• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok teşekkur ederim arkadaslar . Zayif olsun ama azda olsa içsin yesin istiyorum avent de lansinoh ta diğer biberonlarda var hic birini almıyor artık doktorun dediğine inanıyorum ısırıyor o şekilde süt gelmesini bekliyor . Ek gida 15 gun sonra basla dedi ama ben meyve suyu falan denedim ama sanirim onuda almicak itiyo diliyle insallah bi sekilde atlatcaz ama nasıl
Canım parmağını ağzına koyunca emmiyor mu ?eğer onu Bisey gelecekmiş gibi ederse unutmamistir belki

İlgin için çok teşekkür ederim canım, sağolasın..
D vitaminini başta biraz kullanmıştık canım.. Kan damlasını hiç vermedim.. Hatta doktorum Sidefer vermişti, içeriğinde sütle.ilgili birşey görünce onu da vermedim.. Dün artık 4. Doktorumuza gittik.. O direk çoklu gıda alerjisi, iyi yapmışsın diyetle dedi.. Hiç aklıma gelmeyen makarna, erişte, tarhana, market ekmeğine Vs de dikkat et dedi.. Kan damlası olarak Sidefer deyince kullanma dedi zaten.. Alerjik olduğu için 6. Ayı bitsin bakalım dedi.
Dedi de dedi.. Öyle üzgünüm ki.. Daha önceden farkedemedim.. Gaz sancısı dedim.. Bebeğim kanlı kaka yaptı hâlâ anlamadım.. Kendimi bile affedemiyorum.. O kadar besin de yasak ki bu çocuk nasıl beslenecek onu da bilmiyorum.. Allahım yavrularımızı korusun,onlara sağlık versin inşallah
Ah canım ya üzülme ne olur . Ilk tecrubemiz yok ki . Tarhana ekmek gibi şeylerde de süt ürünleri var ya Oyuzden dikkat et . Olmazsa evde kendin biseyler yap zor ama geçici Bisey bu canim . Allah yardımcın olsun

Yok her seferinde kavga ediyoruz. Küsüp ağlıyor ama yine yapıyor. Hadi çayda birşey yok bunun peyniri yoğurdu var çorba diye tarhana icirmesi var yoğurtlu tabi. 3 gün kuralı tadım falan hak getire evden çıktığım anda ne bulduysa tıkacak ağzına adım gibi eminim. Boşa alıyorum ben kitap falan kendi evim düzenim bile olmayacak. Ben evine gelip bakmam dedi çekildi kenara bakıcı ayarlayayım diyorum olmaz diyor. Kocan evinde kalsın sen bize taşın haftasonları git evine çözümleri bu. Adamı boşasam daha mantıklı
Bakıcı tutsan daha iyi hem düzenin bozulacak hem de minnet etmezdin. Bakalım nasıl olacak inşallah annen yemesine dikkat eder

Bizde yaptırdık canım 60 günlükken sormak istediğin bier şey varsa yardımcı olurum. Lokal anestezi yapılıyor sadece iğnede ağlıyor gerisi kolay oluyor. İlk gün çişini yaparken azıcık inliyordu canı acıyordu heralde sonra geçti o da. Biz köpük kağıt koyduk 5 - 6 gün ve banyo yaptırmadık. teramisin batikon sürdük hep. Öyle öyle 1 haftaya iyileşti.

Ayy olemi ins bizimde hemen gecer ya;(
Korkuyorum ya ben.teramjsin batikon sunet olan bolgeyemi suruluyor

Biz 15 günlükken yaptırdık rahat geçti ilk gün çok zor çok ağlıyor eve gelince işlem sırasında lokal oldu iğne yapılırken ağladı kesilirken hissetmedi. Birşey emzik götür yada sevdiği bir oyuncağı küçükken daha kolay oluyor yeğenim 6 aylıkken oldu daha zor oldu haraketlenmişti ilk gün evde birileri olsun mutlaka ılık suya oturttuk biz acısı dinmişti sonra krem kullandık aparatlı işlem yapıldı bize doktor seni yönlendirir güçlü ol panik yapma ilk günden sonra daha kolay geçer geçmiş olsun şimdiden

Saol cnm.ilik suya neden oturtuluyorki?ayy hadiya benim oglanda 6 aylik tam.korktum smdi bak

Kızlar kızlar dün akşam aklım çıktı ya , benim kız uykuda dönmeye başlamış ya :skandal:akşam yattı 8 gibi, b3n de 9 da kontrol edeyim dedim bir baktım ağzında emzik yüz üstü yatıyor, yüzü yan falan da değil, bildiğin kapalı :KK57: o an elim ayağım buz kesti dokunmaya korktum:KK17: ya nefessiz kalıp bogulduysa diye ama neyseki uyuyormuş :dua: geçen de dönmüş uykuda ama kafa yandaydı. Ay napacagim ben böyle hep tedirgin
Benim oğlum doğduğu günden beri nerdeyse yüzüstü yatıyo, çok hareketliydi kafasını sağa sola 10 günlükken bile çeviriyordu,ona güvendim, çok şükür bi sorun yaşamadık, korkma bişi olmaz inşallah büyüdüler artık

