- 4 Aralık 2024
- 5.229
- 5.739
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #15.741
Evet cnm orda oldum sen gıttın mi oraya hiç
Yok gitmedim sen Diyarbakır’da tüp bebek yaptırdın dedin bahçeci aklıma geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm orda oldum sen gıttın mi oraya hiç
Canım artık kan vermene gerek yok artmış baya kaçımcı gündesin transfer sonrasıAy hadi inşallah bu sefer görürüm midem çok bulanıyor cnm ayın 21 inde kan vermisyim 6308,22 cıkmıstı bugün yıne kan verdım valla gün gün artışını görmek istiyorum kan kalmadı bende artık kan vermekten olsun da kan feda olsun![]()
Ayyy cok sevindimmmEvet canım git kuzum ama kendini yorma Allahım sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin inşallah Amin
Evet canım sabah yaptım pozitif görünüyor Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah darısı sizlerin başına kan test günüm pazartesi beklemem gerekiyor![]()
Çok teşekkür ederim. İnşallah bakalım yüzdük kuyruğuna geldik ama en zoru da beklemek olcak sanırımİnşallah çok güzel geçsin bebeğin sıkı sıkı tutunsun 9 ay boyunca hiç bırakmasın annesini inşallah Amin![]()
Benimde sıram gelseydi belki doktor yaptirirdi ama 1 saat bekledim o kadar sürede sadece 6 hasta baktı daha 50 kişi vardı önümde bekleyemezdim ondan eve gittimCanım bugün bende devletin aciline gttim.aynisini dedi kayıt bende direk doktorun yanına gittim dedim tüp bebek tedavisi görüyorum ve bugün kan vermem gerekiyor calistgm için sabah sağlık ocağına gidemedim ve artık ekonomik olarakta çöktük özele gidemiyorum,direk hemen yapalım dedi ben eve girmeden sonucum çıkmış
Canım doktor mu baktırdım diyor yoksa sen mi için ferahlasin diye bakıyorsun kanaYa öyle mi inşallah Allah razı olsun canım benim Ben yine kan verdim ve değerim 13211,11 çıktı Pazartesi inşallah doktor a gıdıcem karından ultrason a baksın
Oglum 4bb ile dogdu. Ikinci bebek için denemelere basladik şu an 5bc 4bc, ve iki tane de 3 gun embriyom donduruldu. Umutsuz degilim. Onemli olan genetigi. Allah size de bana da arzusunda olan herkese nasip etsinCanım nasipse 25-28 nisan tarihlerinden biri olcakkkalitelerinden korkuyorum 5. Gün 4bc 6. Gün 4bb çift olcak böyle olup pozitif alanlarımız var mı acaba
![]()
Ayyy cok sevindimmmsaglikla insallahhh
![]()
İnşallah yalancı pozitif değildir amin![]()
Bende görüyorum , inşallah devam gelir hayırlı olsunEki Görüntüle 3581444
Bugün 6.gün bu farklı test ama silik çizgimi hiç YÖK’mü belli değil negatif olsa hiç görünmezdi heralde dimi
Eki Görüntüle 3581444
Bugün 6.gün bu farklı test ama silik çizgimi hiç YÖK’mü belli değil negatif olsa hiç görünmezdi heralde dimi
Kuzum bugün progestan fitilin son günü. Yarından itibaren adaçayı içmeye başlasam olur mu adet olmak içinmayala katar
14 nisanda opu oldum kuzumFitil bitince içebilirsin artık kendisi de gelir belki bir iki güne kaç gün oldu Opu olalı canım
14 nisanda opu oldum kuzum
Kızlar merhaba yarın test günüm. İdrar testinde pozitifi görmüştüm ama değerim yavaş yükseldi. 8.gün 20 olan değerim 10. gün 33 olmuştu. Yarın daha netleşicek bişiler umarım güzel sonuç verebilirim size , dualarınızı eksik etmeyin..
Dün verdim balım 10. günümdü. Yarın 12 günüm olacak.. Aminnn inşallahEn son ne zaman kan verdin canım Rabbim yüzünü güldürsün inşallah dilerim yarın sevinçten Ağlamak nasip olsun Amin![]()
iyiler hepsi de hemsırelrrden tut doktoruna kadarYok gitmedim sen Diyarbakır’da tüp bebek yaptırdın dedin bahçeci aklıma geldipeki memnun kaldın mı oradan