• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benimde felaket bir bel agrim vardı dun gece simdi biraz daha hafif bugün yine kan vdricem bakalım arkadaşlar kahve telvesi akıntı dun oldu sadece peceteye sürünce oda simdi yok cok şükür Rabbim bagislasin miniklerimizi

merhaba kızlar, haftasonu test yaptım ve çift çizgi çıktı:KK49:
Henüz doktoruma gidemedim en erken 1 kasıma randevu alabiliyorum :KK43: size sorum ilk hamilelikte bir sürür kan tahlili istiyorlar ya o liste varsa sizde bana söyler misiniz? En azından sağlık ocağında onları yaptırayım
Hayirli olsun canim. Saglik ocagindaki hemsireler nelerin yapilmasi gerektigini biliyorlar

Bel kasık ağrım çoktu. Hatta adet olacağım diye bekledim iki hafta sürdü ağrılar. Göğüslerimde ağrı çoktu. Aynı adet belirtileri gibiydi hiç bir fark yoktu.
Cnm benmde dun agrlarm vardi bugn brsy yok kan verdm artk sonumuz hayrola:(

sagol canim. 2 hafta nasil gecicek nasil sabredecgm bilmiyorum.bu arada seninki de hayirli olsun

Güzel bekleyişler bunlar canım :KK200:

Merhaba hanımlar. Nasipse, ben de haziran annesi olacak gibi görünüyorum. Rabbim hepimize evlatlarimizi sağlıkla kulağımıza almayı nasip etsin inşaallah.

Aminnnnnnnnn ... hoş geldin :KK200:

merhaba kızlar, haftasonu test yaptım ve çift çizgi çıktı:KK49:
Henüz doktoruma gidemedim en erken 1 kasıma randevu alabiliyorum :KK43: size sorum ilk hamilelikte bir sürür kan tahlili istiyorlar ya o liste varsa sizde bana söyler misiniz? En azından sağlık ocağında onları yaptırayım

hemogram kan sayımı demir b 12 ... sen sağlık ocağına gidip gebelik durumum var gerekli tahlilleri istiyorum dersen yardımcı olurlar zaten :KK200:

Kızlar, kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz?

henüz haziran anneleriiçin erken .. en erken 7.hafta itibarıyla kalp atımı duyulur canım .... 10 haftada çağıran dr da çoktur kalp dinlemek için

Ben kan verdm cnm negatf cksada yapck brsy yok artk:KK43:

Sonuç ne zaman çıkacak canım inşallah pozitif tr ikimizinde benm 4te çıkacak sonuç

ikinizde hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :KK200:

Back