- Konu Sahibi Blackbluee1
Benim bat bugün. Kasık ağrılarım arttı. Aynı düzeyde gitseydi umutlanmaya devam ederdim ama büyük ihtimal adet olacağım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ay da olmadı. Başka zamana kaldı. İnşallah sizden güzel haberler gelir. :)
Kızlar galiba bende haziran anneligini biraz daha garantiledim :)
Amin saol cnm insallah :)Hadi hayırlısıyla inşaallah…![]()
Evet adet oldum. Zaten bugün bekliyordum.Adetin mi geldi canım? Belirtiler adetle çok aynı. Belki lekelenme yada üste görme gibi bir şeydir. Test yap sen yine de.
Masallahhh. Saglikla kavusun :))))Kızlar galiba bende haziran anneligini biraz daha garantiledim :)
Amin cok tesekkur ederim :) hepimiz saglikla kavusalim ins :)Masallahhh. Saglikla kavusun :))))
Birsey sormak istedim. Transfer oldu dimi sizin? Uzerinden kac gun gecti? Hani kanda zaten hcg oluyor yua o zaman, yaniltici pozitif olmamasi icin bir sormak istedim.Amin cok tesekkur ederim :) hepimiz saglikla kavusalim ins :)
Benim dondurulmuşlarla transferim oldu cnm yani hic hcg iceren igne ve tedavi olmadim . bugün transferimin 5. Günü .Birsey sormak istedim. Transfer oldu dimi sizin? Uzerinden kac gun gecti? Hani kanda zaten hcg oluyor yua o zaman, yaniltici pozitif olmamasi icin bir sormak istedim.
Oyyyyy o zaman superrrr...Benim dondurulmuşlarla transferim oldu cnm yani hic hcg iceren igne ve tedavi olmadim . bugün transferimin 5. Günü .
Gecen ayda batimız ayniydi .Bu ayda 30 eylülü veya 1 ekimi bekliyorum bende 2.bebe icin .Rabbim.hayirlisiyla yollasın melegimiziBen de 2018 haziran anneleri açılsa diye bekliyordum,açılmış bile :) Bata 8 gün kaldı beklemedeyim.
Kızlar galiba bende haziran anneligini biraz daha garantiledim :)
Evet adet oldum. Zaten bugün bekliyordum.
plojovic doktora gitmiştin bugün,haberler nasıl
Sagol canim allah razi olsun hepimiz saglikla kucaklayalim bebeklerimizi ins . sanada gecmis olsun en kisa zamanda kan degerin yükselir ins . benimde 6 ya düsünce 3 ünite vermislerdi . ins yeni gebeliktir cnm dıs gebelik falan degildir allahin izniyleGözünaydınnnn :) Allah daimnetsin,sorunsuz saglikla kucagina almayi nasip etsinn :)
Hayirlisiyla insallah en kisa zamanda olur.
Canim gebeligin ilerleyisi mechul degerler yavas ama cok yeni olabilir ama dis gebelikte olabilir dedi takipteyim.
Hastaneye yatisim verildi kan degerim yani hemoglobin dusuk,suan 1 unite kan verildi.Degerlere gore devami gelecek :)
İnşallah bu ay gelir bebislerimiz :) Hayırlısı olsun tabi.Gecen ayda batimız ayniydi .Bu ayda 30 eylülü veya 1 ekimi bekliyorum bende 2.bebe icin .Rabbim.hayirlisiyla yollasın melegimizi
Geçmiş olsun canım,hastanede kontrol altında olman iyi bi bakıma.çok değişik bi gebelik oluyor seninkisi inşallah sağlıkla gelir bebeğin :)Gözünaydınnnn :) Allah daimnetsin,sorunsuz saglikla kucagina almayi nasip etsinn :)
Canim gebeligin ilerleyisi mechul degerler yavas ama cok yeni olabilir ama dis gebelikte olabilir dedi takipteyim.
Hastaneye yatisim verildi kan degerim yani hemoglobin dusuk,suan 1 unite kan verildi.Degerlere gore devami gelecek :)
Sagol canim allah razi olsun hepimiz saglikla kucaklayalim bebeklerimizi ins . sanada gecmis olsun en kisa zamanda kan degerin yükselir ins . benimde 6 ya düsünce 3 ünite vermislerdi . ins yeni gebeliktir cnm dıs gebelik falan degildir allahin izniyle
İnşallah bu ay gelir bebislerimiz :) Hayırlısı olsun tabi.
Geçmiş olsun canım,hastanede kontrol altında olman iyi bi bakıma.çok değişik bi gebelik oluyor seninkisi inşallah sağlıkla gelir bebeğin :)
Cnm beta hcg icermeyen bir kan aldigin icin beta hcg de düsme olmus olabilir mi ? Rabbim hayirlisi ne ise onu nasip etsin insallah hakkinda . en hayirli zamanda hayirli saglikli hamilelikler nasip etsin yine durumlardan haberdar et cnmTesekkur ederim kizlar :)
Aksam aldigim 1 uniteden sonraki degerlere gore beta hcg dusmeye basladi.Normalde kotu haber ama suan bnm icin iyi haber zaten garip bi durum oldugundan en azindan kendi kendine sonlanir,sorun cikmaz insallah :) Cunku diger turlu ya sorunlu ya dis gebelige dogru ilerleyen bi durum olacakti.
2 unite daha alacagim galiba.Bu gece de hastanedeyim.
Allah sizlere iyi haberleriniz devamini nasip etsiiinnn ♡♡
Gözünaydınnnn :) Allah daimnetsin,sorunsuz saglikla kucagina almayi nasip etsinn :)
Canim cok gecmis olsun. Saglikla atlat insallah bu donemi.Tesekkur ederim kizlar :)
Aksam aldigim 1 uniteden sonraki degerlere gore beta hcg dusmeye basladi.Normalde kotu haber ama suan bnm icin iyi haber zaten garip bi durum oldugundan en azindan kendi kendine sonlanir,sorun cikmaz insallah :) Cunku diger turlu ya sorunlu ya dis gebelige dogru ilerleyen bi durum olacakti.
2 unite daha alacagim galiba.Bu gece de hastanedeyim.
Allah sizlere iyi haberleriniz devamini nasip etsiiinnn ♡♡