• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yok valla vardın:))
Kız o zaman çocuklar 4-5 yaşında filandı herhalde :) gerçekte de tanışabilsek keşke

Aynen kocam sabaha kadar horladı. Kız hala umutsuzca ağlıyor. Ne gaz sancısıymış arkadaş yüzünün üstüne çevirdim 5 dk söylenerek sinirle gaz çıkardı. Hala asabi yatırdığım an kıyamet kopuyor. 18 gün kaldı ise dönmeme ne halt edeceğim gerçekten bilmiyorum
Cidden işe dönüşü düşünmek bile istemiyorum.. Sabah 7de verdim babasına, uyurum diye.. Adam susturamadı yaa.. Bölük pörçük iki buçuğa kadar uyudum.. Yetmez gibi ailesi geliyor.. İki de bineriz dediler şimdi binmişler.. İyice kuruldum kocama valla

Bizde kalp hastalığı vardı 2 ameliyattan 2 ay önce emmek istemiyordu ameliyat oldu sonrasinda düzelicek dendi çünkü kalp yoruluyor demişlerdi doktorlar ama hala yok . kusmuyor aldığını mide ve barsaklarina bakilmadı sorun belli olduğü için hatta ben konu da açmıştim burada .geceleri alıyordu azda olsa biberon ve uyanıkken ağzına alıp ısırmaya çalışıyordu ağzına alıp öyle bekletiyor ama bazen suyu içiyo uyanıkken dün gastroenteroloji ye gittik uzun süre emmedigi için emmeyi unutmuş sanirim dedi . Şaşırdım olabilir çünkü ısırıyor ağzına geleni yutuyor . Benim baştan emmeyi ögretmem lazımmış nasıl yapıcamı bilmiyorum
Canım çok üzüldüm, Rabbim şifasını versin inşallah.. Biberon değiştirsen.. Bazıları az delikli bazıları çok delikli Vs oluyor ya.. Birkaç tane alıp denersin.. Yine kaşıkla vermeyi denedin mi?
Sen üzülme normal beslenme ile toparlar

Bizde kalp hastalığı vardı 2 ameliyattan 2 ay önce emmek istemiyordu ameliyat oldu sonrasinda düzelicek dendi çünkü kalp yoruluyor demişlerdi doktorlar ama hala yok . kusmuyor aldığını mide ve barsaklarina bakilmadı sorun belli olduğü için hatta ben konu da açmıştim burada .geceleri alıyordu azda olsa biberon ve uyanıkken ağzına alıp ısırmaya çalışıyordu ağzına alıp öyle bekletiyor ama bazen suyu içiyo uyanıkken dün gastroenteroloji ye gittik uzun süre emmedigi için emmeyi unutmuş sanirim dedi . Şaşırdım olabilir çünkü ısırıyor ağzına geleni yutuyor . Benim baştan emmeyi ögretmem lazımmış nasıl yapıcamı bilmiyorum

geçm,ş olsun canım :(

Sabahtan beri çıldırdı. 2 kez 20 dk uyudu onun dışında hep ağlıyor. Ateşi yok ama calpol verdim varsa bi ağrısı dinsin diye beynim uyuştu 2 kez ağrı kesici aldım. Memeden ayrılmamak için kanattı yara içinde kaldım. En son sabah 8 de kahvaltı etmiştim uyudu 10 dk oldu korkudan mutfağa giremiyorum. Babasına mesaj attım kapıyı açmaya çalışma ses yaparsan katlederim seni tuvalete girmekte yasak kız uyanınca kadar diye :kızgın: ne oluyor anlamıyorum. Teyzemi aradım kandil için kızı sordu anlattım Allah kurtarmasın diyo ya dedim ben kız ölsün mü diyorum daha sakin bir bebek olsun böylesi onada eziyet diyorum. Hangisi dayanabilir acaba benim kadar :sinirli:
Bazen sebepsiz benim kız da çıldırıyor.. Bir yeri mi ağrıyor diye düşünmeye başlıyorum insan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten. Acaba atak haftası falan mı?

