2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

S Spizella veya sPatz ikinizden biri bana kraft relax park yatağı önermişti bende aldım 110×70 tek kelimeyle harika.. hanginizdi hatırlayamadım ama ikiniz de sağolun :)

Ben olabilirim ben de aynısından aldım çünkü :) ben daha açmadım kurmadım ama yatağı,sen kurdun galiba? oh çok sevindim valla beğenmene. Bebişlerimiz huzurla uyusun inşallah içinde.

bizim yatagımizda böle cok buyuk olmasın dedim cok ufak olanlarda yere yakin abisi devirir el atar diye istemedim buda icime super sinmedi ama en uygun ve yuksek olani buydu icinede bu sekilde pamuk yatak yaptim zaten 7 8 ay kullancak en fazla sonra abisinin besigine gecicek beyefendi

Ben olabilirim ben de aynısından aldım çünkü :) ben daha açmadım kurmadım ama yatağı,sen kurdun galiba? oh çok sevindim valla beğenmene. Bebişlerimiz huzurla uyusun inşallah içinde.
Olabilirsin canım en son b12 azalmıştı bende onun etkisi var Dün geldi akşam eşim heyecanlandı kuralım dedik yatağın yanı başına kurduk bi süre ona baktık bi de dönenceyi çalıştırdık sonra kendi kendimize güldük biz uyuruz bununla o uyumaz diye biz çok beğendik gerçekten..İnşallah canım yanıbaşımızda huzurla uyusunlar :)

hastane cantamiz bi iki eksikle hazir sayılır
1 tane 10 lu hastane cikisi
1 tane 5 li hastane cikisi
2 takim icine alt ust
bir tane 30luk biberon bi tane emzik
islak mendil alt acma
baya bi bez
yedek 1 ic takım
hastaneden cikarken giymesi icin tulum 2tane pijama takimi
bi tane havlu
Bebege kalin battaniye
bi tane yelek kendime
süt sagma makinam süt posetlerim
bi ic camasirlarim eksik bi terligim makyaj malzemelerim taragım su isitmak icin kahve makinasini alicam nescafe koycam agri kesme ozelligi oldugu icin
yanima baskada aklima bisey gelmiyor kizlar aaa bide kendime bez koymam gerek unuttmusum bak onu

Nasil yaaptin canim bizimlede paylasirmisin
Pasta malzemeleri satan dukkanlarda kalip şeklinde yada pul pul kuvertur cikolatalar satılıyor onu benmari usulü yada mikrodalga firinda (normal firinda erimez yanar) eritiyorsun sonra cikolata kalıplarına döküyorsun icindeki hava çıksın diye döktükten sonra kalıbı biraz sallaman gerek soğuyup sertleşene kadar bekletiyorsun sertleşince kaliptan kolaylıkla çıkıyor. Silikon kaliplardan cikartmasi daha kolay oluyor kaliplari da pasta malzemesi satan yerlerden alabilirsin. Cikolaatanin parlak görünmesi ve kaliptan daha kolay cikmasi icin kalibi peçete ile hafifçe yağlayabilirsin. Isi biraz uzun ben pasta kursuna gittigim icin aşinayım internette çikolata yapim videoları var ordan da bakabilirsin.

Elime saglik canim cok sagol tarif icin ben dagitmalik degilde oglum icin yaparim diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…