- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #46.901
Orada var mı bilmiyorum ama nestle nin kasık mamasını kullanıyorum ben, Hipp te iyi diye duydum. Yatmadan yarım saat önce yediriyorum .
Hafta ici Sabah 6:30 , hafta sonu 7:30 da güne başlıyoruz kızımla , akşam saat 8:00 da yatırıyorum, uyanırsa emzirip veya mama veriyorum. Saat akşam 8 den sonra odadan cikarmamaya özen gösteriyorum canım.
97554446654322 kez uyanıyor 8 dede uyumaz gece 12 de zorla uyurPeki 8den sora kackere uyaniyor
Heder ettiler bizi valla.. Beynim uyuştu iyice, kafamı da çevirecek halim yok, elimi kolumu kaldıracakta.. Bire doğru uyudu.. Sürekli kalktı.. En son yedi de kalktı.. Tün başlıyor bize geceyi yaşamadan.. Alerjiden dolayı herşey yasak zaten beslenmede yok.. Bakalım bizi neler bekliyor?97554446654322 kez uyanıyor 8 dede uyumaz gece 12 de zorla uyur
Ben bu gece bağırdım çocuğaHeder ettiler bizi valla.. Beynim uyuştu iyice, kafamı da çevirecek halim yok, elimi kolumu kaldıracakta.. Bire doğru uyudu.. Sürekli kalktı.. En son yedi de kalktı.. Tün başlıyor bize geceyi yaşamadan.. Alerjiden dolayı herşey yasak zaten beslenmede yok.. Bakalım bizi neler bekliyor?
Maalesef bende de 4-5ten sonra film kopabiliyor.. "Aaaa ne istiyorsun Yusuf yeter artık" diyorum.. Eşim bile uyanıyor, düşün yani.. Ama çaresiziz.. Ne gece ne gündüz uyumuyorlar.. Bir kez gündüz uyudu hadi işimi yapayım hadi bende uyuyayım diyemiyorum.. Gece zaten sürekli al koy.. Çok tükenmiş hissediyorum artık.. Allahım uyku düzeni versin, ne sıkıntıları varsa gidersin artık inşallahBen bu gece bağırdım çocuğanefret ediyorum kendimden ama bünyem kaldırmıyor artık
Evet canım benim Hale’n halim kalmıyor gece çok uyandığı için ama emin ol erken kaldırınca erken yatıyorlar ve akşam eşimle bana baya zaman kalıyor akşam ayaklarımı uzatıp tv izliyorum ohBiz seninle ayniyiz desem abarti olmaz cnm.duzeniimiz benziyor cok.buyuk insan gbi gece 1e kadar uyanik cocuk bizle oturuyor uyutmaya calistikca basiyior cigligi.halbuki uykusu war gozunden belli.kizariyo gozler.dedigin dogru ama gune erken baslamak lazim evet.ama iste bende 10kere kalkinca halim kalmiyor kolum kalkmiyor.10nu buluyor ayaklanmamiz bzimde
Biz erkencilerdenizKizlar ev hanimlari sizlere bi sorum war.sabah gune kacta basliyorsunuz ve kacta gece uykusuna gecmis oluyor bebeginiz??
Belli olmuyor , en az uyandığı 3, en fazla uyandığı 7, Genelde her akşam düzenli şekilde 5 kez kalkıyoruzPeki 8den sora kackere uyaniyor
Dün mesajını 21.30 da okudum. Banyo yapıp mamasını içmişti. Hemen yatırdım. 1 saate uyandı tekrar yatırdım. Gece 1 de mama verdim az içti uyudu. 2-2.30 falan sonrasını 5 te hatırlıyorum sanırım o ara uyudı Ama sabah 10 da kalktı. Annem bakıyor uyumuş yine. 15 tatilde daha iyi denerim diye düşünüyorum. Çok güzel uyuyordu. 7 buçuk aylık olduk dişler çıkmadı belki de ondandır ama geceler kabus gibi.Bizim sıpa normalde gece 1 e kadar oturuyor sabah ta 10 gibi uyanıyordu tabi gece kaç defa uyandığını söylemiyorum bile bende yöntemleri araştırdım 3 gündür deniyorum çok başarılı olduk siZede anlatayaım öyle 10 a kadar uyutmak. Yok bebeğim en geç 8 de uyanması lazım Mış sabah 8 gibi kaldırıyoruz tabi zor kalkıyor 10 da alışık olduğu için sonra alt değiştirme üst değiştirme agucuk gucudk mama derken 2 saat doluyor ve uyku vakti geldi uyutuyorum 1 saatten az uyumaması lazım mış bazen yatırıyorum kalkıyor hemen geri alıp sallıyorum uyutuyorum 1 buçuk saat kadar uyuyor sonra kalkıyor kahvaltı ediyoruz 12 gibi 2 ye yaklaşınca çorbasını içiriyorum sonra tekrar uyku vakti 2 saat uyumasını şaplıyorum uyandıkça sallıyorum sonra 4 te uyanıyor ve en önemli şey 4 ten sonra uyutmamak mış 4 ten sonra uyuyan çocuk gece uykusundan çalıyormuş 6 gibi tekrar yatırıyorum bu sefer şekerleme yaptırıyorum uyanırsa hiç sallamadan geri kaldırıyorum yemeğini yediriyorum sonra 8 de uyuyor gece uykusuna geçiyor 11 gibi kalkıp mamasını içiyor geri uyuyor sabaha kadar 3 4 kez su içmeye 2 kez de mama içmeye kalkıyor ama sabah zor uyanıyor alışmış 10 da kalkmaya
