- 14 Kasım 2017
- 301
- 521
- 35
Teşekkür ederim canım. Sayfada uygun fiyatlı güzel ürünler var. Mağazalarda pahalı maalesef bazı şeyler. Fiyat farkı çok olunca alırken tereddüt ettim ama sorunsuz geldi. İnş bebişim sever de oynarÇok uyguna almışsın, güle güle oynasın bebiş. Bu modele bakmıştım, jokerde 300 tl şu anda.
Ben de takip edeyim serisonu bebek sayfasını, belki uygun bir şeyler denk gelir.
Teşekkür ederim canım.
Bi sayfada 120 ye buldum instagram da . Bide 140 TL ye çok güzel bi model var ama gereksiz gibi geliyor bana o kadar para vermek 40 50 ye alıyım bi sırt çantası diyorum ama kullanışlılığı önemli tabi ne yapayım bilemedim
Depend koymadin mi canım çantaya. Ben haftaya falan herzaman taşıdığım sırt çantama da koymayi dusunuyorum 1 tane disaridayken falan su gelir bisey olur diye yanımda bulunsun.Kızlar ben malum izne ayrıldım.bazen evdeyim bazen annemlere gidiyorum.annemde kaldığım da oluyor.olur da annemdeyken hastaneye gitmem gerekir hazirliksiz yakalanmayim diye bugün annemlere de hazirladigimi getirdim.
10lu hastene cikisi bez
Kendime pijama takımı iç çamaşırı tülbent
En azından esas çanta gelene kadar bunlar işimi görür diye düşündüm:)
Evdeki çantamda da
2 tane 5li takim
İlk etapta 5 li takımı vericem aldığım ekstra penye battaniyeyle beraber.
Yedek çıt çıtlı badi
Soğuk olur belki diye alta giydirmeye pijama takımı.
Yeterince bez
Islak mendil
Biberon
Kalın battaniye
Kendime de
Alt üst pijama takımı
Gecelik
Çorap
Çamaşır
Tülbent
Havlu koydum.
Birkaç eksiğin dışında çantamız bu şekilde
Hastane ulaşılmayacak uzaklikta değil o yüzden fazla bir şey koymayacagim.olur da lazım olursa eşim annem halleder diye dusunuyorum :)
Yok canım daha almadım. Arkadaşım ikizlere doğum yaptı 2 tane kullanmış sadece. O yüzden kararsız kaldim hazırda bulundurmaya.hastanenin yanında büyük bi market var lazım olursa hemen oradan alınır diye dusundum canim.bilmiyorum belki de alırımDepend koymadin mi canım çantaya. Ben haftaya falan herzaman taşıdığım sırt çantama da koymayi dusunuyorum 1 tane disaridayken falan su gelir bisey olur diye yanımda bulunsun.
benim ki benden önce gitmek istiyor :)))
Anne Bebek çantası denince fiyat artıyor. Gözleri olan bir sırt çantası da gayet kullanışlı oluyor.Kızlar anne bebek çantası bakıyorum fikriniz var mı 100 üzeri bişey istemiyorum ama şimdilik küçük normal bi sırt çantası mi alsam napsam ?
Bende öyle düşündüm belki dolar düşerse ileride lazım olursa aliexpressten sipariş veririm dedim kendi kendime. Çok albenileri yok . Dün e bebek te ona benzer bi model vardı ama değişik sarı ve yeşil renkte 50 tlydi siyahi olsa kaçırmazdm yani . Bana da gereksiz geliyor şuan bilmediğim içinBen almadim canta. Sirt cantami kullanirim. Cantalar hep termoslu vs diye ozellik ekleyip cok pahaliya satiyolar. Emerse sutum olursa termosa zaten ihtiyac olmaz diye dusunuyorum. Bide kis bebegi ben asi ve kontrol disinda disariya gezmeye cikarmayi dusunmedigim icin canta elzem bir ihtiyac degil benim icin ilerde alirim mantigiyla dusundum nedense
Bende öyle düşündüm canım bi bakmak lazımCanım gittiniz mi mağazaya ucuz mu hakkaten?
