- 29 Eylül 2015
- 5.223
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #44.881
Canım aşıyı bacaktan mi vurdular ?Iyi akşamlar kızlar, bugün kontrol ve aşı var di iyi geçti, pek ağlamadı kızım. 4 gün sonra tam 5 aylık olacak kilosu 7550 cıktı gayet iyi dedi doktorumuz. Gece sık uyanmasindan bahsettim, sütümün de azaldığını hissettiğimden bahsettim o da akşam yatmadan yulaf bazlı kasık mamasına başla bakalım dedi. Onun harici çay kaşığı ucu ile tattirmalara devam et 6. Aya kadar dedi. Bizden böyle. Bu akşam deneyeceğim kaşık mamasını bakalım ne olacak.
Evet canım iki bacaktan oluyor burdaCanım aşıyı bacaktan mi vurdular ?
Canım yanlış anlama yargılamak için demiyorum emzirmiyor musun? Kızım 18 mayıs doğumlu yeni başladık ek gıdaya. Verdiklerin bana çok gibi geldi biraz miktarını azalt bence bir de yumurta soğuk algınlığını ortaya çıkarır derler bebise dokunmuştur belki geçmiş olsun ikinizedeSaol cnm ya.bizde bole kusma hic olmadi daha once.ek gida sebze corbasi meyve puresi veriyordum son xamanda yumurta sarisi bslamistik.
Benim ilk çocuğum, ek gıdaya başlamadık ama bana da fazla gibi geliyor.. Midesi yumruğu kadar. Herşeyden bir fincan fazla gibi.. Doktor dediği için birşeyde diyemiyor insan.. Lolita da bilgi alabilmek için baya çabalıyor.. Mayıs annelerine de yazdı sordu. Bende merak ediyorum şu ek gıda dönemini..Canım yanlış anlama yargılamak için demiyorum emzirmiyor musun? Kızım 18 mayıs doğumlu yeni başladık ek gıdaya. Verdiklerin bana çok gibi geldi biraz miktarını azalt bence bir de yumurta soğuk algınlığını ortaya çıkarır derler bebise dokunmuştur belki geçmiş olsun ikinizede
Allah yardımcın olsun ,ne mesaisiymiş bu yaaEşim mesaiye kalmış son kale gibi yıkılacağım az kaldı. Tuvalete bile gidemedim kafayı yemek üzereyim
Ah şu bağırsaklar ah şu gaz sancıları, ben de 4 ay çok çektim. Tıp bu kadar ilerlemişken bu gaz olayına bir çözüm bulamamaları beni benden alıyo, inşallah sorun yaşamazsınız canım ben de başlarım bi iki haftaya 5,5 aylık şuanKilo alımı iyi atak haftası sanırım ek gıdaya başlayacam ondan da korkuyorum bağırsaklar bir düzene girmedi zaten
Şubesi taşınıyor arşivi paketliyorlar. Aksi gibi yarında yok. Annemde mr çekildi bebeğe yaklaşması yasak kızı kanguruyla önüme taktım deli dana gibi dolanıyorum evdeAllah yardımcın olsun ,ne mesaisiymiş bu yaa
Tattırmaya başlayacam inşa haftaya 3 gün kuralı uygulayacam dur bakalım neler olacak oturtmaya başladım iyice çok mutlu oluyorAh şu bağırsaklar ah şu gaz sancıları, ben de 4 ay çok çektim. Tıp bu kadar ilerlemişken bu gaz olayına bir çözüm bulamamaları beni benden alıyo, inşallah sorun yaşamazsınız canım ben de başlarım bi iki haftaya 5,5 aylık şuan
Zaten yiyemiyor benim kız 6. Ay gerçekten tadım ayı suya bile yeni başladık. Ama ikinmalar gazlar yine başladı rahattık şimdiye kadarBenim ilk çocuğum, ek gıdaya başlamadık ama bana da fazla gibi geliyor.. Midesi yumruğu kadar. Herşeyden bir fincan fazla gibi.. Doktor dediği için birşeyde diyemiyor insan.. Lolita da bilgi alabilmek için baya çabalıyor.. Mayıs annelerine de yazdı sordu. Bende merak ediyorum şu ek gıda dönemini..
Canım yanlış anlama yargılamak için demiyorum emzirmiyor musun? Kızım 18 mayıs doğumlu yeni başladık ek gıdaya. Verdiklerin bana çok gibi geldi biraz miktarını azalt bence bir de yumurta soğuk algınlığını ortaya çıkarır derler bebise dokunmuştur belki geçmiş olsun ikinizede
Canım araştırdığım kadarıyla önce üç gün aynı gıdayı vereceksin alerjisi var mi öğrenmek için ilk gün bir çay kaşığı ikinci gün bir tatlı kaşığı üçüncü gün bir yemek kaşığı daha sonra başka bi gıdaya başlayacaksın ilk iki hafta çok az veriyorsun alıştırmak için sonra karistirabilirsin gıdaları bu arada kaç öğün veriyorsun ? Ek gıda ve anne sütü toplam? Yumurtanın sarısının çeyreği veriliyor 6 . Ayda. Benim kızım farklı tatları alınca sütü pek istemez oldu bende tadım yapmayı bıraktım
Bizim doktorumuz da 1 öğünde 1 fincan dedi. Gün içinde 1 fincan meyve püresi, akşam da 1 fincan yoğurt veriyoruz. 1 fincan bana nedense fazla gibi gelmiyor, tam tersi acaba doyuyor mudur bu öğünle diyorum.Benim ilk çocuğum, ek gıdaya başlamadık ama bana da fazla gibi geliyor.. Midesi yumruğu kadar. Herşeyden bir fincan fazla gibi.. Doktor dediği için birşeyde diyemiyor insan.. Lolita da bilgi alabilmek için baya çabalıyor.. Mayıs annelerine de yazdı sordu. Bende merak ediyorum şu ek gıda dönemini..
Canım bir fincanı bitirebiliyor mu ? Fincanın ölçüsü bir çay bardağı kadar mi ?Bizim doktorumuz da 1 öğünde 1 fincan dedi. Gün içinde 1 fincan meyve püresi, akşam da 1 fincan yoğurt veriyoruz. 1 fincan bana nedense fazla gibi gelmiyor, tam tersi acaba doyuyor mudur bu öğünle diyorum.
Evet ilk zamanlar bitiremiyordu ama bitirmeye başladı.1 çay bardağından az denk gelir canım, standart türk kahvesi fincanıyla veriyorum.Canım bir fincanı bitirebiliyor mu ? Fincanın ölçüsü bir çay bardağı kadar mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?