- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 39
Nerde aciliyor babymall?ebebek indiriminden yararlanayım diye süt pompası baktım çoktan bitmiş bile6 ekim de babymall açılıyor açılışa özel %80 indirim olacak kahvaltıyı yapıp oraya koşcaz bu defa indirim kaçırmak istemiyorum,, inş ben gidene kadar almak istediklerim tükenmez. açılışa gitmeye niyeti olan var mı başka?
Nerde aciliyor babymall?
hmm bana uzakmış canım, ben anadolu yakasında oturuyorum.beylikdüzü torıum un yanı
hmm bana uzakmış canım, ben anadolu yakasında oturuyorum.
Benim niyetim var da eşimin hiç yok bakalım kim kazanacak :))ebebek indiriminden yararlanayım diye süt pompası baktım çoktan bitmiş bile6 ekim de babymall açılıyor açılışa özel %80 indirim olacak kahvaltıyı yapıp oraya koşcaz bu defa indirim kaçırmak istemiyorum,, inş ben gidene kadar almak istediklerim tükenmez. açılışa gitmeye niyeti olan var mı başka?
Benim niyetim var da eşimin hiç yok bakalım kim kazanacak :))
Eki Görüntüle 2194332 hastane cantamiz bi iki eksikle hazir sayılır
1 tane 10 lu hastane cikisi
1 tane 5 li hastane cikisi
2 takim icine alt ust
bir tane 30luk biberon bi tane emzik
islak mendil alt acma
baya bi bez
yedek 1 ic takım
hastaneden cikarken giymesi icin tulum 2tane pijama takimi
bi tane havlu
Bebege kalin battaniye
bi tane yelek kendime
süt sagma makinam süt posetlerim
bi ic camasirlarim eksik bi terligim makyaj malzemelerim taragım su isitmak icin kahve makinasini alicam nescafe koycam agri kesme ozelligi oldugu icin
yanima baskada aklima bisey gelmiyor kizlar aaa bide kendime bez koymam gerek unuttmusum bak onu
uni bebek şampuanını tavsiye ederim çok güzelArkadaşlar buraya da yazayım. Sirf içeriği temiz diye Hipp bebek bebek şampuanı aldım bugün ama pişman oldum çünkü fena halde göz yakıyor. Tavsiye etmem...
büyük bir bavulla gidiyorsun sen anlaşılan bunlar çokkk kaç gün kalacaksın hastanede sezeryan mı olacak bebek
ben 1 gece kaldım
kendine gecelik yedek takım bırak mutlaka en çok senin ihtiyacın olacak üşütme ayaklarına kalın çorap al
devlet hastanesinde doğum yaptım yazın ama çok üşüdümmm..
kendine iç çamaşırı ve bezlerden bol koy
süt sağma makinesi ve poşetlerde ilk günden lazım olmadı bende hiç 2 bebeğim var zaten hastanelerde makineler oluyor
sağlıkla kucağınıza alın inşallah
çok güzel telaşlar
E şanslısın o zaman. :))benim ki benden önce gitmek istiyor :)))
Bende kitikate tercih ettim organik pamuk olması beni tavladı açıkçasıhastane çıkışı ne marka tercih ettiniz hanımlar. ben carters ın ürünlerine bayılıyorum...
Eksik olmasında fazla olsun ya en korktuğum şey o :) sonra bi deliririm niye bu yok keşke şu olsaydı en azından aklımda olabilecek içimde kalmayacak şeyleri aldım kıyafet ağırlıklı bi küçük valiz birde kız için aldığım sırt çantası nasılsa temiz pak herşey gider geri gelir diye düşündüm çok muAmin canim bende ilk dogumumda usudum terledim bi tuhaf hallerdeydim canim yanima 2 takim ppijama koydum gecelik sevemedim ben pek oyuzden almadim ilkinde giydim rahat edemedim o yuzden iki ttakim pijama koydum cocugada 2 takim koydum fazla aldigimi hic dusunmemistim ama cocuk hali kakasi cikar falan yedek olsun dedim yanimda bizim hastane sezeryani 2 gece yatiriyor sut sagma makinasinida nolur nolmaz diye koydum hastaneden vermediler ilkinde bu sefer kimseye sormicam dedim dilim yandi cocugum emmedi sutum gelmedi hemen sagmaya baslarim diye dusundum hayirlosi olsun nediyim bu arada bavulla degil ufak bi cantaya girdi hepsi battaniyesi ve makina gharic tabi
Aynen ole yok canim fazla oldugunu dusunmuyorum ki oglumdada aynilarini koymustum hepsini kullandim evet ikinci takimlari cocugum ustunu kirletmemisti ama ben yinede degistirmistim ama olur kakasi cikar bisey olur yedek durmalı benceEksik olmasında fazla olsun ya en korktuğum şey o :) sonra bi deliririm niye bu yok keşke şu olsaydı en azından aklımda olabilecek içimde kalmayacak şeyleri aldım kıyafet ağırlıklı bi küçük valiz birde kız için aldığım sırt çantası nasılsa temiz pak herşey gider geri gelir diye düşündüm çok mu
Bende kitikate tercih ettim organik pamuk olması beni tavladı açıkçası
sağol canım hepimizin minikleri güle güle kullansın inşallah lokumlarımızevet onların kalitesi de iyi güzel günlerde kullan
sağol canım hepimizin minikleri güle güle kullansın inşallah lokumlarımız:)
Amin canim bende ilk dogumumda usudum terledim bi tuhaf hallerdeydim canim yanima 2 takim ppijama koydum gecelik sevemedim ben pek oyuzden almadim ilkinde giydim rahat edemedim o yuzden iki ttakim pijama koydum cocugada 2 takim koydum fazla aldigimi hic dusunmemistim ama cocuk hali kakasi cikar falan yedek olsun dedim yanimda bizim hastane sezeryani 2 gece yatiriyor sut sagma makinasinida nolur nolmaz diye koydum hastaneden vermediler ilkinde bu sefer kimseye sormicam dedim dilim yandi cocugum emmedi sutum gelmedi hemen sagmaya baslarim diye dusundum hayirlosi olsun nediyim bu arada bavulla degil ufak bi cantaya girdi hepsi battaniyesi ve makina gharic tabi
Selam hanımlar :)
Hastane çantalarınızı hazırlamaya başladınız mı? Listeleriniz varsa paylaşır mısınız?
Şimdiden teşekkürler :)