız bozuklugu olmaması için. Bakalım biraz daha araştırayım. Teşekkür ederim cevap icinavent aldım ben 2 li
Yazik adama kiz kimbilir nasil bakmislardirYa bizim çanta taşımayla ilgili komik bir anımız var
Kpssye bir girdiğimde çantamı eşime bırakmıştım (o zaman nişanlıydık) pembe süslü de bir çanta, sınav çıkışı gezecektikBi çıktım sınavdan, benim çanta gri bir poşette. Meğer eşimin de aksi gibi kendi evine gitmesi gerekmiş ben sınavdayken (onların evine yakın bir kampüse düşmüştüm şansa) Elinde o minnoş pembe çantayla metroya binmek zorunda kalmış millet nasıl baktıysa artık elinde taşımamak için çantayı evde bi mağaza poşetine koymuş da öyle dönmüş yanıma
Amin canimBazen beni öyle bir dellendiriyor ki kalkıp onu öldüresim geliyor ya la havle çekiyorumallah beterinden korusun
Bizde avent kullaniyoruz cokta memnunuz meme ve etrafi yumusacik biraz yuksek fiyatlari ama olsun damaklari bozulmasin cildi alerji yapmasinMerhaba kızlar dün e bebekteydim. Emzik fiyatları cok yüksek geldi bana. Önerebileceğiniz uygun ve kullanışlı marka nedir
Philips avent soothie aldım ben canım çok begeniyodum zaten . Bilmiyorum artık tutacak mi , zarar li mi diye .Merhaba kızlar dün e bebekteydim. Emzik fiyatları cok yüksek geldi bana. Önerebileceğiniz uygun ve kullanışlı marka nedir
Eline saglik canim on numara gozukuyorlqr hazir lardan ddaha guzel olmusEki Görüntüle 2196638 Eki Görüntüle 2196637 Eki Görüntüle 2196636 Eki Görüntüle 2196635
Yusuf paşa ve Betül prensesin son süsleri de hazır
aydingelini canım yapınca etiketleyin demiştin :)
Eline saglik canim on numara gozukuyorlqr hazir lardan ddaha guzel olmus
Çok şükür her şeyimiz hazır
Bugün çikolatalarımız da kargoyla geldi. Bunlar daEmira SY nin hediyesi harika çikolatalarımız Hacışeriften
Eki Görüntüle 2196674
Ellerinize sağlık cok guzel olmuslar rabbim hayirlisiyla kullanmayi nasip etsin insallahEki Görüntüle 2196638 Eki Görüntüle 2196637 Eki Görüntüle 2196636 Eki Görüntüle 2196635
Yusuf paşa ve Betül prensesin son süsleri de hazır
aydingelini canım yapınca etiketleyin demiştin :)
Ellerinize sağlık cok guzel olmuslar rabbim hayirlisiyla kullanmayi nasip etsin insallah
Çok teşekkür ederim canımın içiAgiz tadiyla dağıtmak, yemek nasip olsun inşallah canım benjm :)
Ooo ilerde de Yağız bir delikanlı olacak desene canımBizde isme sonunda karar verebildik. Yagızda anlastik dün aksambende kapi Süsünün malzemelerini almistim zaten bugunde artik yaparim insallah magnet icin isim etiketlerimizi de siparis verebilirim geriye draje seker icin sise bulup almak kaldi bide yasinlerimiz kaldı