- 16 Temmuz 2017
- 969
- 1.156
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #5.141
Bal yok,pekmez var olur mutereyağını eritip pekmezle karıştırıp,ılık ılık içersen iyi gelir biraz
![]()
Bal neden yemiyoruz bayanlar ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bal yok,pekmez var olur mutereyağını eritip pekmezle karıştırıp,ılık ılık içersen iyi gelir biraz
![]()
Ya niye öyle kadersiz dedin
Kuzu iğne kullanılırken normal doğum önwrmiyorlar uterusun geri kasılmzsa kanamadan dolayı rahmin alınır diye ama iğneyi zaten kesiyorlar 36 yada 38.haftada o yüzden kesip istediğin şekilde doğur bence
Geçmiş olsun canım..
Yes buyrun o kadersiz benim
Kız deme ağzından yel alsın töbeeeeee
Canım bende 2013 tüp bebek topiğindeydim ben tüp bebek topiğindeki herkesi o kadar sevmiş o kadar kız kardeş kaderdaş bilmiştimki sandımki hamile kalınca gene beraber kalıp dertleşeceğiz ama ne mümkün hakarete varan şeyler yazıldı neden hala yazıyorum diye bu kk nın tüp bebek topic klasiği hamile oldun mu topicten kaçacaksın maalesef
Assolist gibiydim orada mis ne bozdun kızım yaaaaa
Hoşgeldin canım..allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla
Bak onun rekoru bende38 kilo aldım ikizlerde 32 haftada 2330 er doğurdum.doğumdan sonra fil gibi tank gibi gezmeye devam ettim 8 ay emzirdim memelerim 105 beden oldu sonra buzluk süt dolunca emzirmeyi bıraktım buzluktakiler 6 ay yeterdi anında eski kilomdan daha zayıf hale geldim..dertlenme doğum kilolarını emzirmeyi kesince balon gibi sönüyorsun ..
Çok kilo almak bebege zaralı tabi ideali yakalamak lazım ama demek istediğim kilolarınla kalmazsın ..
Zorla canım kendini mecbur de odaklan o zaman yeniyor..bebek zaten senden besleniyor aldıklarından değil ama olsun sen kendine iyi bakacaksın
Ben de aynı duygudayım hemde kardeşi olur diye bahanem yok doğuştan kardeşli doğdular zaten allah hayır etsin sonumuzu ne diyim
Geçmişş olsun canım çok haberdar et sık sık..
Kızlar benşm öksürük krizlerim çok aşırı fena içim dışa-ıma çıktı öksürmekten..balsız kekiksiz bir karışım bileniniz var mı bacınızın bulanan midesini düşünüp insaflı tarifler yazın allah rızası için![]()
Bende sirf igne kullaniyorum diye sezeryan dogum yapmak zorunda kaldim. Hemde normal dogum icin uygundu bebegim. Ama doktorum riske atamam dedi kanaman olursa durduramayiz dediKızlar doğum konuşmak için erken biliyorum ama doktorlarınızın normal yada sezeryan yanlısı olduğuna dikkat ettiniz mi? Ben dün bir çok tavsiye üzerine bir dr a başladım. İlk doğumum normal olmuştu. Dr bana sen kan sulandırıcı kullanıyorsun nasıl normal doğum yaptın, sezeryan daha iyi olur senin için dedi. Bu sözünden bana sezeryan doğum yaptıracağını anlamış oldum. İğne kullanıp normal doğum yapan çok var ama kafam karıştı. Başka dr a mı gitsem yoksa tavsiyesini dikkate mi alsam bilemiyorum![]()
bal yiyebiliriz de ,Bal neden yemiyoruz bayanlar ?
Canım karnım şiş demişsin. Benide gören hamilesin diyordu, daha ben bilmiyordum hamile olduğumu. Doktora gidince, folik asiti akşam iç dedi. Cidden folik asiti akşamları içmeye başlayınca şişliği gitti. Sende gündüzleri içiyorsan, birde akşamları dene istersen. Başka bir nedenini bilemiyorum tabi.Ya niye öyle kadersiz dedinbenim de ikiz olcak galiba. İki kese gördü Dr daha 4 haftaliktim biri küçüktü biraz bu Çarşamba kesinleşir artik. İkisi de saga yerleşmiş benim de o tarafta ağrım var bu normal mi? Bı de karnım şimdiden 4 aylık kadar ilerde bu böyle katlanarak artacak mi? Daha adetim gecmemisken bulantidan yataklara düştüm. Sanırım zor bı hamilelik beni bekliyor. Şimdilik sorularim bu kadar
![]()
bal yiyebiliriz de ,triplemom özellikle bal olmasın midem bulanıyor dediği için bal olmayan tarif verdim :)
Hep akşam içiyorum hatta folik asit miktarını azalttim birkaç gündür ama aynı karnim. Kaburgalarimin altından armut gibi te aşağı kadar uzanıyor. Bel boşluğu denilen bişey yok artık. Eğilip kalkarken ya da yataktan yan dönerken karnımı tutmak zorunda kalıyorum. Gören de hava atıyor hamileligiyle daha bir aylik dicekCanım karnım şiş demişsin. Benide gören hamilesin diyordu, daha ben bilmiyordum hamile olduğumu. Doktora gidince, folik asiti akşam iç dedi. Cidden folik asiti akşamları içmeye başlayınca şişliği gitti. Sende gündüzleri içiyorsan, birde akşamları dene istersen. Başka bir nedenini bilemiyorum tabi.
