2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Peki 8den sora kackere uyaniyor

97554446654322 kez uyanıyor 8 dede uyumaz gece 12 de zorla uyur
Heder ettiler bizi valla.. Beynim uyuştu iyice, kafamı da çevirecek halim yok, elimi kolumu kaldıracakta.. Bire doğru uyudu.. Sürekli kalktı.. En son yedi de kalktı.. Tün başlıyor bize geceyi yaşamadan.. Alerjiden dolayı herşey yasak zaten beslenmede yok.. Bakalım bizi neler bekliyor?

Ben bu gece bağırdım çocuğa nefret ediyorum kendimden ama bünyem kaldırmıyor artık

Ben bu gece bağırdım çocuğa nefret ediyorum kendimden ama bünyem kaldırmıyor artık
Maalesef bende de 4-5ten sonra film kopabiliyor.. "Aaaa ne istiyorsun Yusuf yeter artık" diyorum.. Eşim bile uyanıyor, düşün yani.. Ama çaresiziz.. Ne gece ne gündüz uyumuyorlar.. Bir kez gündüz uyudu hadi işimi yapayım hadi bende uyuyayım diyemiyorum.. Gece zaten sürekli al koy.. Çok tükenmiş hissediyorum artık.. Allahım uyku düzeni versin, ne sıkıntıları varsa gidersin artık inşallah

Evet canım benim Hale’n halim kalmıyor gece çok uyandığı için ama emin ol erken kaldırınca erken yatıyorlar ve akşam eşimle bana baya zaman kalıyor akşam ayaklarımı uzatıp tv izliyorum oh

Kizlar ev hanimlari sizlere bi sorum war.sabah gune kacta basliyorsunuz ve kacta gece uykusuna gecmis oluyor bebeginiz??
Biz erkencilerdeniz
Sabah en geç 6.30-7.30 da kalkıyoruz.aksamda en geç 21.30 da karanlik odadayiz .önce yatmadan önce eşim mamasını verir uğurda uyur .uyumazsa üstüne meme ,yine olmazsa yatağa alıp yanına yatarım uyutsam yerine yatiririm,yine uyumazsa yatağında yatır kaldır yapıyorum yani ağliyir ve yorulup uyur.gece en az 2en çok sayısız uyanir.sabah 6.30 da uyanırsa emer uyumaz ama daha erken kalkarsa uyur.ilk uykusuna 2saat sonra geçer.6.30 ta kalkarsa 8.30 gibi .ondan sonra 3saat uyanık kalabiliyor.3saatten sonra sapitiyor ağlar saldırır sağa sola.
Ama son günlerde çok huysuz dışımızda yok henüz mesela gece 2.30 kalktı 4 te uyudu.kucagimda uyuşuk uyuşuk durdu yatırdım sürekli uyandı yatır kaldir mahvoldum ve yanıma aldım 4.15 uyudu 7.15 uyandı.9 da uyudu . böyle kafasına gore
Erken kalkması iyi çünkü ise baslayacagim ve emzirip annemlere bırakmak istiyorum

Dün mesajını 21.30 da okudum. Banyo yapıp mamasını içmişti. Hemen yatırdım. 1 saate uyandı tekrar yatırdım. Gece 1 de mama verdim az içti uyudu. 2-2.30 falan sonrasını 5 te hatırlıyorum sanırım o ara uyudı Ama sabah 10 da kalktı. Annem bakıyor uyumuş yine. 15 tatilde daha iyi denerim diye düşünüyorum. Çok güzel uyuyordu. 7 buçuk aylık olduk dişler çıkmadı belki de ondandır ama geceler kabus gibi.

Canım geceler bizim de öyle annem evdeyse sabah 8 gibi uyandırsın bu dediklerimi yapsınbide 4 ten sonra uyutmamaya çalış mümkünse çok işe yarıyor 4 gündür maiallah geceye kalmadan uyuyor büyüme hormonu 11 sen sonra salgılanıyormuş o sırada derin uykuda olmaları lazım mış bebekler için çok önemli inşlah başarılı olur sizde de

Evet canım benim Hale’n halim kalmıyor gece çok uyandığı için ama emin ol erken kaldırınca erken yatıyorlar ve akşam eşimle bana baya zaman kalıyor akşam ayaklarımı uzatıp tv izliyorum oh

Iste napim bende de hal kalmadigi icin erken kalkamiyorum ki halim yok yoksa bende erken kalkmak isterim

sagol canim benim sizede gecmis olsun. Ben hasta olduklarin oturu uyumadiklarini dusunyorum .Allahim hastalik vermesin onlara cok zor.İlac icirmesi igne vurdurmasi serumu hepsi cok uzyo kuzulari canim demi.Hasta olduklarindan uyuyamiyolar dalamiyolar canim bence bide Sizde dişler ne durumda canim.

Șu uyku duzenini oturtturan arkadaslar bize destek olsun lutfen biri yazmis 4 den sonra uyumak gece uykusunu caliyor diye. Bugün deneyecegim uyutmayacagim bakalim her on yirmi dakkada kalkmaktan gece usandim artik takat kalmadi

Kızlar herkeslere merhaba ! hasta olanlar iyileşmiştir inşallah.gece uykuları bizim de aynı 2653(3738 kez uyanıyoruz.ben şey sorucam bebeği emeklemeye başlayan var mı?benimki almak istediği oyuncağa ulaşmaya çabalıyor ama geri geri gidiyor sonra sinirleniyor uzaklaştıkça

Kızlar biraz konu dışı olucak ama benim cumartesi elektrik süpürgem bozuldu acil lazım almam gerek bebekli ve çocuklu ev düşünün.arastirma yapıp hemen almam gerek.sizlerde bana yardımcı olun lütfen memnun kaldığınız süpürge ve tavsiye ettiğiniz ne var

Ters yönde emekliyor öne değilde geriye, istediği şeyden uzaklaştığı için sinirlenip ağlıyor

Phillips marathon kullanıyorum memnunum

Son düzenleme:
Șu uyku duzenini oturtturan arkadaslar bize destek olsun lutfen biri yazmis 4 den sonra uyumak gece uykusunu caliyor diye. Bugün deneyecegim uyutmayacagim bakalim her on yirmi dakkada kalkmaktan gece usandim artik takat kalmadi
Bu bizde ise yaramadı 8 saat bile uykusuz kalsa gece 12 den önce uyumuyor

Ben miele kullanıyorum memnunum.kedi besleyenler için aparatı olandan.kedimiz yok ama saçlarım çok dökülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…