Kizlar mevlid kandiliniz mubarek olsun hayirli geceler.biz yarin oglusumla tam 6 aylik oluyoruz nasipse.asimiz war yarin.sunnet yaptiranlar varmi aranizda bilgi alsam ???
Merhaba biraz geç cevap veriyorum ama benim oğlum 16 günlükken oldu sünneti, sadece lokal uyuşturuldu iğne yapılırken ağladı onun dışında bacaklarını tuttuğumuz için sinir oldu ağlaması ondandı :KK76:bir aparat takıldı üç gün banyo yapmadı ağrısı bile olmadı normal gününde nasılsa öyle geçti çok çok rahat geçti senin oğlan azcık büyük ama bence bişi olmadan atlatırsınız ağrı kesici bile vermedim hiç,şimdiden geçmiş olsun inşallah sakince atlatırsınız siz de :KK39:

kronik_unutkan kronik_unutkan xra221 xra221 A aeengineer kızlar topluca etiketledim sizi inşallah olmuştur,işiniz çok zor gerçekten, yaşamayan anlayamaz bu durumu ,Allah kolaylık versin tüm annelere en çok da sizlere, benim oğlan 10 kez kalkıyodu çok fazla diyodum gazı da vardı çok şükür geçti hepsi çıkarıyo artık pırt pırt ,5. Aya girince maşallah baya düzeldi, inşallah en kısa sürede sizinle bebişler de mutlu mutlu uyumaya başlar rahatlar :dua: Allah kolaylık versin minikler iyi olsun inşallah :emir_bebek:

Ah canım ya üzülme ne olur . Ilk tecrubemiz yok ki . Tarhana ekmek gibi şeylerde de süt ürünleri var ya Oyuzden dikkat et . Olmazsa evde kendin biseyler yap zor ama geçici Bisey bu canim . Allah yardımcın olsun
Amin canım, hepimizin.. İşte ben tarhana nasıl yapılıyor bilmiyorum ki.. Hiç akıl edemedim.. Güya iki buçuk aydır diyetteyim.. Doktor gıdım kaçak olmamalı diyor.. Bende baya olmuş.. Boşa bir diyet gibi.. Diş etlerim kabardı, bazı yerleri dişlerden ayrık duruyor.. Valla ne yapacağım bilemiyorum..

kronik_unutkan kronik_unutkan xra221 xra221 A aeengineer kızlar topluca etiketledim sizi inşallah olmuştur,işiniz çok zor gerçekten, yaşamayan anlayamaz bu durumu ,Allah kolaylık versin tüm annelere en çok da sizlere, benim oğlan 10 kez kalkıyodu çok fazla diyodum gazı da vardı çok şükür geçti hepsi çıkarıyo artık pırt pırt ,5. Aya girince maşallah baya düzeldi, inşallah en kısa sürede sizinle bebişler de mutlu mutlu uyumaya başlar rahatlar :dua: Allah kolaylık versin minikler iyi olsun inşallah :emir_bebek:
Amin canım, hepimizin inşallah.. Bu gece iki buçuktan beri uyuyamadım.. Yetmez gibi eşimin ailesi geldi.. Onlara hizmet, o suratları.. İnşallah bu gece şöyle iki saat uyursa ard arda enerjim olur.. Yoksa adım atacak halim yok.. Aile hekimliği evimin karşısı gidip kan vermeye, ilaç yazdırmaya bile üşeniyorum..

Ya kronik_unutkan kronik_unutkan ailen 10 dklik mesafede ve sen yine sıkıntıdasın.. Neden seni rahatlatmıyorlar anlamıyorum cidden.. Arabanız olsa, yavrum koy arabaya getir dese, amenna.. Her sabah götürmem zor olur.. Onlarda yaşaman da mantıksız.. Çocuk üşüyeceğine ya da sen evinden kopacağına, annen yarım gün gelsin yaa.. Ne var sanki? Sizin iyi olmanıza karşılık bir gün bile durulur.. Bir arkadaşım var, annesi sabah altıda çıkar yola, otobüs ile o saatin doluluğunda, gider kızının evine.. Kız akşam eve gelince de tekrar dönüyor aynı yolu.. Sizin on dk ve yarım gün.. Havalar ısınınca sen bırakırsın zaten.. Bu sefer evden eşinden kopacaksın.. Belki zamanla hafta sonu bile uğramak istemeyeceksin.. Ay dua ediyorum aklıma geldikçe, fikri değişir inşallah annenin

Amin canım, hepimizin.. İşte ben tarhana nasıl yapılıyor bilmiyorum ki.. Hiç akıl edemedim.. Güya iki buçuk aydır diyetteyim.. Doktor gıdım kaçak olmamalı diyor.. Bende baya olmuş.. Boşa bir diyet gibi.. Diş etlerim kabardı, bazı yerleri dişlerden ayrık duruyor.. Valla ne yapacağım bilemiyorum..

