• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İyi akşamlar herkese..
dünden beri çok kötüyüm migren ağrım tuttu ilaçta alamıyorum kafamı duvarlara vurdum resmen midem bomboş hala kusuyorum. Parol içtim istemeye istemeye normal zamanda geçirmezdi ağrımı parol ama Allah yardım etti çok çok iyiyim şimdi. Bebeğe bişey olmamıştır inşallah :110:
cok gecmis olsun tatlim. gecen ben de ayniydim. serumla gecti. ilac almayi hic istemedim ama mecbur kalinca napalim. insallah bi sey olmaz ya uzulme canim

Gecmis olsun cani bende cok kotu nezle oldu parol iciyorum oglumda da ictim Allah in izniyle birsey olmaz. Benim de bu aralar endiselerim var sana da sormak istedim benim doktorum bebegimin kalp atisini bana doppler den dinletti. Daha 6 haftalik hemde. Cok zararliymis ya kucukken dinlenmesi. Sen ne diyorsun canim
Bir seferlik dinlenebilir sonrasında hareketleri izlenir. Endişelenme bazı hasteneler rutine bindşrmiş durumda dopleer işini. Aşırı zararlı olduğunu sanmıyorum ben televizyon telefon mikrodalgaların yaydığı elektromanyetik dalgalara gergin maruz kalıyoruz böyle düşün için rahat olsun :KK15:

Bir seferlik dinlenebilir sonrasında hareketleri izlenir. Endişelenme bazı hasteneler rutine bindşrmiş durumda dopleer işini. Aşırı zararlı olduğunu sanmıyorum ben televizyon telefon mikrodalgaların yaydığı elektromanyetik dalgalara gergin maruz kalıyoruz böyle düşün için rahat olsun :KK15:
Haklisin canim onlar da var. Birsey olmaz insallah. Tesekkur ederim :)

cok gecmis olsun tatlim. gecen ben de ayniydim. serumla gecti. ilac almayi hic istemedim ama mecbur kalinca napalim. insallah bi sey olmaz ya uzulme canim
Evet ya geçecek gibi bir ağrı değil neler yaptım geçmedi. Soğuk sular sıcak duşlar masajlar yok kaldı ağrı gitmiyor. :mad: Sanırım çok sevdi beni ;) içimi rahatlatmak için diyorum ki normal zamandaki hastalıklarda Allah kulunun günahlarını bağışlarmış. Hele ki hamilelikte inşallah arınmış oluruz da hayırlı evlat doğurur hayırlı şekilde de yetiştiririz :anne:

hepinize mrb haziran anneleri
bende haziran annesi olacgm allahın izniyle inşallh sağlıkla
hepinize sağlıklı gebelikler dilerim allah saglıkla kavustursun hepimize
benim bugün muayenem var daha cok yeni dün adet tarihimdi
adet öncesi idrardada kan testindede cıktı çok şükür
bekleyecegz sabretmek lazım cok zor biliyorm ama yapacak bişey yok
hamilelik hep tedirginlik dönemiyle geciyor
ben uzansam dolaba keske o hareketi yapmasaydm keske söyle dönmeseydim kendime nasıl kızıyorm dün viledayla yerleri sildim balkon yıkadm keske yapmasaydım diyip duruyorm
benim BAT:15 idi tahmini dogum 27 haziran:anneadayı:
kızımda temmuz dogumluydu
cok yakın günler birbirine:nazar::dua:
insaşlhh saglıkla bebeğimi dünyaya getirip ikinci kez anne baba olma duygusunu tadarız:anne:
ben calısıyorm işteym su an
görüsürsz

kızlar bişey soracagım benim bu gebeliğimde ayagım acayip üşüyor sizlerdede varmı
su an kalın tabanlı bot kalın çorap üstünede tül çorap giydimki anca ısıtsın diye
anca ısındı bugün daha iyiyim
dün dus aldım onu alan senmısın ayaklarım dondu iki kat battaniye
sıcak su torbası koydım ayagıma anca ısındı etim yağım eridi cok sükür ısındım
bugün daha iyiyim anca ısıttım velahsıl

kızlar bişey soracagım benim bu gebeliğimde ayagım acayip üşüyor sizlerdede varmı
su an kalın tabanlı bot kalın çorap üstünede tül çorap giydimki anca ısıtsın diye
Malesef bende öyleyim canım kat kat giyiniyorum ama hala üşüyorum ayaklarım buz gibi, halsizlik de beni öldürüyor doktoruma sordum normal dedi.İnşallah tez zamanda vücut normale döner :dua:

Günaydın kızlar, belirtisi olmayanlar şimdilik tadını çıkarın derim beni mahvetti bu halsizlik, üşüme, bulantı hali de var ama zorlarsam çıkartıyorum ancak, göğüsler desen patlayacak bomba :)
İlk hamileliğimde bu kadarı yoktu bu biraz değişik, bu fırsatta 2-3kg eksiye geçsem iyi olacak ama acıkınca bir güzel yiyip şişiyorum :110:

