• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
sinif ogretmeniyim hocam. ben cok erken oldugu icin soylemedim. 3 aylik falan oluncaya kadar soylemeyi dusunmuyorum
Ya ben de bu sekilde 3 aylik olana kadsr soylemeyi dusunmuyordum ama anasinifinda aglayan cocuk cok oluyo ozellikle su alisma surecinde siniftan kacmaya valisanlar. Hele ilk hafta hamilr oldugumu bilmiyodum kucakladim kucakladim getirdim hep sinifa kacanlari:( o yuzden ogrendikten sonra soylesem mi veliler de ona gore hareket etse diyordum

Canimmmm ayni gun ben de gidecegim carsamba gel kese icin dedi doktor heycanla bekliyorum birbirimizi haber edelim sne nekadarin icindesin simdi? Sat ne zamandi
Benim randevum 12.40 ta ama doktorum cok yogun daha gec girerim randevuya seninki kacta. Haberleselim insallah. Ben oglumu emziriyorum 1 kere adet oldum satimi bilmiyorum ama tahmini olarak 1 eylul civari diuebikirum gec yumurtlama var bende

Arkadaslar acayip bi hapsirik basladi bende. Brn bi de normlde cok gurultulu ve sert hapsiririm. Ya bebegime bisey olcak diyr cok korrkuyorum 4 haftanin icindeyiz henuz.hapsirik yasayan var mi. Gebelik alerjiyi tetikliyomus hormonlar artinca galiba

Ya ben de bu sekilde 3 aylik olana kadsr soylemeyi dusunmuyordum ama anasinifinda aglayan cocuk cok oluyo ozellikle su alisma surecinde siniftan kacmaya valisanlar. Hele ilk hafta hamilr oldugumu bilmiyodum kucakladim kucakladim getirdim hep sinifa kacanlari:KK43: o yuzden ogrendikten sonra soylesem mi veliler de ona gore hareket etse diyordum
Istersen soyle ama en onemlisi Allaha emanet et bebegini korur insallah bende oglumu kocakliyorum hep kucakta gezmek istiyor bu arada inadina

Benim randevum 12.40 ta ama doktorum cok yogun daha gec girerim randevuya seninki kacta. Haberleselim insallah. Ben oglumu emziriyorum 1 kere adet oldum satimi bilmiyorum ama tahmini olarak 1 eylul civari diuebikirum gec yumurtlama var bende
Benimki 2 yi 10 gece. Haberleselim tabi. Senin ikinci evlaidn olcak ozaman insaALLAH. Benim en son adet tarihim 30 agustostu

Arkadaslar acayip bi hapsirik basladi bende. Brn bi de normlde cok gurultulu ve sert hapsiririm. Ya bebegime bisey olcak diyr cok korrkuyorum 4 haftanin icindeyiz henuz.hapsirik yasayan var mi. Gebelik alerjiyi tetikliyomus hormonlar artinca galiba
Birsey olmaz canim merak etme hapsirmak birsey yapmaz agir kaldirma kendini fazla yorma xanim

Back