• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar size yazdım ya cinsiyeti öğrendik falan diye. Eşimin ailesine söyledik kv eşime demiş ki babana söyledim erkek olacak diye senin adını koyarlar kesin dedim demiş. Duyunca çok sinirlendim. Resmen bizim adımıza karar vermişler. Evlendiğimizden beri beni sevmeyen kabul etmeyen insanlar oğluma onların isimlerini vermemi istiyorlar. Cok beklerler:KK12:
Benim eşim de tutturdu kız olursa adını vefat eden annesinin adı koyalım... Yani güzel isim de cook eski küçücük bebeğe koyulmaz ikinci bir isimle tamamlanmaz uzun, dalga bile geçerler çocukla büyüdüğünde. Şimdilik yakın bir isimle kandırdım iki isim koyarız falan dedim. Bakalım nolcak.
İsmi begenmiyorsan asla koyma biz doguruyoruz ya...

Benim bazen sarı bazen beyaz bazen de tamamen su gibi oluyor. İdrar tahlilim temiz çıktı. Kokusuz olması ve ağrın olmaması iyi işaret bence.
Agri degilde dun gun boyunca vajinamda sizi oldu haftaya kadar beni yoracak bisey olmazsa haftaya randewum war zaten bakalim insallah

Benim eşim de tutturdu kız olursa adını vefat eden annesinin adı koyalım... Yani güzel isim de cook eski küçücük bebeğe koyulmaz ikinci bir isimle tamamlanmaz uzun, dalga bile geçerler çocukla büyüdüğünde. Şimdilik yakın bir isimle kandırdım iki isim koyarız falan dedim. Bakalım nolcak.
İsmi begenmiyorsan asla koyma biz doguruyoruz ya...
Aynen biz doğuruyoruz. Ben isim koyma konusunda anneyi biraz daha söz sahibi buluyorum. Bizim daha çok hakkımız sanki. Koymak istememe sebebim sadece ismi beğenmemek deil aslında. Eşimin ailesiyle aramızdaki anlaşmazlıklar. Sevmediğim ve beni sevmeyen birinin ismini koyamam:63:

Gobekten yaparken cirpiniyorum resmen dayanamiyorum uzun surmesine.kasli bolge kesinlikle daha fazla aciyor gobegimde yag olmadigi icin katlanamiyorum o aciya.bi sure sonra bacaga gectim daha az aci cekiyorum ve daha yavas verebiliyorum ilaci daha yağlı bolge oldugu icin.
Esim canimin acimasina katlanamiyor malesefki basindan beri kendim yapiyorum.haftalik depo ignemi mecbur o yapiyor .evde cok fazla clexane var suan uc dort kutu daha.bunlar bitsin hele:)
Clexane biz 3 eczane gezdik bulamadık oskavar mi ne ondan aldik butun karnım bacaklarım mosmor:( nasil gecicek 9 ay bilemiyorum

Brnde beze pek olmadi da morarmistim bayagi sende bence enox a gec bende dedigim gibi 1 kere morardi sadece. Bir de ilactan degil de yapis seklinden kaynaklaniyir sende birini yaptir ki yavas yavas yapsin ben bazen esime hadi cijar igneyi aciyor diyorum ama yavas yaptigi icin iyi oluyor
Valla ben milim milim yapıyorum heryer mosmor hocaya sordum kan pıhtılaşması olan kişilerde normal dedi.

Yaa ben de 11+4 te gittim cinsiyet söylemedi hiç şuan söylemem için çok erken dedi.. :KK43:
Bu arada senin de gözün aydın. Hadi bakalım birer birer öğreniyoruz. Sorun çıkmadığına cok sevindim :) fpamuk fpamuk

Son düzenleme:
Kizlar sari sumuksu (afedersiniz) kokusuz akintisi olan warmi benim dunden beri beyazdi bugun sari geldi epey koyu yani normalmi acaba onceki hamileliklerinden tecrubeliler falan war mi acaba idrar yolu enfeksiyonuna karsi normalde cok hassasim korkuyorum ondan

En başlarda benimde oluyordu sari akinti kokusuz ama geçti şuan beyaz geliyor o da normalmiş

Aynen biz doğuruyoruz. Ben isim koyma konusunda anneyi biraz daha söz sahibi buluyorum. Bizim daha çok hakkımız sanki. Koymak istememe sebebim sadece ismi beğenmemek deil aslında. Eşimin ailesiyle aramızdaki anlaşmazlıklar. Sevmediğim ve beni sevmeyen birinin ismini koyamam:63:
Bizim kv de duyurmaya başladı. Önce büyüklerin ismi koyulur diye ima ediyor falan. Ama sen neden koymadin o zaman dedim. Zaten biz eşimle belirledik ısimleri. Ne istersem onu koyarım. Bizimde bir hevesimiz var ilk bebek üstelik..

Bugün bu kremi aldım kullanan var mı. Tecrübesi olanlar ya da.
En iyisi bu diyorlar.
indir.webp

M
Kızlaaar kontrolden cıktım. 2li test yapıldı.(11+4 te) burun ve ense kalınlığı ölçümü iyi çıktı. Kan verdim 3 gün sonra çıkacak. İdrar yolu enfeksiyonu için ikinci idrarı verdim. Tsh ı da tekrar yaptırıcam düşük olduğu için aile hekimliğinde. Bu arada cinsiyeti de öğrendik merakımızı giderdik :KK71: ikinci oğlum yoldaymış:KK66: ailemden önce size söylüyorum bu arada :KK74:
MAsalah canim bir erkek bebis daha katildi aramoza her ne kadar kiz istesem de ivime 2. Oglum yoldaymis gibi geliyor. Hayirlisi olsun insallah :)

Back
X