Sen birde bir ay daha öndesin.. Demek bir aya değişen birşey olmayacak bizde de :KK43:
Canım sağlık ocağının verdiği d vitamini ve kan damlasını kullanmıyorsun değil mi ? Alerjik bebeklere onerilmiuormus bi de rotavirus aşısını da süt alerjisi bebeklere onermiyorlarmis bugün bi doktor söyledi bunları

Bazen sebepsiz benim kız da çıldırıyor.. Bir yeri mi ağrıyor diye düşünmeye başlıyorum insan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten. Acaba atak haftası falan mı?
Bizimki çıktı ataktan NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim yanlışlıkla diyetimi açtın demişti de aklıma geldi annem un helvası yapmıştı. 3 gündür ondan yiyordum aradımda tereyağ varmış içinde galiba o yaptı

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin tez vakitte yavruna. Belki biberonu istemiyor olabilir, benim kızım da biberonu bir süre sonra Avent biberonu reddedince Lansinoh ile verdim onunla sıkıntı olmadı. Farklı biberon dene bir de. Ek gıdaya geçirdi mi doktorunuz peki? Belki ek gıdayı sever?

Bizim hatun ek gıda konusunda pek hevesli babası kızın yanında yemek yemiyor kızda ağzını açtığı için üzülüyor:D izin 17 gün sonra bitiyor. Eşimle evleri ayırıyoruz bakmayı kabul etmedikleri için annemlere gideceğim

Çok teşekkur ederim arkadaslar . Zayif olsun ama azda olsa içsin yesin istiyorum avent de lansinoh ta diğer biberonlarda var hic birini almıyor artık doktorun dediğine inanıyorum ısırıyor o şekilde süt gelmesini bekliyor . Ek gida 15 gun sonra basla dedi ama ben meyve suyu falan denedim ama sanirim onuda almicak itiyo diliyle insallah bi sekilde atlatcaz ama nasıl

Canım sağlık ocağının verdiği d vitamini ve kan damlasını kullanmıyorsun değil mi ? Alerjik bebeklere onerilmiuormus bi de rotavirus aşısını da süt alerjisi bebeklere onermiyorlarmis bugün bi doktor söyledi bunları
İlgin için çok teşekkür ederim canım, sağolasın..
D vitaminini başta biraz kullanmıştık canım.. Kan damlasını hiç vermedim.. Hatta doktorum Sidefer vermişti, içeriğinde sütle.ilgili birşey görünce onu da vermedim.. Dün artık 4. Doktorumuza gittik.. O direk çoklu gıda alerjisi, iyi yapmışsın diyetle dedi.. Hiç aklıma gelmeyen makarna, erişte, tarhana, market ekmeğine Vs de dikkat et dedi.. Kan damlası olarak Sidefer deyince kullanma dedi zaten.. Alerjik olduğu için 6. Ayı bitsin bakalım dedi.
Dedi de dedi.. Öyle üzgünüm ki.. Daha önceden farkedemedim.. Gaz sancısı dedim.. Bebeğim kanlı kaka yaptı hâlâ anlamadım.. Kendimi bile affedemiyorum.. O kadar besin de yasak ki bu çocuk nasıl beslenecek onu da bilmiyorum.. Allahım yavrularımızı korusun,onlara sağlık versin inşallah

Çok teşekkur ederim arkadaslar . Zayif olsun ama azda olsa içsin yesin istiyorum avent de lansinoh ta diğer biberonlarda var hic birini almıyor artık doktorun dediğine inanıyorum ısırıyor o şekilde süt gelmesini bekliyor . Ek gida 15 gun sonra basla dedi ama ben meyve suyu falan denedim ama sanirim onuda almicak itiyo diliyle insallah bi sekilde atlatcaz ama nasıl
Kaşıkla ağzının içerisine bıraksan canım
Allahım şifa versin inşallah

Bizim hatun ek gıda konusunda pek hevesli babası kızın yanında yemek yemiyor kızda ağzını açtığı için üzülüyor:KK70: izin 17 gün sonra bitiyor. Eşimle evleri ayırıyoruz bakmayı kabul etmedikleri için annemlere gideceğim
Ay bizimki de öyle.. Mama sandalyesinde sağa sola atıyor kendini, biz yemek yerken.. Artık kucağıma alıyorum.. Ağzıma ne götürsem elime atılıyor.. Örtüyü çekiyor.. Eline geçirdiğini yere atıyor.. Hareketlenince işin daha zor, bu anın kıymetini bil, şikayet etme ana diyor herhal :)
Annen de bahar gelene kadar gelse ne vardı ki? Akşama kadar çalışmayacaksın zaten, öğlene kadar.. Bahar gelince çalışma süren de uzayacak, annenlere bırakmaya başlardın

