• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaşlar gün gün ilerlerken birde kendimizden bahsedelimmi
Ben 37 yaşındayım 2 kızım var bu inşallah 3. Bebeğim Samsundayım
Maşallah canim.:nazar:
Bende 34 yaşindayım. Ilk bebegim olacak. Adana' da yaşiyorum. Aslen İzmir'liyim.4 yıllık evliyim. Tup bebek tedavisiyle kavustuk cok şukur.

Hiç bir sıkıntım yoktu geçen hafta gelmiştim. Sadece doktor rapor verecek ti onun için geldim gelmişken bebeğime bakayım dedim ama kalbi atmıyor dedi durmuş dedi yeni durmuş dedi çünkü bebek çok iyi görünüyor dedi. Şok oldum o masadan kalkıp nasıl kürtaj oldum bilmiyorum. Çok kötüyüm çok ben Kasım annesi olmayacak artık
Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah o durumu yaşadım çok iyi bilirim Rabbim 6 ay sonra tekrar hamile kalmayı nasip etti şimdi 2 yaşında elhamdülillah Rabbim en kısa zamanda tekrardan hamile kalmayı nasip etsin inşallah ❤️

Hanımlar öncelikle hepinize merhaba. 30 yaşındayım ve 3. Hamileliğimi yaşıyorum çok şükür. İki kızımdada sürekli bu platformda arkadaşlıklıklarım ve sohbetlerim olmuştu. Bundan sonra bende aranızdayım:) benim bebeğim 7 haftalık görünüyor, kese göründü ama bebeği göremedi doktor. 10 gün sonra tekrar çağırdı. İlk kızımda geç döllenme olmuştu. Bu da inşaAllah öyledir. Tedirginim, dualarınıza benide alın.

Günaydın hanımlar hayırlı mutlu sağlık dolu bir hafta diliyorum.
Bu arada dr kontrollerine aylıkmı gideceksiniz bana kontrol tarihi olarak bişey demedi dr..
Size de hayırlı haftalar...Ben ilk muayenemi 5+5'te olmuştum.Doktor 13-15 gün sonra kontrole gel demişti, yarın ona gideceğim, yani 7+5'te. Bakalım herşey yolundaysa sanırım ayda bir gel der.

Topragimsin cnm bende samsunluyum yalniz istanbulda oturuyorum 33 yasinda 11 yillik evliyim ve ilk bebeklerim olcak insaallah Allah nasip ederse tüp bebekle 3. Denemem oluyor ilki düsuk 2. Tutmadi insaallah hepimizin bebekleri hayirlisiyla saglikla dunyaya gelir
Canım samsunlu değilim ama çok güzel yaşanılacak bi şehir seviyorum burayı

Kızlar çok heyecanlıyım yarın sabah ilk kontrolüm var ve ben yarın 5+5 oluyorum. 5+5 te kalp atışını duyan var mı ltf cvp verin :KK17:
Ben de 5+5'te gitmiştim ilk muayeneme. Vajinal baktığında bebeği de kalp atışını da gördük. Ama görünmemesi de doğalmış canım, görmezsen kötü düşünme sakın. Heyacanını anlıyorum, inşallah güzel haberlerle dönersin :)

Hanımlar öncelikle hepinize merhaba. 30 yaşındayım ve 3. Hamileliğimi yaşıyorum çok şükür. İki kızımdada sürekli bu platformda arkadaşlıklıklarım ve sohbetlerim olmuştu. Bundan sonra bende aranızdayım:) benim bebeğim 7 haftalık görünüyor, kese göründü ama bebeği göremedi doktor. 10 gün sonra tekrar çağırdı. İlk kızımda geç döllenme olmuştu. Bu da inşaAllah öyledir. Tedirginim, dualarınıza benide alın.
İnşallah canım hepimizin duası aynı

Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz ben 34 yaşındayım ikş kızım var benimde bu 5.gebeliğim inşallah 3.bebeğim olacak Rabbim hayırlı ömürler versin inşallah hepimizin evladına

Hiç bir sıkıntım yoktu geçen hafta gelmiştim. Sadece doktor rapor verecek ti onun için geldim gelmişken bebeğime bakayım dedim ama kalbi atmıyor dedi durmuş dedi yeni durmuş dedi çünkü bebek çok iyi görünüyor dedi. Şok oldum o masadan kalkıp nasıl kürtaj oldum bilmiyorum. Çok kötüyüm çok ben Kasım annesi olmayacak artık
Geçmiş olsun canım

Merhaba arkadaşlar hamilelik nasıl gidiyor. Ben şu sıralar eve sığamaz oldum. içim yaniyor dışım üşüyor. inanılmaz huzursuz ve sıkıntılıyım. Oglu da hamilelik migren atakları ve bulantıyla felaket geçmişti. Doğum sonrası da lohusa depresyonu yaşadım. Bu hamileliğim daha rahat geçiyor ama ben nedn böyleyim hala bilmiyorum. Normal mi sizlerde de var mı bu durum.

