- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #44.681
Kız o zaman çocuklar 4-5 yaşında filandı herhalde :) gerçekte de tanışabilsek keşkeYok valla vardın:))
Cidden işe dönüşü düşünmek bile istemiyorum.. Sabah 7de verdim babasına, uyurum diye.. Adam susturamadı yaa.. Bölük pörçük iki buçuğa kadar uyudum.. Yetmez gibi ailesi geliyor.. İki de bineriz dediler şimdi binmişler.. İyice kuruldum kocama vallaAynen kocam sabaha kadar horladı. Kız hala umutsuzca ağlıyor. Ne gaz sancısıymış arkadaş yüzünün üstüne çevirdim 5 dk söylenerek sinirle gaz çıkardı. Hala asabi yatırdığım an kıyamet kopuyor. 18 gün kaldı ise dönmeme ne halt edeceğim gerçekten bilmiyorum
Canım çok üzüldüm, Rabbim şifasını versin inşallah.. Biberon değiştirsen.. Bazıları az delikli bazıları çok delikli Vs oluyor ya.. Birkaç tane alıp denersin.. Yine kaşıkla vermeyi denedin mi?Bizde kalp hastalığı vardı 2 ameliyattan 2 ay önce emmek istemiyordu ameliyat oldu sonrasinda düzelicek dendi çünkü kalp yoruluyor demişlerdi doktorlar ama hala yok . kusmuyor aldığını mide ve barsaklarina bakilmadı sorun belli olduğü için hatta ben konu da açmıştim burada .geceleri alıyordu azda olsa biberon ve uyanıkken ağzına alıp ısırmaya çalışıyordu ağzına alıp öyle bekletiyor ama bazen suyu içiyo uyanıkken dün gastroenteroloji ye gittik uzun süre emmedigi için emmeyi unutmuş sanirim dedi . Şaşırdım olabilir çünkü ısırıyor ağzına geleni yutuyor . Benim baştan emmeyi ögretmem lazımmış nasıl yapıcamı bilmiyorum
Sen üzülme normal beslenme ile toparlar