2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

sapıttılar ya iyice, dolar arttı tamam da türkiyede üretilen bi marka bu. ne alaka yani bu kadar zam? 20-30 yaparsın da fiyatı 2 ye katlamak nedir?

sağol, daha güzelleri sizlerin olsun
Türkiyede mi üretiliyor bir de Çok haklısın, zıvanadan çıktılar... Az indirim kovalamadık alışveriş yaparken ama değmiş. Şimdiye kalsa ateş pahası olacakmış...

Türkiyede mi üretiliyor bir de Çok haklısın, zıvanadan çıktılar... Az indirim kovalamadık alışveriş yaparken ama değmiş. Şimdiye kalsa ateş pahası olacakmış...

ben de daha erkenden aldım diye önce bi eleştirildim ailem tarafından falan ama iyi ki de almışım yoksa geçen hesapladık neredeyse 2 katını verecekmişiz her şeye.
prima premium care 1 ve 2 numara toplam 210lu paketi 90 tl ye almıştım
şimdi 1 paketi o fiyat olmuş.
bir de huggies aldım 2 numara 30 tanesi 10 tl idi. 6 paket aldım inşallah sağlıkla doğarlar da aldıklarımızı keyifle kullanırız

Güzel günlerde kullanın inşallah, sağlıklı tuvaletleriniz olsun, bebişlerin tuvaleti önemli

Ben de arada denk geliyor, eşime söylüyorum. 30a aldığım 30lu alt açma bezi 50ye çıkmış. Ben de prima premium care aldım 40liraya 110tane, bir iki gün önce aynı yerde 80e gördüm. %100 zam var çoğu üründe ya... Süt sağma makinesi almıştık, ilk aldığımız eşyalardan biri 175liraya, şimdi 260 olmuş %50zam var bunda da... Eşim de her söylediğim zamda iyi kurtardın bizi diyor, o da hoşuma gidiyor

Ben depend aldım canım. Kilot gibi giyiliyor beli lastikli. Hasta bezi de kullanilabilir ama bana pek çekici gelmedi doğrusu. Kanamayı da tutar ici normal pedin 2 katı falan uzunlukta ve biraz daha geniş. Ozel hastanelerde varıyorlardır büyük ihtimalle. Ben devlet hastanesine gidecegim için her ihtimale karşı aldım. Tipi de böyle

Ben esimle birlikte almistim onunda kullanabilecegi bisey olsun diye hem ben taktim hem o takti ole aldik cok ta memnun kaldim ama
ben takar mi bilmiyorum sağı solu belli olmuyor benmkinibenmkinin o yüzden ya siyah ya gri bakıyım dedim . Umarım kullanır

LezzetliCipetpet canım gecen küvez eteği hakkında konuşuyordunuz sanırım . Bilgin varmı kaç metre tul almak lazım? Ben kristal tül alayım diyorum . 2 model gördüm birinde tutu etek yapımı gibi yapıyor kadın birinde normal gecirilmelok sence nasıl yapsam .

Canım bak aydingelinine yazmıştım geçenlerde. O mesajı aşağıya alıntılıyorum, ona tıklarsan orada uzunca yazmıştım bizim Salihte nasıl yaptığımızı. Terzide bebe lastiğine sık pileli olarak diktirdim ben kristal tülü. Aynen lastikli bi tütü etek gibi oldu. Resmi de var bu alıntıladığım mesajda

Yok canim bez bagliyorlar ilk etapta idrarinida ona yaptiriyolar peki tutarma acaba idrar falan bende bundan alim bari

ben takar mi bilmiyorum sağı solu belli olmuyor benmkinibenmkinin o yüzden ya siyah ya gri bakıyım dedim . Umarım kullanır
Ya valla cocuk olunca mecburen takiyorlar yardima ihtiyacin oluyor el mahkum yani ama cicili bnicili olsa benimki eline bile surmezdi bole sirtina takiyo benden once gidiyor

