- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.533
Yaramaz miRica ederim canım, işine yaradıysa ne mutlu bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaramaz miRica ederim canım, işine yaradıysa ne mutlu bana
sağol canımKraft yazmış olabilirim belki, modeli bilmiyorum ama :)
arkadaşım da krafttan aşırı memnun
sen de güle güle kullan inşallah
Bizde anne yanı aldık icine pamuk yatak yaptım kucuk nevresimler diktim rn sagliklisi bu dedi yorganci da yun cokme yapar dedi cunkuBiz de park yatak kullanicaz. Annem pamuk yatak diktireyim diyor yorgancida aklima yatti sanki
Olabilirsin canım en son b12 azalmıştı bende onun etkisi var Dün geldi akşam eşim heyecanlandı kuralım dedik yatağın yanı başına kurduk bi süre ona baktık bi de dönenceyi çalıştırdık sonra kendi kendimize güldük biz uyuruz bununla o uyumaz diye biz çok beğendik gerçekten..İnşallah canım yanıbaşımızda huzurla uyusunlar :)Ben olabilirim ben de aynısından aldım çünkü :) ben daha açmadım kurmadım ama yatağı,sen kurdun galiba? oh çok sevindim valla beğenmene. Bebişlerimiz huzurla uyusun inşallah içinde.
Iyi gunlerde kullaninBizde anne yanı aldık icine pamuk yatak yaptım kucuk nevresimler diktim rn sagliklisi bu dedi yorganci da yun cokme yapar dedi cunku
Kendinmi yapti canim cok gizel olmuslarHediyelik çikolata yapmaya ayırdım bu günümü
Teşekkür ederim canım evet kendim yaptım daha da yapıcam.Kendinmi yapti canim cok gizel olmuslar
Nasil yaaptin canim bizimlede paylasirmisinTeşekkür ederim canım evet kendim yaptım daha da yapıcam.
Pasta malzemeleri satan dukkanlarda kalip şeklinde yada pul pul kuvertur cikolatalar satılıyor onu benmari usulü yada mikrodalga firinda (normal firinda erimez yanar) eritiyorsun sonra cikolata kalıplarına döküyorsun icindeki hava çıksın diye döktükten sonra kalıbı biraz sallaman gerek soğuyup sertleşene kadar bekletiyorsun sertleşince kaliptan kolaylıkla çıkıyor. Silikon kaliplardan cikartmasi daha kolay oluyor kaliplari da pasta malzemesi satan yerlerden alabilirsin. Cikolaatanin parlak görünmesi ve kaliptan daha kolay cikmasi icin kalibi peçete ile hafifçe yağlayabilirsin. Isi biraz uzun ben pasta kursuna gittigim icin aşinayım internette çikolata yapim videoları var ordan da bakabilirsin.Nasil yaaptin canim bizimlede paylasirmisin
Elime saglik canim cok sagol tarif icin ben dagitmalik degilde oglum icin yaparim diye dusundumPasta malzemeleri satan dukkanlarda kalip şeklinde yada pul pul kuvertur cikolatalar satılıyor onu benmari usulü yada mikrodalga firinda (normal firinda erimez yanar) eritiyorsun sonra cikolata kalıplarına döküyorsun icindeki hava çıksın diye döktükten sonra kalıbı biraz sallaman gerek soğuyup sertleşene kadar bekletiyorsun sertleşince kaliptan kolaylıkla çıkıyor. Silikon kaliplardan cikartmasi daha kolay oluyor kaliplari da pasta malzemesi satan yerlerden alabilirsin. Cikolaatanin parlak görünmesi ve kaliptan daha kolay cikmasi icin kalibi peçete ile hafifçe yağlayabilirsin. Isi biraz uzun ben pasta kursuna gittigim icin aşinayım internette çikolata yapim videoları var ordan da bakabilirsin.
Normal disarida satilan cikolatalardan daha sağlıklı oluyor kendi yaptığın marka olarak ta calebout tavsiye ederim biraz pahalı ama en kalitelisi oElime saglik canim cok sagol tarif icin ben dagitmalik degilde oglum icin yaparim diye dusundum
Bende öle düsündum canimNormal disarida satilan cikolatalardan daha sağlıklı oluyor kendi yaptığın marka olarak ta calebout tavsiye ederim biraz pahalı ama en kalitelisi o