Merhaba arkadaşlar hamilelik nasıl gidiyor. Ben şu sıralar eve sığamaz oldum. içim yaniyor dışım üşüyor. inanılmaz huzursuz ve sıkıntılıyım. Oglu da hamilelik migren atakları ve bulantıyla felaket geçmişti. Doğum sonrası da lohusa depresyonu yaşadım. Bu hamileliğim daha rahat geçiyor ama ben nedn böyleyim hala bilmiyorum. Normal mi sizlerde de var mı bu durum.
Hayırlı olsun canım
Ben diğer iki hamileliğimdede 6. Ayıma kadar yemek yiyemedim serumlarla geçti bu inşallah daha hafif olur. Bendede aşırı şişlinlik üşüme ve sık idrara çıkma var 4+4 teyim

merhaba ilk gebeliginizde beta degerleriniz nasildi kac haftalikken gozukmustu bebek.. benimde gec dollenme olabilir henuz doktora gitmedim ama beta degerlerim ilk hamileligime gore dusuk gibi adetim 3 gun gecti 65 cikti ..birde icinizi rahat tutun zaten bakin ilk kizinizdada oyle olmus..

Merhaba arkadaşlarrr.. bende 6+3 gebeyım. İnanılmaz şişkinlğim varrr sanki gırtlagıma kadar içim gazla dolu gibi bulantılarımda sabah öğürtüyle başlıyo. Aşırı üşüyorumm ateşim mi yükseldi die korkuyorum coğu zaman. Veee inanılmaz kasık ağrımmm özellikle sol kasıgımm bitek bendemi var bunca şey

Yanıt için teşekkürler. Ben gerçek olduğuna hâlâ inanamiyorum. İlk cocugumda bu derece heyecan ve şaşkınlık yaşamamiştim. Biri diyorum bi tekme atsa da bana; ruyada olmadigima inansam haniii :))
hic halsiz ve bitkin değilim. bu normal mi gerçekten. sadece hafif bulanti hali var.
Maşallah de canım kendine nazar edicen :nazar: senin durumunda olmak isteyen kaç kiş var bende ilkinde senin gibiydim böyleyse gebelik ben 10 tane doğururum dedim demez olaydım haftasına kalmadı bulantı kusma tiksinti koku hassasiyeti şişkinlik gaz mide yanması artık son 15 gün ağlıyodum yeter doğsun artık diye:KK70: o yüzden sen etme şükret otur.şimdi ağzımı açmaya korkuyorum.inşallah hep böyle devam edersin.

Canım çook üzüldüm rabbim yar ve yardımcın olsun çok geçmiş olsun en kısa zamanda daha sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah.. hiç bi rahatsızlık hissetmedinmi
Kızlar siz günde kaç litre su içiyorsunuz ?
3 lt ye yaklaşıyor canım özellikle ısrarcı drum düşük riski oluşturuyomuş az su içmek.sen kaç lt ?
Size de hayırlı haftalar...Ben ilk muayenemi 5+5'te olmuştum.Doktor 13-15 gün sonra kontrole gel demişti, yarın ona gideceğim, yani 7+5'te. Bakalım herşey yolundaysa sanırım ayda bir gel der.
Bencede bende şuan 6+6 oldum 8. Haftamda gidiyim diyorum.
Valla canım beni tarif ettin sıkıntım yok ama içim daralıyor nefes alamıyorum kendimi dışarılara atasım var :KK34: şişkinlik bi memnuniyetsizlik nolacak bilmem bide akşamları özellikle çok üşüyorum battaniyenin altında bile donuyorum ya :KK57::silah:
Hayırlı olsun canım
Ben diğer iki hamileliğimdede 6. Ayıma kadar yemek yiyemedim serumlarla geçti bu inşallah daha hafif olur. Bendede aşırı şişlinlik üşüme ve sık idrara çıkma var 4+4 teyim
Aynı canım valla..rabbim hayırla kurtarsın hepimizi inşallah..

Bende de oluyor bazen.idrar yanması da oluyor ben de hamileliğe bağlıyorum

Canım idrar yanması su eksikliginden kaynaklı bol bol su ic geciyor

merhaba ilk gebeliginizde beta degerleriniz nasildi kac haftalikken gozukmustu bebek.. benimde gec dollenme olabilir henuz doktora gitmedim ama beta degerlerim ilk hamileligime gore dusuk gibi adetim 3 gun gecti 65 cikti ..birde icinizi rahat tutun zaten bakin ilk kizinizdada oyle olmus..

Canım normal beta degerlerin düsük degil.. benimde gec döllenme oldu adet olmam gereken ertesi günü beta degerim 18di 48 saat icinde 2 katına cıkarsa normal gidiyor diye düsünebiliriz demisti dr cok sükür keseyide gördük bu ctesi kısmetse kalp atısını duymaya gidecegiz

Canım idrar yanması su eksikliginden kaynaklı bol bol su ic geciyor

Canım normal beta degerlerin düsük degil.. benimde gec döllenme oldu adet olmam gereken ertesi günü beta degerim 18di 48 saat icinde 2 katına cıkarsa normal gidiyor diye düsünebiliriz demisti dr cok sükür keseyide gördük bu ctesi kısmetse kalp atısını duymaya gidecegiz
ben oglumda kan tahlili yaptiktan sonra kalpdirek kan tahliline gitmistim :KK56: bundada oyle gaparim diye dusunuyodhm ama bakalim naparim artik bilmiyorum

Kızlar çok kötüyüm normal kontrole geldim ama bebeğin kalbi durduğunu öğrendim çok kötüyüm kürtaj alacak lar
Aralik ayinda ayni durumu yasadim bende ne hissettigini cok iyi bilirim. Ama Allah büyük 1 ay bekledim 2. Ay tekrar hamile kaldim. Biz saglikli oldugumuz surece insallah bizimde bebeklerimiz olacaktir ben inaniyorum. Cok gecmis olsun. Allah yardimcimiz olsun hepimizin

Back