- Konu Sahibi Blackbluee1
- #45.921
Arkadaşlar bebeği oturan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bizimkinin hic niyeti yok daha. Anca yatsinArkadaşlar bebeği oturan var mı
Ben de çatalla eziyorum.suKızlar sebze sürelerini nasıl haxırlıyorsunuz süzgeç ten nasıl geçiriyorsunuz ben çatalla eziyorum
Geçen ay regl oldum bebeğim 5aylikti bu ay henüz olmadım adet düzensizliği olabilirmis ilk 1 yıl .olmadan çok kötü hasta olmuştum bayılır gibi olmuştum acile gittik hatta gece gece.ruh halimde pek değişiklik yok .evde uzun süre yanlız kalınca dolup dolup eşime patliyorum.sutum çok şükür azalmadi hatta ben bebek büyüdükce arttığını gözlemledim ,ek birşey vermedim belki ondandır doymuyor belki sütle .iki üç günden beri 1yemek kaşığı yoğurt veriyorum.Oğlum 6 ay 10 günlük oldu. Kızımda da 6 aylık anneyken adet olmuştum. Sütüm inşallah azalmaz. Adet olunca azalabiliyor ya. Siz doğum sonrası ilk adetten sonra ruhen ve bedenen rahatladınız mı? Neler değişti? Göbeğiniz indi mi?
yok canim ne oturmasi :) oturdugu gibi ayaklarini tutuyo hop yana yatyo sonra bi bakyorum donuyo donmeye pek merakli kucaga oturmayi sewmiyoArkadaşlar bebeği oturan var mı
Merak etme canım ztn korumuşlar bebeğini ona verilen radyasyon dozu az haklısın doktorlar heleki özelse gereksiz yere tetkik yaptırabiliyor bazenAy cok tşk ederim çok kafama takılmıştı
Birden insan o an hasta olduğu için düşünmeden anne duygularıyla duygusal hareket ediyor.genital bölgeye koruyucu koyup çekti bende yelek giydim emzirdiğim için
Anne olmak çok zor
Koruyucu bebeğe sadece genital bölgeye koydular.doktoroda özellikle sordum zararı yok değilmi diye
Ben gerektiği için istiyorum dedi
Aman inan kime inanacagimi sasirdim
Havuç kabak patates bal kabağı soğan brokoli verdim sevmedi meyve elma armut muzKızlar ek gıdada sebze ve meyve olarak hangilerini veriyorsunuz?
Kabak bal kabağı mı yoksa bildiğimiz yeşil kabak mı? Yeşil kabak henüz denemedim çünkü mevsimi değil şu an. Bir de bezelye denemiştim. Benim kızım da pek sevemiyor yoğurt dışındaki hiçbirşeyi. Ve ne vereceğimizi şaşırıyoruz ayına uygun olarak. Çoğu tarif sayfalarında avokado yazıyor ama doktorumuz avokado sonraki aylarda ver dedi.Havuç kabak patates bal kabağı soğan brokoli verdim sevmedi meyve elma armut muz
6 aylık bebek yüzüstü yatarken oturabilir yazıyorda merak ettim . Bizimde hiç niyetimiz yok :)Valla bizimkinin hic niyeti yok daha. Anca yatsin
Evet hep kucakta zaten yatırınca direk ters dönüyor :) küçücük zaten oturuncada şaşırıcam :)yok canim ne oturmasi :) oturdugu gibi ayaklarini tutuyo hop yana yatyo sonra bi bakyorum donuyo donmeye pek merakli kucaga oturmayi sewmiyo![]()
Patates havuç verdimKızlar ek gıdada sebze ve meyve olarak hangilerini veriyorsunuz?
Kızlar ek gıdada sebze ve meyve olarak hangilerini veriyorsunuz?
Patates havuç verdim kabız oldu bıraktım içine mutlaka zeytinyağı koy şimdi bal kabağı mevsimi hem çok besleyici haşlayıp veriyorum içine yine zeytinyağı.yoğurt bir deKızlar ek gıdada sebze ve meyve olarak hangilerini veriyorsunuz?
Sebze olarak patates havuç ve balkabağı püresi veriyorum daha meyveye gecmedim ama geçince elma ve armut vereceğim canimKızlar ek gıdada sebze ve meyve olarak hangilerini veriyorsunuz?
Arkadaşlar bebeği oturan var mı
6,5 aylık olmak üzere oğlum 4 gün öncesine kadar oturma adına hiçbir şey yoktu direkt totosunu kaydırıp yatıyordu herhalde hiç oturmayacak diyordum kiiiii, bir kaç gündür baya baya oturuyor tabi ki kenarlara yastık koyarak,, önüne oyuncağı düşünce eğilip alıp tekrar doğrulabiliyo, bazen önde öylece kalıyor çok tatlı ve komik oluyor yaa ölüyorum o haline,, gerçekten de bir anda çok hızlı gelişiyorlar, Allah sağlık versin minnaklarımızaArkadaşlar bebeği oturan var mı
Bende yeşil kabağı bir kez çorbasına koymuştum normalde baş kabağı koyuyorum seve seve yiyor şükürKabak bal kabağı mı yoksa bildiğimiz yeşil kabak mı? Yeşil kabak henüz denemedim çünkü mevsimi değil şu an. Bir de bezelye denemiştim. Benim kızım da pek sevemiyor yoğurt dışındaki hiçbirşeyi. Ve ne vereceğimizi şaşırıyoruz ayına uygun olarak. Çoğu tarif sayfalarında avokado yazıyor ama doktorumuz avokado sonraki aylarda ver dedi.
Ben de çatalla eziyorum iyice.Kızlar sebze sürelerini nasıl haxırlıyorsunuz süzgeç ten nasıl geçiriyorsunuz ben çatalla eziyorum
Verdiğim sebzeler : patates, havuç, bezelye, brokoli. Hepsini sevdi. Yeşil kabak denedim sevmedi pek.Kızlar ek gıdada sebze ve meyve olarak hangilerini veriyorsunuz?
Maşallah bende yastıkla oturtayım bakalım :)Benimki yatmaktan nefret ettigi icin oturmaya meyilliydi ama surekli ayaklarini tutmaya calisip dusuyordu ya da direkt yana dusuyordu.son bi haftada baya gelistirdi kendini gayet oturuyor.bazen fazla one atladiginda kafa ustu yuzustune düşüyor ben panik hemen tabi.cocuklar yapamiyor dedigimz seyi bi anda yapmaya basliyorlar gelisimlerine yetisemiyor insan bol bol yastikla oturtun kucak disinda otursun kendisi bizimki oyle gelisti