Bizim hatun ek gıda konusunda pek hevesli babası kızın yanında yemek yemiyor kızda ağzını açtığı için üzülüyor:KK70: izin 17 gün sonra bitiyor. Eşimle evleri ayırıyoruz bakmayı kabul etmedikleri için annemlere gideceğim
Ailen başka şehirde mi cnm, nSıl planladınız

Ay bizimki de öyle.. Mama sandalyesinde sağa sola atıyor kendini, biz yemek yerken.. Artık kucağıma alıyorum.. Ağzıma ne götürsem elime atılıyor.. Örtüyü çekiyor.. Eline geçirdiğini yere atıyor.. Hareketlenince işin daha zor, bu anın kıymetini bil, şikayet etme ana diyor herhal :)
Annen de bahar gelene kadar gelse ne vardı ki? Akşama kadar çalışmayacaksın zaten, öğlene kadar.. Bahar gelince çalışma süren de uzayacak, annenlere bırakmaya başlardın
Yok canım kabul etmiyor doğalgaz sobası kullanıyorlar zaten tek bir odada oturuyorlar. Gece 12 1 olur televizyon izlerler. Çocuk nasıl uyuyacak ben nasıl uyuyacağım da işe gideceğim bu çocuk bana yapışık sürekli emmek istiyor. İsten gelip bir televizyon bile izleyemeyeceğim. Adam isten gelip bizi görüp eve dönecek ben olmayınca ev 1 haftada belediye çöplüğü olur eminim. Ne kadar sürecek kafamda deli sorular

İlgin için çok teşekkür ederim canım, sağolasın..
D vitaminini başta biraz kullanmıştık canım.. Kan damlasını hiç vermedim.. Hatta doktorum Sidefer vermişti, içeriğinde sütle.ilgili birşey görünce onu da vermedim.. Dün artık 4. Doktorumuza gittik.. O direk çoklu gıda alerjisi, iyi yapmışsın diyetle dedi.. Hiç aklıma gelmeyen makarna, erişte, tarhana, market ekmeğine Vs de dikkat et dedi.. Kan damlası olarak Sidefer deyince kullanma dedi zaten.. Alerjik olduğu için 6. Ayı bitsin bakalım dedi.
Dedi de dedi.. Öyle üzgünüm ki.. Daha önceden farkedemedim.. Gaz sancısı dedim.. Bebeğim kanlı kaka yaptı hâlâ anlamadım.. Kendimi bile affedemiyorum.. O kadar besin de yasak ki bu çocuk nasıl beslenecek onu da bilmiyorum.. Allahım yavrularımızı korusun,onlara sağlık versin inşallah
Canım peki şikayetleriniz neydi?

Yok canım kabul etmiyor doğalgaz sobası kullanıyorlar zaten tek bir odada oturuyorlar. Gece 12 1 olur televizyon izlerler. Çocuk nasıl uyuyacak ben nasıl uyuyacağım da işe gideceğim bu çocuk bana yapışık sürekli emmek istiyor. İsten gelip bir televizyon bile izleyemeyeceğim. Adam isten gelip bizi görüp eve dönecek ben olmayınca ev 1 haftada belediye çöplüğü olur eminim. Ne kadar sürecek kafamda deli sorular
Çok ilginç yaa.. Umarım annen fikrini değiştirir.. Dediğim gibi sadece öğlene kadar gelecek size..

Canım peki şikayetleriniz neydi?
Canım bizde hep gaz sorunu vardı.. Yapamazdı.. Ağlardı.. Huysuz hep.. Mukuslu kaka yapmaya başladı.. En son kanlı kaka yaptı..

Ay çok fena ya tereyağa bile dikkat etmen gerekiyor :( neyse ondan olsun da en azından sebebi belli

Ayyyy tıpkı benim annem :olamaz: nolcak böyle ya. Sağlam bı tepki ver canım bu böyle olmaz
Yok her seferinde kavga ediyoruz. Küsüp ağlıyor ama yine yapıyor. Hadi çayda birşey yok bunun peyniri yoğurdu var çorba diye tarhana icirmesi var yoğurtlu tabi. 3 gün kuralı tadım falan hak getire evden çıktığım anda ne bulduysa tıkacak ağzına adım gibi eminim. Boşa alıyorum ben kitap falan kendi evim düzenim bile olmayacak. Ben evine gelip bakmam dedi çekildi kenara bakıcı ayarlayayım diyorum olmaz diyor. Kocan evinde kalsın sen bize taşın haftasonları git evine çözümleri bu. Adamı boşasam daha mantıklı

Back
X