2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Canım ellerine sağlık hazırlamışsın çantanızı sadece 5 bez az olmaz mı diye düşündüm okurken ama bilmiyorum kaç bez kullanır ki bizim yaramazlar

Ben 10 bez koydum yeter mi ki ?
Sezeryanda 2gün, normal doğumda 1gün kalınıyormuş ama ben sayıyla koymak yerine direkt 46lık bi pakette yenidoğan bezi götürmeyi planlıyordum açıkcası bağlamayı beceremem, sık değişirim filan, ilk bebek olunca ilk günler acemilik olacak çünkü bizim için. Kolaylık olsun diye direkt paketi alırım diyordum

10 bez yeterli fazlasina gerek yok.2 gun gun kalinsa bile gunluk 5 bez bile fazla ama yinede tedbir amacli koy.

Bizim hastane bez veriyormuş zaten, yeni öğrendim. aslında gerek yok bu durumda da alırum ben ne olur ne olmaz.

Kızlar anne bebek çantası bakıyorum fikriniz var mı 100 üzeri bişey istemiyorum ama şimdilik küçük normal bi sırt çantası mi alsam napsam ?

Kızlar anne bebek çantası bakıyorum fikriniz var mı 100 üzeri bişey istemiyorum ama şimdilik küçük normal bi sırt çantası mi alsam napsam ?
Ben şu instagramda bolca satılan modeli aliexpress'ten almıştım canım. Neyseki dolar artmadan almıştım , bana 110 liraya filan gelmişti. O model baya güzel ve kullanışlı ama tabi dolara bağlı olduğu için pahalıya gelir şimdi. Onun dışında e bebekten filan bakabilirsin, önemli olan iç hacmi ve bol gözü olması.

Kızlar şu oyun halılarından aldınız mı ? Aldıysanız öneriniz var mı ? Jokerde bright star marka halılarda %25 indirim var da alsam mı acaba diye düşündüm.

Canım ellerine sağlık hazırlamışsın çantanızı sadece 5 bez az olmaz mı diye düşündüm okurken ama bilmiyorum kaç bez kullanır ki bizim yaramazlar

Canim hastane yuruyerek 200 mt oldugu icin bide bnm hastanede 1 gece kaliyosun dogal olarak valizi doldurmak istemedim. Annemde ebe ya o gune nobet koyar oyle olunca da eve gidecek biri hep olur. Doldurmak istemiyorm fazla valizi

Canim hastane yuruyerek 200 mt oldugu icin bide bnm hastanede 1 gece kaliyosun dogal olarak valizi doldurmak istemedim. Annemde ebe ya o gune nobet koyar oyle olunca da eve gidecek biri hep olur. Doldurmak istemiyorm fazla valizi
Bence gayet pratik ve yeterli olmuş çantan canım.

Baya baya yakınmış canım, karşı komşu gibi

Oyle valla evden gorunuyo. Telaseye hic gerek yok diye dusundum. Yoksa insan aklina geldikce koyasi geliyo biseyler. Cok sukur market yakin eczane yakin hersey var geri kalani da o zaman aliriz artik

Bence gayet pratik ve yeterli olmuş çantan canım.

Sagol cnm. Ben benim hastanemin yakinligindan dolayi az koydum. Hastaneniz uzaksa siz artirabilirsiniz

Kızlar şu oyun halılarından aldınız mı ? Aldıysanız öneriniz var mı ? Jokerde bright star marka halılarda %25 indirim var da alsam mı acaba diye düşündüm.
Ben aldım canım bondigo marka top havuzlu olanından aldım. Çok güzel ve kaliteli internette fiyatı 200 TL civarı. İnsta da seri sonu bebek diye bir sayfa var oradan 125 TL ye aldım.

Eklentiler

• Screenshot_20180923-202653.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 101
Bi sayfada 120 ye buldum instagram da . Bide 140 TL ye çok güzel bi model var ama gereksiz gibi geliyor bana o kadar para vermek 40 50 ye alıyım bi sırt çantası diyorum ama kullanışlılığı önemli tabi ne yapayım bilemedim

Ben aldım canım bondigo marka top havuzlu olanından aldım. Çok güzel ve kaliteli internette fiyatı 200 TL civarı. İnsta da seri sonu bebek diye bir sayfa var oradan 125 TL ye aldım.
Çok uyguna almışsın, güle güle oynasın bebiş. Bu modele bakmıştım, jokerde 300 tl şu anda.
Ben de takip edeyim serisonu bebek sayfasını, belki uygun bir şeyler denk gelir.
Teşekkür ederim canım.

kullanışlı bir sırt çantası alırsan o da olabilir tabi. İllaki bu amaç için üretilenlerden almak gerekmiyor. Nasıl içine sinerse canım.

herkese merhabalar. Pentinin emzirme atletini alan kullanan var mı? bir de migros un minies bezini tavsiye eder misiniz?

Kızlar ben malum izne ayrıldım.bazen evdeyim bazen annemlere gidiyorum.annemde kaldığım da oluyor.olur da annemdeyken hastaneye gitmem gerekir hazirliksiz yakalanmayim diye bugün annemlere de hazirladigimi getirdim.
10lu hastene cikisi bez
Kendime pijama takımı iç çamaşırı tülbent

En azından esas çanta gelene kadar bunlar işimi görür diye düşündüm :)

Evdeki çantamda da

2 tane 5li takim
İlk etapta 5 li takımı vericem aldığım ekstra penye battaniyeyle beraber.
Yedek çıt çıtlı badi
Soğuk olur belki diye alta giydirmeye pijama takımı.
Yeterince bez
Islak mendil
Biberon
Kalın battaniye

Kendime de
Alt üst pijama takımı
Gecelik
Çorap
Çamaşır
Tülbent
Havlu koydum.

Birkaç eksiğin dışında çantamız bu şekilde
Hastane ulaşılmayacak uzaklikta değil o yüzden fazla bir şey koymayacagim.olur da lazım olursa eşim annem halleder diye dusunuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…