Amin canım, hepimizin inşallah.. Bu gece iki buçuktan beri uyuyamadım.. Yetmez gibi eşimin ailesi geldi.. Onlara hizmet, o suratları.. İnşallah bu gece şöyle iki saat uyursa ard arda enerjim olur.. Yoksa adım atacak halim yok.. Aile hekimliği evimin karşısı gidip kan vermeye, ilaç yazdırmaya bile üşeniyorum..
İnşallah uyur canım da dinlenirsin,bu durumda başkalarının suratını çekmek de ayrı bişi tabi

Ya kronik_unutkan kronik_unutkan ailen 10 dklik mesafede ve sen yine sıkıntıdasın.. Neden seni rahatlatmıyorlar anlamıyorum cidden.. Arabanız olsa, yavrum koy arabaya getir dese, amenna.. Her sabah götürmem zor olur.. Onlarda yaşaman da mantıksız.. Çocuk üşüyeceğine ya da sen evinden kopacağına, annen yarım gün gelsin yaa.. Ne var sanki? Sizin iyi olmanıza karşılık bir gün bile durulur.. Bir arkadaşım var, annesi sabah altıda çıkar yola, otobüs ile o saatin doluluğunda, gider kızının evine.. Kız akşam eve gelince de tekrar dönüyor aynı yolu.. Sizin on dk ve yarım gün.. Havalar ısınınca sen bırakırsın zaten.. Bu sefer evden eşinden kopacaksın.. Belki zamanla hafta sonu bile uğramak istemeyeceksin.. Ay dua ediyorum aklıma geldikçe, fikri değişir inşallah annenin
Yok canım defalarca kez konuştum değişmiyor kesinlikle, benimde arkadaşımın annesi 2 otobüs geliyor sabahları yanına akşam dönüyor. Bizim birde yürüme mesafesi soğuk olur hasta olurmuş, benim annem zora gelemez hiç rahatsızlığıda var. Kalp, şeker, beyinde kılcal damarlarda büzüşme var üstüne sol kolunda sinir kopması oldu fizik tedavi görüyor. Babam ben el üstünde tutuyorum sen yormak için ayağına çağırıyorsun diyor. Her şey elimde patlıyor uyku eğitimi vermek istiyordum artık boş geliyor ordan oraya savrulacak çocuk, mama sandalyesi bile almayacağım ne işime yarayacak moduna girdim. Ne zamana kadar sürecek bilmiyorum ama çözüm yolu yok gibi. Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim bu yorgunlukla es ailesine hizmet falan etmem ben edenlere şaşırıyorum.

Yok canım defalarca kez konuştum değişmiyor kesinlikle, benimde arkadaşımın annesi 2 otobüs geliyor sabahları yanına akşam dönüyor. Bizim birde yürüme mesafesi soğuk olur hasta olurmuş, benim annem zora gelemez hiç rahatsızlığıda var. Kalp, şeker, beyinde kılcal damarlarda büzüşme var üstüne sol kolunda sinir kopması oldu fizik tedavi görüyor. Babam ben el üstünde tutuyorum sen yormak için ayağına çağırıyorsun diyor. Her şey elimde patlıyor uyku eğitimi vermek istiyordum artık boş geliyor ordan oraya savrulacak çocuk, mama sandalyesi bile almayacağım ne işime yarayacak moduna girdim. Ne zamana kadar sürecek bilmiyorum ama çözüm yolu yok gibi. Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim bu yorgunlukla es ailesine hizmet falan etmem ben edenlere şaşırıyorum.
Aynen hizmet edenlere tebrikler.ben h Sonu giderim herşeyi önüme koyar kayınvalidem eve giderken yanima yemek koyar.bana geldiğinde de eli boş gelmez yemek yapıp getirir.buna rağmen kendi kendime bazen bileniyorum kadincagiza utandım şimdi.

Canım annem bakmayacaksa gelip bakıcı tutun sonuçta gelip bakmayı kabul etmiyorsa karışmaya da hakkı yok.sonucta evinin düzeni zor olur senin içinde .

Ya ordaki ozel hastaneler paraylada mi vermiyor rapor. Ben doktoruma gittim adam henen 30 gun verdi bitiminde kontrol yazdi tekrar verecek 30 gun.
Ya o nasıl doktormus öyle ya ben 38 gün raporu parça parça bulana kadar öldüm resmen, yok canım varsada bulamıyorum. Zaten rapor hakkım bitti artık heyet bulmak gerekiyor oda çok zor

Ya o nasıl doktormus öyle ya ben 38 gün raporu parça parça bulana kadar öldüm resmen, yok canım varsada bulamıyorum. Zaten rapor hakkım bitti artık heyet bulmak gerekiyor oda çok zor
Ben de arkadaşlara katılıyorum oradan oraya savrulacaginiza yarım gün bakıcı tut. Çocuk okula gidene kadar ailende mı kalacaksın

Back
X