• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Allah korktuğuna uğratmasın kötü tecrübeler korkutuyor tabi insanı. Zaman gösterecek tabi tutunup tutunmadığını ama hcg takibi yol gösterir bize ihmal etme derim. Benim cuma 2913 çıktı ama yine de takibe devam edeceğim
Ben tutunma zamanını merak ediyorum yumurtlamadan dört gün sonra tutunur diyorlar yumurtlama olalı 12 günü geçti halen tutunamadimi bu minikler

Lekelenme yasayan varmı arkadaşlar benden az önce geldi de kahverengi adetin başlarken olurdu genelde

yine ben :) yine bi içini rahatlatayım senin .... çnkü tarih olarakta yaşadıkların olarakta benden 5-6 gün geriden geliyorsun ...
bende buraya ilk mesajımı bir telaşla yazdım geçen hafta .
81 hcg ... lekelenme ile karışık kanamamsı bi şey :) yani eğer pozitif görmese idim ..regl geldi de daha sökmedi sanırdım ... kahverengi, bordomsu tuhaf şeyler işte ..3-4 gün sürdü ... azalarak devam ederken de son 2 gündür hiç yok .
bence yerleştir artık .
İnşallah senin de öyle olacak .
hele bi hcg baktır yine , 2 kat artışı gör sende

kizlar bugun keseyi gorduk. ama kalp atisi icin henuz erkenmis. 5+1 olmusuz.cok mutluyum.

:KK68::KK68::KK68: çok sevindim canım ... bende cuma gideceğim kese için .
Kalp atışı 7.haftada diye biliyorum .

hadi bakalım hayırlı olsun tekrar :KK19:

Merhaba Haziran anneleri inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Bende 5+1 deyim dokuzuncu senemizde geldi yavrumuz . İlk gebeliğim 11+4 de düşük oldu inşallah bu sefer tamamına erer. Ebeyim bu arada kafanıza birşey takılırsa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum :KK66:

merhabalar hoşgeldin :KK68:

5.0 da ben :) Sat 28 ağustostu .

Kizlar mrb bende haziran annesi olmayi ümit edenlerdenim.bat 2 ekim idrar testim pozitif ama henüz kan testi vermedim.hayirlisiyla hepimiz hamiş oluruz insallah saglikli bebislerimiz olsun insallah.

Aminnnn. sende hoş geldin :KK68:

ne zaman düşünüyorsun kan testini ? idrar çıktığına göre kan daha net bellidir .

Ben tutunma zamanını merak ediyorum yumurtlamadan dört gün sonra tutunur diyorlar yumurtlama olalı 12 günü geçti halen tutunamadimi bu minikler
Yumurtlamadan sonra dördüncü günde Rahime ulaşır yumurta. Döllenme var ise tutunmaya başlar. Tutunma işlemi bir iki günde biten bir olay değil yalnız bebeğin eşi oluşana kadar tabiri caiz ise pamuk ipliğinde tutunur. Plesanta ( eşi) on ikinci haftada oluşur. Yerleşme kanaması da genelde beklediğin adet tarihinde gerçekleşir
yine ben :) yine bi içini rahatlatayım senin .... çnkü tarih olarakta yaşadıkların olarakta benden 5-6 gün geriden geliyorsun ...
81 hcg ... lekelenme ile karışık kanamamsı bi şey :) yani eğer pozitif görmese idim ..regl geldi de daha sökmedi sanırdım ... kahverengi, bordomsu tuhaf şeyler işte ..3-4 gün sürdü ... azalarak devam ederken de son 2 gündür hiç yok .
bence yerleştir artık .

Hoşbuldum 26.8 bende

ne zaman düşünüyorsun kan testini ? idrar çıktığına göre kan daha net bellidir .

Kizlar mrb bende haziran annesi olmayi ümit edenlerdenim.bat 2 ekim idrar testim pozitif ama henüz kan testi vermedim.hayirlisiyla hepimiz hamiş oluruz insallah saglikli bebislerimiz olsun insallah.
Canım inşallah kanda da değerlerin çok güzel çıkar da 9 ay burda devam ederiz, güzel haberlerini bekliyorum:KK68:

bence yerleştir artık .

sagol canim. 2 hafta nasil gecicek nasil sabredecgm bilmiyorum.bu arada seninki de hayirli olsun

bence yerleştir artık .
hele bi hcg baktır yine , 2 kat artışı gör se

Ayni kahverengi lekelenmeyi ben de gördüm bu sabah. Bir daha hcg ye de baktırmak istemiyorum. 2 hafta sonra fln gidicem doktora inş. Tam da adet donemime denk geldiği için biraz tedirginim. Umarım kimyasal gebelik vs değildir de yerleşme işaretidir. Daha önceki hamileliklerimde böyle bir sey olmamıştı çünkü. Keseyi gormeden emin olamicam galiba. Hayirlisi olur inşaallah. Hepimiz için.

merhaba kızlar, haftasonu test yaptım ve çift çizgi çıktı:KK49:
Henüz doktoruma gidemedim en erken 1 kasıma randevu alabiliyorum :KK43: size sorum ilk hamilelikte bir sürür kan tahlili istiyorlar ya o liste varsa sizde bana söyler misiniz? En azından sağlık ocağında onları yaptırayım

Back