2 oğlum var totem yaptım ve kız seçeneğini oyladım.Ya bu ankete cinsiyet giren arkadaşlar nasıl oldu bu iş gönlünüzdekini mi yazdınız bilemedim ben
İkiz hamişler varmış birde ankete göre ben burdayım canlar ne var ne yok sorun![]()
Tüh arkadaşım ya, üzüldüm. Bilirim zor, bende 10 gün yaşadım ama cidden zordu. Geçer inşallah seninde.Hep akşam içiyorum hatta folik asit miktarını azalttim birkaç gündür ama aynı karnim. Kaburgalarimin altından armut gibi te aşağı kadar uzanıyor. Bel boşluğu denilen bişey yok artık. Eğilip kalkarken ya da yataktan yan dönerken karnımı tutmak zorunda kalıyorum. Gören de hava atıyor hamileligiyle daha bir aylik dicek
Amin insallah canmBna jotu kelimeler kullandilr cvp yazmak zornda kaldim topikte herkes yazar hamileside negatif alanida gun sayanida dha bnu blmiolr anlayamadikr bturlu yapck bsy yk. Aynen cnm herkes gnlundeki nasip oksn insallah
Yas 25 ilk hamileligimekleyeyim canım .... yaş , kaçıncı gebelik onları da alayım bi zahmet
ohhh misssssssss en azından kendini hep 57 biliyorsun
,
yaaaaa gördüm ben onu çıkmadan , gel bakayım seni yaramaz ne işin var orda da dedim ama bir türlü girmedin içeri canım
işlerim vardı çıktım , şimdi bi şekilde seni sınırlar dahiline sokacağız inşallah
![]()
Nasıl gidiyor canim
Benim de bir gün bulanıyor bir gün yanıyor, dün bulantıdan kafamı kaldıramazken bu günde reflü tuttu içim yanıyor sanki öyle bi yanma hissi elimi sürdüğüm herşeyden tiksiniyorum her dk duş alasım geliyor kafayı yicem galiba şimdi yine bulantım başladıBenim m8dem yanıyor geceleri kabus sürekli wc ve bel agrisi
Aaaaaa aaaa Aaaaaa, doğumdan önceki kilona döndün birde
. Ay bu süper bir haber. Bu arada Allah bağışlasın yavrularını canım.
![]()
Ya niye öyle kadersiz dedinbenim de ikiz olcak galiba. İki kese gördü Dr daha 4 haftaliktim biri küçüktü biraz bu Çarşamba kesinleşir artik. İkisi de saga yerleşmiş benim de o tarafta ağrım var bu normal mi? Bı de karnım şimdiden 4 aylık kadar ilerde bu böyle katlanarak artacak mi? Daha adetim gecmemisken bulantidan yataklara düştüm. Sanırım zor bı hamilelik beni bekliyor. Şimdilik sorularim bu kadar
![]()
2 oğlum var totem yaptım ve kız seçeneğini oyladım.
Amin canim hayirlisiyla duyarsin insallahIyi geceler kizlar yarin dr a gidicem insllah kalp atisini duyarim yavrumun dua edin bana
Allah gönlümüze göre versin inşallah :))Amin canim allah razi olsun cumlemizinkini insallah :)
Pekmez olmaz tereyag olmaz otlu bocekli hafif olcak zar zor yiyorum ondanda olmayayim
Ahhhh canim ah ne desem olmaz dogunca anlarsin beni ikiz dedigin olayin herseyi zor maalesef ..benimde basta biri kucuktu dr gider muhtemelen bilemeyiz dedi 10 gun sonra gittigimde canavar gibiydi valla hatta o hep usg lerde kucuktu dogurdum o buyuk cikti :)) evet karnin herkesten aynen 3-4 ay buyuk duracak ben 4 aylikken insanlar bana az kalmis masallah diyordu benim altli ustlu yerlesmislerdinen basta dr bana degisir bu boyle olmaz T olacak yoksa demisti degismedi zimba gibi oyle kaldilar T oldular gercekten birinin kafasi kaburgami kirdi dogumda zor olcak diye bide genel anesteziyle yaptilar bi hevesim vardi bebeleri gorucem diye o da olmadi ama sagda kalmazlar ortay geliolar .ikizlerde en guzel pozisyon ying yang yani yanyana bezelye gbi ters ayak bas durduklari senin keseler nasildi simdi ??kusmak gecio ama merak etme sabret 12 en gec 14 .
Ay ben de yapayim o zaman benimde iki azmanatim var allah biliyo kiz cok istiyorum
Selam bende yeni katildim araniza. Istanbulda hangi doktora gidiyosunuz..bende insallah yarin kalp atisini duymaya gidicemIyi geceler kizlar yarin dr a gidicem insllah kalp atisini duyarim yavrumun dua edin bana
Iyi geceler kizlar yarin dr a gidicem insllah kalp atisini duyarim yavrumun dua edin bana
Selam bende yeni katildim araniza. Istanbulda hangi doktora gidiyosunuz..bende insallah yarin kalp atisini duymaya gidicem