Anne Bebek çantası denince fiyat artıyor. Gözleri olan bir sırt çantası da gayet kullanışlı oluyor.
onun için bekle bence. Ben ilk kızımda almıştım öyle çokta dikkatini çekmemiştiKızlar şu oyun halılarından aldınız mı ? Aldıysanız öneriniz var mı ? Jokerde bright star marka halılarda %25 indirim var da alsam mı acaba diye düşündüm.
Maşallah canım çok güzel olmuşkızlar beşiğimizi kurduk kendi odamıza koyduk şimdilik yaza kadar aynı odadayız nasip olursa
Cok sekermis canim guzel gunlerde kullaninkızlar beşiğimizi kurduk kendi odamıza koyduk şimdilik yaza kadar aynı odadayız nasip olursa
Benim oglanda toplasan bi ay yatmadi icinde yuvarlanip kaciyordu bakalim kardesi kullanicakmionun için bekle bence. Ben ilk kızımda almıştım öyle çokta dikkatini çekmemişti
Bende öyle düşündüm belki dolar düşerse ileride lazım olursa aliexpressten sipariş veririm dedim kendi kendime. Çok albenileri yok . Dün e bebek te ona benzer bi model vardı ama değişik sarı ve yeşil renkte 50 tlydi siyahi olsa kaçırmazdm yani . Bana da gereksiz geliyor şuan bilmediğim için
Bende öyle düşündüm canım bi bakmak lazım
Model olarak çok güzelmis ama bu kadar pahalı bişey almayı düşünmüyorum aslında öylesine 50 60 a bişey istiyorumEki Görüntüle 2195726 kizlar ben oglumda bu cantayı almistim tabi zamlanmis simdi gozleri bakimindan gayet yeterli bi cantaydi hala kullaniyorum simdi ikisine birden aynisini kullanicam termoslu olmasi sart degil mesela benim oglum emmedi ekstra termos aldim icine yeterli geldi bilginiz olsun
Evet bende alirken 90 mi 100 mu neydi cepleri yeterliydi o yuzden gosterdim baya zam gelmis ama bu tarz bisey bulunabilir daha uygun fiyata cok kullanisli oluyor ayreten sunuda tavsiye ederim bu tarz siyah biseyi eslerde cok rahat tasiyor obur turlu kirmizi cicili bicili oldunmu pekte tercih etmiyolarki kocalarada bazen ohtiyacimiz olmuyor degilModel olarak çok güzelmis ama bu kadar pahalı bişey almayı düşünmüyorum aslında öylesine 50 60 a bişey istiyorum
Aynen o yüzden siyah çok mantıklı :) öyle yapacağım inşallahEvet bende alirken 90 mi 100 mu neydi cepleri yeterliydi o yuzden gosterdim baya zam gelmis ama bu tarz bisey bulunabilir daha uygun fiyata cok kullanisli oluyor ayreten sunuda tavsiye ederim bu tarz siyah biseyi eslerde cok rahat tasiyor obur turlu kirmizi cicili bicili oldunmu pekte tercih etmiyolarki kocalarada bazen ohtiyacimiz olmuyor degil
hastane çıkışı ne marka tercih ettiniz hanımlar. ben carters ın ürünlerine bayılıyorum...
Kızlar şu oyun halılarından aldınız mı ? Aldıysanız öneriniz var mı ? Jokerde bright star marka halılarda %25 indirim var da alsam mı acaba diye düşündüm.
Ben esimle birlikte almistim onunda kullanabilecegi bisey olsun diye hem ben taktim hem o takti ole aldik cok ta memnun kaldim amaAynen o yüzden siyah çok mantıklı :) öyle yapacağım inşallah
170ten 320ye çıkartmak nedir ya...andywawa aldım ben
20 li takım almıştım.
Eki Görüntüle 2195889
170 tl idi şimdi 320 tl diyor, delirmiş olmalılar
alınmaz bu fiyata.
yookidoo gymotion diye bi model aldık
Eki Görüntüle 2195891
sesli hareketli bi arabası var. halısı da kalın çoğu ürüne göre.
200 tl ye aldık ebebekten
170ten 320ye çıkartmak nedir ya...
Güzel günlerde kullanın canım, çok güzellermiş