Malesef bende öyleyim canım kat kat giyiniyorum ama hala üşüyorum ayaklarım buz gibi, halsizlik de beni öldürüyor doktoruma sordum normal dedi.İnşallah tez zamanda vücut normale döner :dua:
ayağımın ucu buz gibi üşüyor
ayak üşüyünce heryer üşüyor
birde kısa geciş donuyorm
sabahları pekmez içiyorm
kansızlıkla alakalı degil bence
kan testlerinde normal cıktı
bugun doktora gidince üşüdüğümü söyleyecegm
bende kan pıhtılaşması var iğne kullanıyorm
birde coraspirin 100 ondanmı oluyor yoksa alakası yokmu gebeliktenmi anlamadım
birde çalısıyrum ben
işteyim dahakaloriferler yanmaya başlamadı.kürtün gibi giyinip gezicem ne yapayım kabanımı bile giyecem yarın bakayımda

ayağımın ucu buz gibi üşüyor
ayak üşüyünce heryer üşüyor
birde kısa geciş donuyorm
sabahları pekmez içiyorm
kansızlıkla alakalı degil bence
kan testlerinde normal cıktı
bugun doktora gidince üşüdüğümü söyleyecegm
bende kan pıhtılaşması var iğne kullanıyorm
birde coraspirin 100 ondanmı oluyor yoksa alakası yokmu gebeliktenmi anlamadım
birde çalısıyrum ben
işteyim dahakaloriferler yanmaya başlamadı.kürtün gibi giyinip gezicem ne yapayım kabanımı bile giyecem yarın bakayımda
Ben kat kat giyinmiş durumdayım şuan.derse öyle girdim.yoksa donmaktan nefesim kesiliyor.

Kızlar günaydın.benimde hala ara ara gelen kahverengi lekelenmem var.Nasıl olacak bu durum bilmiyorum.Progestan kullanıyorum .sizde de olan var mı hala

HAZİRAN ANNESİ:anneadayı:YaşıYaşadığı İlSAT tarihiTahmini Doğum TarihiCinsiyet:emir_bebek:Kaçıncı Çocuk:anne:Notlar
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağsts[/td][td]01 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağsts[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı görüldü:)[/td][/tr]
[tr][td]Flower3516[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağsts[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağsts[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]duygukaanfatih[/td][td]28[/td][td]Çanakkale[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran [/td][td]?[/td][td].[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]jelibons[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]05 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran [/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BALIMSIN[/td][td]32[/td][td]Tekirdağ[/td][td]07 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Adige_[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]naznaz16[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]11 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]4.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]beyzaeliz[/td][td]23[/td][td]Bursa[/td][td]12 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]white_rose23[/td][td]30[/td][td]Elazığ[/td][td]?[/td][td]28 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]

hoş geldin canım ... bende 2009 ekim annesi olarak uzun bir aradan sonra tekrar bu heyecanlardayım :KK200:

ekledim tabloya

ne güzel ya .... 3 prenses :KK200:

canım merhabalar ... listeye ekledim bilgilerini .. değer normal artmış aslında ...çatlatma iğnesi olduğu için mi ikiz ihtimali sundu bilemedim .

canım kese görülmüş hayırlı olsun :KK200: şimdi kalp atışına inşallah ...ekledim bilgilerini .

canım hemen güncelledim :KK200: ne güzel haber bu .... Rabbim sıkı sıkı tutunup sağ salim büyümelerini nasip etsin şimdi her birimize :KK68:

canım inşallah :KK200: ilk mesajını okudum :) inşallah burada olursun sende ...dua edeceğim :KK200:

canım daha önce de yazdım sana okudun mu bilmiyorum ... acil değil .... mutlaka yarın yeni bir dr a git ...

bekleme .. beklemek seni stres yapıyor doğal olarak ... git ve güzel haberlerle gel yarın bize :KK200:

hayırlı olsun :KK200:

hayırlı olsun :KK200:
beni de eklermisin tabloya 26 yaş adana 9 eylül sat ilk hamişliğim bugün kese görüldü. tahmini doğum tarihi 16 haziran

aynı ben valla ayaklar ısınmıyor

Kızlar bana lütfen dua edin yarın kalp atışı için doktora gideceğim.. ilk gebeliğimden dolayı kürtaj oldum çok korkuyrum
ALLAH yardımcımız olsun hamişliğimi daim eylesin yavruma sağlıkla kavuşayım cümlemiz kavuşalım :) amin amin amin
tahmini doğumu 8-9-10-11 olanlar kalp atımı için doktor sizlere ne zaman randevu verdi ?

Back