- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.952
Resimdeki pijamalari aldık ikiz gibi giyeceğiz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh isler tamam ozaman yaslanin sırtınızı koltuga bekleyin bebisleriniziTesekkur ederiz canım biz de bayıldık :) hem de elimizin emeği oldu daha anlamlı oldu.
Az önce de çikolatalarimiz geldi
Ohh isler tamam ozaman yaslanin sırtınızı koltuga bekleyin bebislerinizi
Harika olmuş güzel günlerde mutlulukla kullansınlar kuzular insallahEki Görüntüle 2196638 Eki Görüntüle 2196637 Eki Görüntüle 2196636 Eki Görüntüle 2196635
Yusuf paşa ve Betül prensesin son süsleri de hazır
aydingelini canım yapınca etiketleyin demiştin :)
Ayy kızlar bizde bundan alicaz memnun kaldınız mı tadına falan baktınız mı birde 5-6hafta varya bizim erkenmi sizceÇok şükür her şeyimiz hazır
Bugün çikolatalarımız da kargoyla geldi. Bunlar da Emira SY nin hediyesi harika çikolatalarımız Hacışeriften
Eki Görüntüle 2196674
andywawa aldım ben
20 li takım almıştım.
Eki Görüntüle 2195889
170 tl idi şimdi 320 tl diyor, delirmiş olmalılar
alınmaz bu fiyata.
yookidoo gymotion diye bi model aldık
Eki Görüntüle 2195891
sesli hareketli bi arabası var. halısı da kalın çoğu ürüne göre.
200 tl ye aldık ebebekten
Cok tesekkur ederim canımOoo ilerde de Yağız bir delikanlı olacak desene canım ismiyle yaşasın inşallah
Eki Görüntüle 2196638 Eki Görüntüle 2196637 Eki Görüntüle 2196636 Eki Görüntüle 2196635
Harika olmuş güzel günlerde mutlulukla kullansınlar kuzular insallah
Ayy kızlar bizde bundan alicaz memnun kaldınız mı tadına falan baktınız mı birde 5-6hafta varya bizim erkenmi sizce
ellerinize sağlık harika olmuşlar
Biz kendimiz yaptık canım, yaptırsam dünya para istiyorlar... Bir de benim istediğim gibi olacak mı olmayacak mı belli değil, her şeyi kendi zevkime göre yaptımKızlat magnet yaptırıyor musunuz? Dün paylaştığım magnet işi kaldı, kasım ayı doluymuş yetiştiremem dedi.
Siz bu magnet işini ne yaptınız? Nasıl bir şey yaptırıyorsunuz?
Çok memnun kaldık canım, tatları da paketi de harika ablam Salihte de buradan almıştı, iki kuzenime de doğumlarında hediye olarak buradan çikolata aldı. Hepsi de çok güzeldi. Serin ve kuru yerde 5ay tazeliğini koruyormuş canım. Hatta bizim bu aldığımız üründe kampanya varmış birkaç günlüğüne, sen de aynısından alacaksan hazır indirim varken kaçırma istersenAyy kızlar bizde bundan alicaz memnun kaldınız mı tadına falan baktınız mı birde 5-6hafta varya bizim erkenmi sizce
çok güzeller cnm güle güle kullanın ama o fiyat nedir öyle ya delirmiş olmalılar
Biz kendimiz yaptık canım, yaptırsam dünya para istiyorlar... Bir de benim istediğim gibi olacak mı olmayacak mı belli değil, her şeyi kendi zevkime göre yaptım
Hemen bakayım bende ozaman canım sağolasin
Çok memnun kaldık canım, tatları da paketi de harika ablam Salihte de buradan almıştı, iki kuzenime de doğumlarında hediye olarak buradan çikolata aldı. Hepsi de çok güzeldi. Serin ve kuru yerde 5ay tazeliğini koruyormuş canım. Hatta bizim bu aldığımız üründe kampanya varmış birkaç günlüğüne, sen de aynısından alacaksan hazır indirim varken kaçırma istersen
Saçma sapan ya fiyatlar
Bence çok da para vermemeliyiz birkaç sefer ancak giyer
Güle güle kullan canım. Sağlıklı mutlu günlerde inşallah
Yaaa kızlar bayıldım bayıldım maşallah süper olmuşlar. Keçeleri nerden aldınız internetten mii ? Ben daha keçe alamadım başlayamadım ya ( bu hafta biterse başlıycam inşallah.. yoksa kalacak onlarda kaşım gözüm derken. Ama yusufun kapı süsünüde çok beğendim benim istediğime benziyo dimi :)Eki Görüntüle 2196638 Eki Görüntüle 2196637 Eki Görüntüle 2196636 Eki Görüntüle 2196635
Maşallah çok güzel görünüyorlar. Sağ salim gelsin bebişiniz. Ağız tadıyla dağıtıp yiyin inşaallah.Çok şükür her şeyimiz hazır
Bugün çikolatalarımız da kargoyla geldi. Bunlar da Emira SY nin hediyesi harika çikolatalarımız Hacışeriften
Eki Görüntüle 2196674
Çikolataları nerden aldınız? Canım çekti valla:))Tesekkur ederiz canım biz de bayıldık :) hem de elimizin emeği oldu daha anlamlı oldu.
Az önce de çikolatalarimiz geldi
Yaaa kızlar bayıldım bayıldım maşallah süper olmuşlar. Keçeleri nerden aldınız internetten mii ? Ben daha keçe alamadım başlayamadım ya ( bu hafta biterse başlıycam inşallah.. yoksa kalacak onlarda kaşım gözüm derken. Ama yusufun kapı süsünüde çok beğendim benim istediğime benziyo dimi :)
Çikolataları nerden aldınız? Canım çekti valla:))
Evdeyim canım ya çok şükür:) bakıcaz artık bakalım o da olcak bi şekilde :)) ama çok beğendim yusufunkini de, kasnak üzerine yaptınız dimi :)Yusuf Ege bey acele etmezse yetisirsin inşallah canım evdesin artık şükür :)
Keçelerin çoğu önceden kalma. Ümraniye çarşıdan almıştı LezzetliCipetpet yanlış hatırlamıyorsam. İnternette de her şey var ama merak etme. Ufacık keçeden neler neler çıkıyor gorsen :)
Haciseriften aldık canım çok güzel gercekten :)