- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Teşekkürler canım, ben de hayal ediyorum devamlı hastane odamızı nasıl yaptığımızı, minnoş Betülümün süslü yatağında uyuyuşunu filanYaaa kızlar bayıldım bayıldım maşallah süper olmuşlar. Keçeleri nerden aldınız internetten mii ? Ben daha keçe alamadım başlayamadım ya( bu hafta biterse başlıycam inşallah.. yoksa kalacak onlarda kaşım gözüm derken. Ama yusufun kapı süsünüde çok beğendim benim istediğime benziyo dimi :)
Evdeyim canım ya çok şükür:) bakıcaz artık bakalım o da olcak bi şekilde :)) ama çok beğendim yusufunkini de, kasnak üzerine yaptınız dimi :)
Ay canım bakcam çok sağol, seni bi ara yine özelden rahatsız edicem ama bikaç fikrine ihtiyacım var :)))Teşekkürler canım, ben de hayal ediyorum devamlı hastane odamızı nasıl yaptığımızı, minnoş Betülümün süslü yatağında uyuyuşunu filaniçim kıpır kıpır oluyor düşündükçe
Ablam yazmış canım çoğu Salihin süslerinden kalmaydı zaten, ben eksikleri aldım sadece. İnternette de çok daha uygun fiyatları, boşuna çarşı pazar uğraşma. N11de var mesela. Hangi renkler lazım olacak 2boyutlu olan yerlere kalın keçe, 3boyutlu(içi elyaf dolgulu) olan yere ince keçe vs ona göre lazım olan renkleri direkt internetten al canım.
İnce keçe:
İnce Keçe Kumaş 42x42cm 1mm (RENK SEÇİMİ) 4,50 TL yerine 3,50 TL
https://urun.n11.com/yardimci-malzemeler/ince-kece-kumas-42x42cm-1mm-renk-secimi-P278430904
Kalın keçe:
Kalın Keçe Kumaş 3mm 50x50cm (RENK SEÇMELİ) 8,00 TL yerine 6,00 TL
https://urun.n11.com/yardimci-malzemeler/kalin-kece-kumas-3mm-50x50cm-renk-secmeli-P278426347
Benm allahtan şekil belli öyle üzerine düşünmiycem hayal dünyam okadar geniş ve maharetli değil :)))Evet canım kasnak üzerine yaptık :) hem gayet kolay hem gayet güzel oldu. Asıl zor olan tasarim kısmı zaten sonrası geliyor
Estağfurullah canım ne rahatsızlığı, ne zaman istersen yazabilirsinAy canım bakcam çok sağol, seni bi ara yine özelden rahatsız edicem ama bikaç fikrine ihtiyacım var :)))
Benm allahtan şekil belli öyle üzerine düşünmiycem hayal dünyam okadar geniş ve maharetli değil :)))
Ay canım bakcam çok sağol, seni bi ara yine özelden rahatsız edicem ama bikaç fikrine ihtiyacım var :)))
Benm allahtan şekil belli öyle üzerine düşünmiycem hayal dünyam okadar geniş ve maharetli değil :)))
Canım, ablam Salihin doğumunda da çikolatasını buradan almıştı, o zaman da çok güzeldi. İki kuzenime doğumlarında hediye olarak kargoyla yolladı. Bu yeni gelenlerden de birer tane yedik, tazecik, gayet güzel tadı. Hatta o kadar beğendik ki belki bu az gelir, bittikçe sunum kutusuna yenisini doldururuz diye dün akşam 70er adet madlen çikolata daha sipariş verdik yine hacışeriften.LezzetliCipetpet ve Emira SY elinize sağlık süsleriniz çok güzel olmuş el emeği işte keşke azcik bende de yetenek olsa ya da biraz daha yapmaya popiş bu arada ben ilk önce lohusa sepetimden 2 gecelik aldım çok fazla beğenmedim ama sonra bone marka bi pijama aldım gerçekten yeri çok güzel hatta suan bitane daha alasim var hepimiz güle güle kullanalım.. bu arada çikolataların tadına baktınız mı beğendiyseniz bende ordan sipariş düşünüyorum da güvenememiştim
Tamam canım çok sağol bende ordan vereyim bari taze ve tadı güzel olması önemli tabi :)Canım, ablam Salihin doğumunda da çikolatasını buradan almıştı, o zaman da çok güzeldi. İki kuzenime doğumlarında hediye olarak kargoyla yolladı. Bu yeni gelenlerden de birer tane yedik, tazecik, gayet güzel tadı. Hatta o kadar beğendik ki belki bu az gelir, bittikçe sunum kutusuna yenisini doldururuz diye dün akşam 70er adet madlen çikolata daha sipariş verdik yine hacışeriften.
Ayy ellerine saglik. Harika olmus keske bende becerebilsem yaHerkes kapi susu yaparken ben oyuncak yaptim kizcemeinsallah yarin kapi susune baslarim
Ayy ellerine saglik. Harika olmus keske bende becerebilsem ya
Çok güzel olmuş canım . Bide battaniye yapacaktın yapabildin miHerkes kapi susu yaparken ben oyuncak yaptim kizcemeinsallah yarin kapi susune baslarim
Herkes kapi susu yaparken ben oyuncak yaptim kizcemeinsallah yarin kapi susune baslarim
Canım ya harika olmuş bayıldımHerkes kapi susu yaparken ben oyuncak yaptim kizcemeinsallah yarin kapi susune baslarim
Valla böyle tıg şiş islerine hic yatgin degil elim ama denemeye degermisBende bilmiyodum videoya bakarak yaptim
Çok güzel olmuş canım . Bide battaniye yapacaktın yapabildin mi
Canım ya harika olmuş bayıldım
Mükemmel olmuş canım ellerine sağlıkgüzel günlerde oynasın minik prensesin :)
Inan bende ip elime almayali 12 yil fln oldu diyebilirim. Oda lif ormustum lise yillarinda. Videoya baka baka yaptim. El alisinca bi yerden sonra kolay oluyo ama baslangicta biraz zor. Sayarak gittigin icin ama denemeye degermis gercektenValla böyle tıg şiş islerine hic yatgin degil elim ama denemeye degermisilk firsatta denicem