Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ay hadi inşallah bu sefer görürüm midem çok bulanıyor cnm ayın 21 inde kan vermisyim 6308,22 cıkmıstı bugün yıne kan verdım valla gün gün artışını görmek istiyorum kan kalmadı bende artık kan vermekten olsun da kan feda olsun 🌸
Canım artık kan vermene gerek yok artmış baya kaçımcı gündesin transfer sonrası

Evet canım git kuzum ama kendini yorma Allahım sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin inşallah Amin 🤲
Evet canım sabah yaptım pozitif görünüyor Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah darısı sizlerin başına kan test günüm pazartesi beklemem gerekiyor 🤲🥰🥹
Ayyy cok sevindimmm ❤️❤️ saglikla insallahhh❤️❤️🩵🩵

Canım bugün bende devletin aciline gttim.aynisini dedi kayıt bende direk doktorun yanına gittim dedim tüp bebek tedavisi görüyorum ve bugün kan vermem gerekiyor calistgm için sabah sağlık ocağına gidemedim ve artık ekonomik olarakta çöktük özele gidemiyorum,direk hemen yapalım dedi ben eve girmeden sonucum çıkmış
Benimde sıram gelseydi belki doktor yaptirirdi ama 1 saat bekledim o kadar sürede sadece 6 hasta baktı daha 50 kişi vardı önümde bekleyemezdim ondan eve gittim
Neyse sen onu bosverde sonuç ne çıktı hadi güzel haber ver🤗

Canım nasipse 25-28 nisan tarihlerinden biri olcakk 🥰 kalitelerinden korkuyorum 5. Gün 4bc 6. Gün 4bb çift olcak böyle olup pozitif alanlarımız var mı acaba 🥹🥹
Oglum 4bb ile dogdu. Ikinci bebek için denemelere basladik şu an 5bc 4bc, ve iki tane de 3 gun embriyom donduruldu. Umutsuz degilim. Onemli olan genetigi. Allah size de bana da arzusunda olan herkese nasip etsin

İnşallah yalancı pozitif değildir amin 🤲🏻
IMG_2348.webp

Bugün 6.gün bu farklı test ama silik çizgimi hiç YÖK’mü belli değil negatif olsa hiç görünmezdi heralde dimi

Kızlar merhaba yarın test günüm. İdrar testinde pozitifi görmüştüm ama değerim yavaş yükseldi. 8.gün 20 olan değerim 10. gün 33 olmuştu. Yarın daha netleşicek bişiler umarım güzel sonuç verebilirim size , dualarınızı eksik etmeyin..

En son ne zaman kan verdin canım Rabbim yüzünü güldürsün inşallah dilerim yarın sevinçten Ağlamak nasip olsun Amin 🤲❤️

Back
X