• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Doğrudur adet zamanımda olmadığımız aylarda pko dan da çıkardı bır ıkı tane sorun da degıl benım ıcın merak ettım başka yasayan varmı dıye :KK66: Bu arada benım baş ağrım devam edıyor :KK43: ne yapıcagımı şaşırmış durumdayım :KK43:
Arastirdin mi peki internetten hamilelikle alakasi var miymis bas agrinin yoksa cok fazla stres mi yapiyorsun canim

çok sağolasın arkadaşım .... sizleri de okudum ... Rabbim her birimize sağlıklı gebelikler nasip etssin inşallah .dualarımdasınız :KK200:
Kzlar daha benim durum belli degil gecmenin 1. Gunu ogleden snra yaptm ckmadi halen olmadm dunde ruya gordm ve anlamna baktm hayrli evlat nssip etmekms ama daha yapamadm test ya korkyrm off

Çok sağolun arkadaşlar ..
farenjit ilerlememiş ... şükür..
ellerimde aniden çıkanlar el yak ağzı hastalığı diye geçen daha çok çocuklarda olan bir enf. ilk kez duydum bende ... kafamın aniden şişmesi enf.na dayalı lenf bezi şişmesi ...

oyy oyyy yani ... Rabbime şükür diyorum ..bu sabah daha iyiyim . Dün onca test arasında hcg de bakıldı 2 gün geçmişti zaten ... 157.9 dan 375 e çıkmış 4+5 ti dün ... hamdolsun .
Cok sukur bebegin iyimis. Rabbim saba da acil sifalar versin insallah

Kzlar daha benim durum belli degil gecmenin 1. Gunu ogleden snra yaptm ckmadi halen olmadm dunde ruya gordm ve anlamna baktm hayrli evlat nssip etmekms ama daha yapamadm test ya korkyrm off

Canım benim sen hiç mi test yapmadın ? yoksa kan testi mi yaptırmadın ?
gecikmen olmuş istersen yarın hcg baktır tatlım

Cok sukur bebegin iyimis. Rabbim saba da acil sifalar versin insallah

Hamdolsun ecaterina ecaterina canım ... :KK68:

Canım benim sen hiç mi test yapmadın ? yoksa kan testi mi yaptırmadın ?
gecikmen olmuş istersen yarın hcg baktır tatlım
Canm gecikmenin bir.gunu oglden sonra idrar testi yaptm ckmadı smdi 4. Gundeym olmadm tekrar yapamadm test

Canm yarn acile gidiym o zaman oglen izninde ya ckmazsa moral sıfırlara dusrr heralde

ama tatlım ya çıkmazsa diye düşünme ... bak çıkmayacaksa zaten bunu biraz daha geç öğrenip , varmış gibi hissetmek ? duygusal olarak sana yazık .

zaten 4 güm gecikmiş ... güzel haber duyma olasılığın da çok . bence yaptır .. 2 saat sürüyor sonucun çıkmasını ...istersen sabah ver ..öğlen sonucu alırsın

ama tatlım ya çıkmazsa diye düşünme ... bak çıkmayacaksa zaten bunu biraz daha geç öğrenip , varmış gibi hissetmek ? duygusal olarak sana yazık .

zaten 4 güm gecikmiş ... güzel haber duyma olasılığın da çok . bence yaptır .. 2 saat sürüyor sonucun çıkmasını ...istersen sabah ver ..öğlen sonucu alırsın
Peki yapim bir yildr olmuyr gelrse mucizem benm bebegm olur ins benmledr canm yarn yapyrm ins hayrli sonclar veririm

Peki yapim bir yildr olmuyr gelrse mucizem benm bebegm olur ins benmledr canm yarn yapyrm ins hayrli sonclar veririm

canım ilk gebeliğimde benimde tam 10 ay beklemiştik .. tüm test ve tetkikler de sorun yoktu ama bekletti bizi .. olabiliyor bazen ..
bu sefer de daha hadi olsa mı olmasa mı derken , 3. ay da .

canım ilk gebeliğimde benimde tam 10 ay beklemiştik .. tüm test ve tetkikler de sorun yoktu ama bekletti bizi .. olabiliyor bazen ..
bu sefer de daha hadi olsa mı olmasa mı derken , 3. ay da .
Evet cnm bazı insanlar ilk denedkleri ay kaliyorlar bizim bir yil oldu kalamadk ne guzel ikincisi hemen gelmis cnm darisi bana:)

Arkadaşlar merhabalar ben bugün kan verdim sonucum 60.5 çokmu düşük ya ilk çocuğunda reglime 3 gün varken bile 200 ilerde çıkmıştı yine kimyasal olucak diye tedirginim ya sizin sonuçlarınızı nasıl . benim daha regl günüm yarin gecen ay 2 eylülde olmuştum çünkü

Arkadaşlar merhabalar ben bugün kan verdim sonucum 60.5 çokmu düşük ya ilk çocuğunda reglime 3 gün varken bile 200 ilerde çıkmıştı yine kimyasal olucak diye tedirginim ya sizin sonuçlarınızı nasıl . benim daha regl günüm yarin gecen ay 2 eylülde olmuştum çünkü
Iyisini guzelini dusun kotu olursa da Allah in taktiri yapacak birsey yok. Hakkinda hayirlisi olur insallah canim

Canım ben kendindem örnek vereyim .
Regl geçeli 3.gün 81... 2 gün sonra 157
.. bi 2 gün sonra 375 ... 2 günde bir beklenen iki katı artış .

Sende salı bir kez,daha hcg baktır .

Güzel düşün .:KK200:

Son düzenleme:
Back