2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım aşıyı bacaktan mi vurdular ?

Saol cnm ya.bizde bole kusma hic olmadi daha once.ek gida sebze corbasi meyve puresi veriyordum son xamanda yumurta sarisi bslamistik.
Canım yanlış anlama yargılamak için demiyorum emzirmiyor musun? Kızım 18 mayıs doğumlu yeni başladık ek gıdaya. Verdiklerin bana çok gibi geldi biraz miktarını azalt bence bir de yumurta soğuk algınlığını ortaya çıkarır derler bebise dokunmuştur belki geçmiş olsun ikinizede

Benim ilk çocuğum, ek gıdaya başlamadık ama bana da fazla gibi geliyor.. Midesi yumruğu kadar. Herşeyden bir fincan fazla gibi.. Doktor dediği için birşeyde diyemiyor insan.. Lolita da bilgi alabilmek için baya çabalıyor.. Mayıs annelerine de yazdı sordu. Bende merak ediyorum şu ek gıda dönemini..

Gün içinde verilecek toplam ek gıda 1 çay bardağı/ türk kahvesi fincanını geçmemeli. 6 aylık bebeğin de hala ihtiyacı anne sütü ya da mama . Amaç bebek anne sütü ya da mamasını yedikten sonra ek olarak az miktarda yoğurt, meyve püresi, sebze püresi vs gibi tatlara bebeği alıştırmak, yani karin doyurmak için değil.

Kilo alımı iyi atak haftası sanırım ek gıdaya başlayacam ondan da korkuyorum bağırsaklar bir düzene girmedi zaten
Ah şu bağırsaklar ah şu gaz sancıları, ben de 4 ay çok çektim. Tıp bu kadar ilerlemişken bu gaz olayına bir çözüm bulamamaları beni benden alıyo, inşallah sorun yaşamazsınız canım ben de başlarım bi iki haftaya 5,5 aylık şuan

Tattırmaya başlayacam inşa haftaya 3 gün kuralı uygulayacam dur bakalım neler olacak oturtmaya başladım iyice çok mutlu oluyor

Zaten yiyemiyor benim kız 6. Ay gerçekten tadım ayı suya bile yeni başladık. Ama ikinmalar gazlar yine başladı rahattık şimdiye kadar

Emziriyorum.saol cnm tesk.doktora gore hareket ederim ben aksini asla yapmam.belki senin bebis kilosu iyidir benim oglum 35haftalik digdu

Cnmk ben 3gunu brak 1hafta denedim ayni gidayi dusun yani.doktor ole dedi.hatta liste bile attim buraya.gunde 1kere sebze corba birde meyve puresi gerisi hep anne sutu zaten:)

Bizim doktorumuz da 1 öğünde 1 fincan dedi. Gün içinde 1 fincan meyve püresi, akşam da 1 fincan yoğurt veriyoruz. 1 fincan bana nedense fazla gibi gelmiyor, tam tersi acaba doyuyor mudur bu öğünle diyorum.

Bizim doktorumuz da 1 öğünde 1 fincan dedi. Gün içinde 1 fincan meyve püresi, akşam da 1 fincan yoğurt veriyoruz. 1 fincan bana nedense fazla gibi gelmiyor, tam tersi acaba doyuyor mudur bu öğünle diyorum.
Canım bir fincanı bitirebiliyor mu ? Fincanın ölçüsü bir çay bardağı kadar mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…