• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızımın adı da Sezen :)♡
Dikkatimi cekti hemen o yuzden :)

2014te de mi?:KK19: Kusura bakma hatirlayamadim.Cok aşina geliyor ama 2018dekilerden sandim daha cok.
2018mayista da beraberdik :)
Ama asil mayis 2014 anneleriyiz. Nick baskaydi o zaman :)

Kızımın adı da Sezen :)♡
Dikkatimi cekti hemen o yuzden :)

2014te de mi?:KK19: Kusura bakma hatirlayamadim.Cok aşina geliyor ama 2018dekilerden sandim daha cok.
Aa cok sevindim kızınla adaş oldugumuza :) pek sezen ismi ile sık karşılaşmıyorum . karşılaşınca da mutlu oluyorum :)

Mayıs ayına çok hazırlandım çok umutlandım olmadı :kızgın: ama bu ay olacakkkk o bebek buraya gelecek :sinirli: olursa haziranın sonuna yetişeceğim inşallah 4yaşında oğlum var nasipte varsa ikinci olacak :KK16:lütfen olsun Allahım:dua:

Mayıs ayına çok hazırlandım çok umutlandım olmadı :kızgın: ama bu ay olacakkkk o bebek buraya gelecek :sinirli: olursa haziranın sonuna yetişeceğim inşallah 4yaşında oğlum var nasipte varsa ikinci olacak :KK16:lütfen olsun Allahım:dua:
Benim de 4 yaşında kızım var. Nisanda düşük yaptım. Her ay tekrar denedik ama bir daha olmadı. Hayırlısı

Merhaba kizlar :)
Ögrenenlerin gozuaydin ♡
Bekleyenlerede hayirlisiyla guzel haberler diliyorum ♡

Bende Agustos girisiminden sonra kimyasal gebelik sanip Mayis anneleri grubundan cikip 2018 Haziran annelerini beklemeye koyulmustum :)

Yalniz durumumda degisik gelismeler oldu.
Yabi 3 Eylul'de bekledigim regl oncesi lekelenmelerim basladi ve 5 Eylul'de kan tahlili yaptirdim,6.64 cikti sonuc.Ve ben 6 Eylul'de regl oldum sandim cok oldu,2 gun araliksiz sonra 1 gun hic olmadi ve azalarak bitti.
Taa ki gecen hafta 15 Eylul'de tekrar lekelenmelerim basladi (kahverengi,pembe)
Ve ben Pazartesi gunu kontrol icin gittigimde kan verdim Sali degerimin sonucu 229.81 cikti o gunde kan verdim aksamina 321.69 cikti.Suan beklemedeyiz.

Yani ne Sat ne Bdt belli degil :) Bi fikri olanda yok doktorda dahil.Cumartesi kontrolum var tekrar.
Cok uzun oldu ama hakkinizi helal edin :)
Gerçekten mucize dedikleri bu olmalı :) çok sevindim adına, hcgnin artıyor olması çok olumlu,saglikla kucağına alırsın inşallah:dua:

Gerçekten mucize dedikleri bu olmalı :) çok sevindim adına, hcgnin artıyor olması çok olumlu,saglikla kucağına alırsın inşallah:dua:

Gozlerim seni aradı :)
Insallah yarin kontrolum var aydinlanirim biraz,belirsizde iyice stres.
Sende insallah guzel haberler verirsin :)

Bizim denemede ki ikinci ayimiz olacak bu ay insallah olur da uzamaz olmayinca insanin hevesi kiriliyor

Olur inşallah. Aynen, her ay heyecanla bekle, sonra hayal kırıklığı. Bakalım bu ay ne olacak :)

Ben de 2018 haziran anneleri açılsa diye bekliyordum,açılmış bile :) Bata 8 gün kaldı beklemedeyim.

Selam kızlar ben de adayım bakalım geçen ay olmadı bu ay nasip olur inşallah 2013 Mart ayı annesiyim aynı zamanda :anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK54::KK54::KK54:

Yeni gelen arkadaşları selamlamak isterim umarım her şey gönlünüzce olur.

Gozlerim seni aradı :)
Insallah yarin kontrolum var aydinlanirim biraz,belirsizde iyice stres.
Sende insallah guzel haberler verirsin :)
Evet en kötüsü belirsizlik ama güzel haberlerle döneceğine inanıyorum :) Benim de son 7 ve hiiiic test yapmadım, daha rahat bekliyorum bu ay

Back