Yapmaz olur muyum canim 2 tane yaptimpembeli olan anneanneden hediye diger ikisini de ben yaptim. Cok kolaydi ormesi gule gule kullaniriz insallah
Hepsi birbirinden güzel olmuş ellerine sağlık güzel günlerde kullanın insallahYapmaz olur muyum canim 2 tane yaptimpembeli olan anneanneden hediye diger ikisini de ben yaptim. Cok kolaydi ormesi gule gule kullaniriz insallah
Ben de bi elime alsam yaparım diye düşünüyorum aslında canımTesekkur ederim canim. Insallah o gunleri de goruruz kuzularinda kuzusu olsun
Çok teşekkür ederim canım ya, bu süsler öyle bir şey ki ne yaparsan yap güzel oluyor sankiEllerine sağlık canım :) güzel günlerde kullanın insaAllahbu arada kızlar sizin hazirliklariniz da çok güzel olmuş aynı temenniler size ve tüm hazırlık yapan arkadaşlara da gelsin Emira SY LezzetliCipetpet
Hepsi birbirinden güzel olmuş canım güle güle kullansin cimcime inşallahYapmaz olur muyum canim 2 tane yaptimpembeli olan anneanneden hediye diger ikisini de ben yaptim. Cok kolaydi ormesi gule gule kullaniriz insallah
Ben de bi elime alsam yaparım diye düşünüyorum aslında canımama seninki maşallah çok muntazam çok güzel olmuş
Herkes kapi susu yaparken ben oyuncak yaptim kizcemeinsallah yarin kapi susune baslarim
Çok güzel olmuş hepsi ellerinize sağlık. Kapı süsünü yeni yapacağım kasnağın boyutu nedir acaba?Eki Görüntüle 2196638 Eki Görüntüle 2196637 Eki Görüntüle 2196636 Eki Görüntüle 2196635
Yusuf paşa ve Betül prensesin son süsleri de hazır
aydingelini canım yapınca etiketleyin demiştin :)
Nurge no:5 kullandık ablamın bu kapı süsünde de, benimkinde de canım. 22cm oluyor bu kasnak.Çok güzel olmuş hepsi ellerinize sağlık. Kapı süsünü yeni yapacağım kasnağın boyutu nedir acaba?
Çok teşekkür ederim canım ya, inşallah yetiştiririm bendeNurge no:5 kullandık ablamın bu kapı süsünde de, benimkinde de canım. 22cm oluyor bu kasnak.
Rica ederim, malzemen olduktan sonra bir iki günde bile hazırlanıyor canım. Aklına takılan bir şey olursa sorarsan yardımcı olmaya çalışırımÇok teşekkür ederim canım ya, inşallah yetiştiririm bendeİlham oldunuz, sağ olun.
Bir soru daha sorayım o zaman ya, içindeki kumaş ne tür bir kumaş onu da söyleyebilir misinRica ederim, malzemen olduktan sonra bir iki günde bile hazırlanıyor canım. Aklına takılan bir şey olursa sorarsan yardımcı olmaya çalışırım
Tabi canımBir soru daha sorayım o zaman ya, içindeki kumaş ne tür bir kumaş onu da söyleyebilir misin
Ay çok güzeller hemen başlamalıyım, inşallah güzel olur benimdeTabi canımablamın kapı süsünde jüt kumaş yani çuval kumaşı kullandık, benim kapı süsümse krem etamin kumaşından
İnsanın el emeği olunca bin kat güzel geliyor gözeAy çok güzeller hemen başlamalıyım, inşallah güzel olur benimdesorum olursa rahatsız ederim yineeee
Naptın canım süsü halledebildin mi merak ettim :)Ay çok güzeller hemen başlamalıyım, inşallah güzel olur benimdesorum olursa rahatsız ederim yineeee
Yok canım malzeme bekliyorum... Yapınca atarım.Naptın canım süsü halledebildin mi merak ettim :)
Anladım kuzum sende becerirsin ya ben hiç ümitli değildim kendimden :) ama bi başlayınca hemen bitiyo :) önemli olan ciddenYok canım malzeme bekliyorum... Yapınca atarım.LezzetliCipetpet inki gibi olacak ama inşallahhhh yani seninkinide çok beğendim bu arada. beceriklisiniz maşallah