- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Canım ellerine sağlık hazırlamışsın çantanızıBebek icin
1 10lu takim
1 3lu takim
5 adet bez
Biberon
Emzik
Alt acma bezi 3 adet
Battaniye
Kendim icin
2 pijama takimi
Gogus kremi
Gogus kalkani
Tarak
Havlu
Corap
Sabahlik
Tulbent
Hasta bezi
Gogus pedi
Islak mendil ve pecete
Yeter bu kadar ev zaten hastaneye 2mt uzaklikta annem esim kardesim ihtiyac olursa getirirler evden biseyler
Ben 10 bez koydum yeter mi ki ?Canım ellerine sağlık hazırlamışsın çantanızısadece 5 bez az olmaz mı diye düşündüm okurken ama bilmiyorum kaç bez kullanır ki bizim yaramazlar
Sezeryanda 2gün, normal doğumda 1gün kalınıyormuş ama ben sayıyla koymak yerine direkt 46lık bi pakette yenidoğan bezi götürmeyi planlıyordum açıkcasıBen 10 bez koydum yeter mi ki ?
10 bez yeterli fazlasina gerek yok.2 gun gun kalinsa bile gunluk 5 bez bile fazla ama yinede tedbir amacli koy.Ben 10 bez koydum yeter mi ki ?
Sezeryanda 2gün, normal doğumda 1gün kalınıyormuş ama ben sayıyla koymak yerine direkt 46lık bi pakette yenidoğan bezi götürmeyi planlıyordum açıkcasıbağlamayı beceremem, sık değişirim filan, ilk bebek olunca ilk günler acemilik olacak çünkü bizim için. Kolaylık olsun diye direkt paketi alırım diyordum
10 bez yeterli fazlasina gerek yok.2 gun gun kalinsa bile gunluk 5 bez bile fazla ama yinede tedbir amacli koy.
Aa ne güzelmiş canım. O zaman tedbiren çantanda 10tane bez olsa yeterBizim hastane bez veriyormuş zaten, yeni öğrendim. aslında gerek yok bu durumda da alırum ben ne olur ne olmaz.
Ben şu instagramda bolca satılan modeli aliexpress'ten almıştım canım. Neyseki dolar artmadan almıştım , bana 110 liraya filan gelmişti. O model baya güzel ve kullanışlı ama tabi dolara bağlı olduğu için pahalıya gelir şimdi. Onun dışında e bebekten filan bakabilirsin, önemli olan iç hacmi ve bol gözü olması.Kızlar anne bebek çantası bakıyorum fikriniz var mı 100 üzeri bişey istemiyorum ama şimdilik küçük normal bi sırt çantası mi alsam napsam ?
Canım ellerine sağlık hazırlamışsın çantanızısadece 5 bez az olmaz mı diye düşündüm okurken ama bilmiyorum kaç bez kullanır ki bizim yaramazlar
Bence gayet pratik ve yeterli olmuş çantan canım.Canim hastane yuruyerek 200 mt oldugu icin bide bnm hastanede 1 gece kaliyosun dogal olarak valizi doldurmak istemedim. Annemde ebe ya o gune nobet koyar oyle olunca da eve gidecek biri hep olur. Doldurmak istemiyorm fazla valizi
Baya baya yakınmış canım, karşı komşu gibiCanim hastane yuruyerek 200 mt oldugu icin bide bnm hastanede 1 gece kaliyosun dogal olarak valizi doldurmak istemedim. Annemde ebe ya o gune nobet koyar oyle olunca da eve gidecek biri hep olur. Doldurmak istemiyorm fazla valizi
Baya baya yakınmış canım, karşı komşu gibi
Bence gayet pratik ve yeterli olmuş çantan canım.
Ben aldım canım bondigo marka top havuzlu olanından aldım. Çok güzel ve kaliteli internette fiyatı 200 TL civarı. İnsta da seri sonu bebek diye bir sayfa var oradan 125 TL ye aldım.Kızlar şu oyun halılarından aldınız mı ? Aldıysanız öneriniz var mı ? Jokerde bright star marka halılarda %25 indirim var da alsam mı acaba diye düşündüm.
Bi sayfada 120 ye buldum instagram da . Bide 140 TL ye çok güzel bi model var ama gereksiz gibi geliyor bana o kadar para vermek 40 50 ye alıyım bi sırt çantası diyorum ama kullanışlılığı önemli tabi ne yapayım bilemedimBen şu instagramda bolca satılan modeli aliexpress'ten almıştım canım. Neyseki dolar artmadan almıştım , bana 110 liraya filan gelmişti. O model baya güzel ve kullanışlı ama tabi dolara bağlı olduğu için pahalıya gelir şimdi. Onun dışında e bebekten filan bakabilirsin, önemli olan iç hacmi ve bol gözü olması.
Çok uyguna almışsın, güle güle oynasın bebiş. Bu modele bakmıştım, jokerde 300 tl şu anda.Ben aldım canım bondigo marka top havuzlu olanından aldım. Çok güzel ve kaliteli internette fiyatı 200 TL civarı. İnsta da seri sonu bebek diye bir sayfa var oradan 125 TL ye aldım.
kullanışlı bir sırt çantası alırsan o da olabilir tabi. İllaki bu amaç için üretilenlerden almak gerekmiyor. Nasıl içine sinerse canım.Bi sayfada 120 ye buldum instagram da . Bide 140 TL ye çok güzel bi model var ama gereksiz gibi geliyor bana o kadar para vermek 40 50 ye alıyım bi sırt çantası diyorum ama kullanışlılığı önemli tabi ne yapayım bilemedim
Sağol canım:)kullanışlı bir sırt çantası alırsan o da olabilir tabi. İllaki bu amaç için üretilenlerden almak gerekmiyor. Nasıl içine sinerse canım.