Canım geceler bizim de öyle annem evdeyse sabah 8 gibi uyandırsın bu dediklerimi yapsınbide 4 ten sonra uyutmamaya çalış mümkünse çok işe yarıyor 4 gündür maiallah geceye kalmadan uyuyor büyüme hormonu 11 sen sonra salgılanıyormuş o sırada derin uykuda olmaları lazım mış bebekler için çok önemli inşlah başarılı olur sizde deDün mesajını 21.30 da okudum. Banyo yapıp mamasını içmişti. Hemen yatırdım. 1 saate uyandı tekrar yatırdım. Gece 1 de mama verdim az içti uyudu. 2-2.30 falan sonrasını 5 te hatırlıyorum sanırım o ara uyudı Ama sabah 10 da kalktı. Annem bakıyor uyumuş yine. 15 tatilde daha iyi denerim diye düşünüyorum. Çok güzel uyuyordu. 7 buçuk aylık olduk dişler çıkmadı belki de ondandır ama geceler kabus gibi.
Evet canım benim Hale’n halim kalmıyor gece çok uyandığı için ama emin ol erken kaldırınca erken yatıyorlar ve akşam eşimle bana baya zaman kalıyor akşam ayaklarımı uzatıp tv izliyorum oh
sagol canim benim sizede gecmis olsun. Ben hasta olduklarin oturu uyumadiklarini dusunyorum .Allahim hastalik vermesin onlara cok zor.İlac icirmesi igne vurdurmasi serumu hepsi cok uzyo kuzulari canim demi.Hasta olduklarindan uyuyamiyolar dalamiyolar canim bence bide Sizde dişler ne durumda canim.Gecmis olsun cnm salgin war salgin.benim oglandadA oksuruk war damla veriyoruz skur cigerde bise yok doktora goturduk.ayni oglumda bole gece 1i gecio anca uyuyo cocuk.tabi o sate kadar kac kere uyutma cabasina giriyorum yok yok yok.uyusa bile hemen uyaniyo.niye uyumaz ki bu cocuklar yahuuuudemekki senin oglanda sabaha karsi daliyo bnimki gbi
Yalniz degilsin bizde ayniyiz göz kapaklarima Mandal takacagim kapaniyor97554446654322 kez uyanıyor 8 dede uyumaz gece 12 de zorla uyur
Ters yönde emekliyor öne değilde geriye, istediği şeyden uzaklaştığı için sinirlenip ağlıyorKızlar herkeslere merhaba ! hasta olanlar iyileşmiştir inşallah.gece uykuları bizim de aynı 2653(3738 kez uyanıyoruz.ben şey sorucam bebeği emeklemeye başlayan var mı?benimki almak istediği oyuncağa ulaşmaya çabalıyor ama geri geri gidiyor sonra sinirleniyor uzaklaştıkça
Phillips marathon kullanıyorum memnunumKızlar biraz konu dışı olucak ama benim cumartesi elektrik süpürgem bozuldu acil lazım almam gerek bebekli ve çocuklu ev düşünün.arastirma yapıp hemen almam gerek.sizlerde bana yardımcı olun lütfen memnun kaldığınız süpürge ve tavsiye ettiğiniz ne var
Bu bizde ise yaramadı 8 saat bile uykusuz kalsa gece 12 den önce uyumuyorȘu uyku duzenini oturtturan arkadaslar bize destek olsun lutfen biri yazmis 4 den sonra uyumak gece uykusunu caliyor diye. Bugün deneyecegim uyutmayacagim bakalim her on yirmi dakkada kalkmaktan gece usandim artik takat kalmadi
Ben miele kullanıyorum memnunum.kedi besleyenler için aparatı olandan.kedimiz yok ama saçlarım çok dökülüyorKızlar biraz konu dışı olucak ama benim cumartesi elektrik süpürgem bozuldu acil lazım almam gerek bebekli ve çocuklu ev düşünün.arastirma yapıp hemen almam gerek.sizlerde bana yardımcı olun lütfen memnun kaldığınız süpürge ve tavsiye ettiğiniz ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?