Kapı için evde tül almıştım en 2 metre boyunda 3 metre o yeter sanırım ikiye kesip bağlarsam. Kuvez eteği için de sanırım en 2 boy 3 metreden 2 kat olur mu dersin pileli diksem yata buzustursem 1 er metre de yatak ve Kuvez için 2 ayrı renk tül alsam nasıl olur acaba

Aklında nasıl bir şey yapmak var tam bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim canım ya.. Canlandıramadım zihnimde okurken. Saat geç diye olabilir

Kendin dikeceksim galiba. Eğer dikiş filan biliyor anlıyorsan sen daha güzel ayarlarsın bence. Ben kafadan hesaplayıp bu ölçüleri kullandım işte 2buçuk yıl önce, bildiğimden değil yani. Fakat bu süsleri vs yaparken şunu gördüm ki; sen ne yaparsan o güzel oluyor. Seninki de öyle oluyor yani, illa birbirlerinin kopyası olmalarına gerek yok, kendi el emeği hepsinden güzel geliyor zaten gözüne

Ya valla cocuk olunca mecburen takiyorlar yardima ihtiyacin oluyor el mahkum yani ama cicili bnicili olsa benimki eline bile surmezdi bole sirtina takiyo benden once gidiyor
Geçen fusya bakıyorum dedim ki bunu alsam tek ben takarım satıcı eşime dedi iyisine denk gelmişsin bazıları bunu kocalarının taktiriyo yiyosa takmada göreyim dedi. Adam ben takmam ama isterse bsasin o ayrı dedi ne tuhaflar oysa biz her rengi takıyoruz yani

Yani banada renk farketmezdi yani ama siyah iyi ya ssurekli elinde kir gostermiyor bi atip yikiyon ilk gunki gibi tertemiz oluyor .yanliz saticida komikmis varmi zorla taktirankar ya benimki normal vantalarimi 5 dk tutmaz dusun yani

Haklısın canım aslında yapmayacaktım ama siz geçen gün konuşurken heves ettim . Belki allahim bi daha nasip etmeyecek evlat heveslerimi alayım en azından dedim. Böyle çok basit düz beyaz tülden lastik dikerim üstüne dedim . Büzüsünce zaten güzel durur diye.düşündüm. küvez ucu ve benim yatak ucu için fiyonk yaparım tülden kapı süsü , bebisin adına özel çikolata . Belki 3 4 balon . Lohusa şerbeti ve bide hoşgeldin flama şeklinde çıkarırım diye düşündüm yetişir mi hiç bi fikrim yok :)

Yani banada renk farketmezdi yani ama siyah iyi ya ssurekli elinde kir gostermiyor bi atip yikiyon ilk gunki gibi tertemiz oluyor .yanliz saticida komikmis varmi zorla taktirankar ya benimki normal vantalarimi 5 dk tutmaz dusun yani
Var ben görüyorum. Eşime 2 dakika tut çok yoruldum diyince bile bi ton laf yiyorum . Ama bazıları kuzu kuzu taşıyor

Yetişir yetişir, iki üç günlük iş
Tülleri, balonları ve hoşgeldin yazısını aynı yerden satın alırsın büyük ihtimalle. Lastiği de dediğin gibi dikiverirsin. Çikolata internetten alınabiliyor isme özel Hacı Şeriften filan. Lohusa şerbeti olarak da cappynin Osmanlı şerbeti oluyor, içtin mi bilmiyorum tadı çok güzel, onu bile dağıtabilirsin. Kim anlayacak lohusa şerbeti mi Osmanlı şerbeti mi 

Oldu bitti işte, heves ettiysen yap gitsin. Sonradan içinde kalacağına. Öyle çok maliyetli ya da uğraştırıcı istekler de değil bunlar zaten..

Yaşadığım yerde yok malzemeler İnternetten alacağım tülleri balonları da öyle yaparım muhtemelen , yazıyı da.kendim tasarlayıp harf harf çıkarıp keser yapıştırırım birbirine. Alındı mı 1 gününü bile almaz insanın aslında:) zamanımız az kaldı. Eksikler tamamlanmiyor herşey ateş pahası gerçekten sıkıntıya giriyorsun ister istemez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…