- 26 Mart 2015
- 612
- 567
- 33
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İns cnm aksam iyi sonclari solerz:)
Hep birlikte inşaallah. Allah razı olsun.Aminnn hoşgeldin,hayırlı olsun. Sağlıklı bı 9 ay geçiririz hep birlikte inşallah
Hadi hayirli olsun canim degerin cok guzel cikmis bebim 130 cikmisti bugun yine kan verdim sonucunu yarin alacagimBenim hcg 800lerde çıktı canm
Sağol canım senin de hayırlı olsunHadi hayirli olsun canim degerin cok guzel cikmis bebim 130 cikmisti bugun yine kan verdim sonucunu yarin alacagim
hayirli olsun canim. gozun aydinBenim hcg 800lerde çıktı canm
Sağol canımhayirli olsun canim. gozun aydin
Cnm hayirli olsun cok sevindim darisida bizlere insallah.Benim hcg 800lerde çıktı canm
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinCnm hayirli olsun cok sevindim darisida bizlere insallah.
Benim hcg 800lerde çıktı canm
Teşekkür ederim canım benim Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım .. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin ....
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza :)Benim hcg 800lerde çıktı canm
Sonucun çıktı mı canım hadi senden de bekliyoruz hayırlı haberlerBen kan verdm cnm negatf cksada yapck brsy yok artk
Hoş buldum canım teşekkür ederimHayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza :)
Arkadaşlarım dun 60 olan sonucun bugün 83 dayanamadım bugün yaptırdım artmış inşallah artar yine iki katına çıkar hep birlikte sekiz ay daha burada oluruz
Canm internettn goremyrm devlet bakyrm aclmyr somc yarn oglen vakti gidp alcam artk off kotu oldu buSonucun çıktı mı canım hadi senden de bekliyoruz hayırlı haberler
Ayy cook sevndm canm senn adna benm yarna kaldi yarn hastaneye gdp ogrencm kiz belrtn neydi tekrar solesnee umut ol naa ya:)Benim hcg 800lerde çıktı canm