2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

ebebek indiriminden yararlanayım diye süt pompası baktım çoktan bitmiş bile 6 ekim de babymall açılıyor açılışa özel %80 indirim olacak kahvaltıyı yapıp oraya koşcaz bu defa indirim kaçırmak istemiyorum,, inş ben gidene kadar almak istediklerim tükenmez. açılışa gitmeye niyeti olan var mı başka?

Nerde aciliyor babymall?

Benim niyetim var da eşimin hiç yok bakalım kim kazanacak :))

büyük bir bavulla gidiyorsun sen anlaşılan bunlar çokkk kaç gün kalacaksın hastanede sezeryan mı olacak bebek
ben 1 gece kaldım
kendine gecelik yedek takım bırak mutlaka en çok senin ihtiyacın olacak üşütme ayaklarına kalın çorap al
devlet hastanesinde doğum yaptım yazın ama çok üşüdümmm..
kendine iç çamaşırı ve bezlerden bol koy
süt sağma makinesi ve poşetlerde ilk günden lazım olmadı bende hiç 2 bebeğim var zaten hastanelerde makineler oluyor
sağlıkla kucağınıza alın inşallah
çok güzel telaşlar

Amin canim bende ilk dogumumda usudum terledim bi tuhaf hallerdeydim canim yanima 2 takim ppijama koydum gecelik sevemedim ben pek oyuzden almadim ilkinde giydim rahat edemedim o yuzden iki ttakim pijama koydum cocugada 2 takim koydum fazla aldigimi hic dusunmemistim ama cocuk hali kakasi cikar falan yedek olsun dedim yanimda bizim hastane sezeryani 2 gece yatiriyor sut sagma makinasinida nolur nolmaz diye koydum hastaneden vermediler ilkinde bu sefer kimseye sormicam dedim dilim yandi cocugum emmedi sutum gelmedi hemen sagmaya baslarim diye dusundum hayirlosi olsun nediyim bu arada bavulla degil ufak bi cantaya girdi hepsi battaniyesi ve makina gharic tabi

hastane çıkışı ne marka tercih ettiniz hanımlar. ben carters ın ürünlerine bayılıyorum...

Eksik olmasında fazla olsun ya en korktuğum şey o :) sonra bi deliririm niye bu yok keşke şu olsaydı en azından aklımda olabilecek içimde kalmayacak şeyleri aldım kıyafet ağırlıklı bi küçük valiz birde kız için aldığım sırt çantası nasılsa temiz pak herşey gider geri gelir diye düşündüm çok mu

Aynen ole yok canim fazla oldugunu dusunmuyorum ki oglumdada aynilarini koymustum hepsini kullandim evet ikinci takimlari cocugum ustunu kirletmemisti ama ben yinede degistirmistim ama olur kakasi cikar bisey olur yedek durmalı bence

sen tecrübeli anneymişsin
iyi yapmışssın
hastanede herşey lazım olabiliyor
sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Selam hanımlar :)
Hastane çantalarınızı hazırlamaya başladınız mı? Listeleriniz varsa paylaşır mısınız?
Şimdiden teşekkürler :)

Bebek icin
1 10lu takim
1 3lu takim
5 adet bez
Biberon
Emzik
Alt acma bezi 3 adet
Battaniye

Kendim icin
2 pijama takimi
Gogus kremi
Gogus kalkani
Tarak
Havlu
Corap
Sabahlik
Tulbent
Hasta bezi
Gogus pedi
Islak mendil ve pecete

Yeter bu kadar ev zaten hastaneye 2mt uzaklikta annem esim kardesim ihtiyac olursa getirirler evden biseyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…