Ay canım bende alerjen damlatacaklar sanıyorum sadece.. Netten baktım, dediğin gibi çiziyorlar birde.. Kolu da olmaz, sırtına yaparlar bebeğimin.. Dayanamam yaa.. Zaten babası, olur bebeklerde böyle hastaneye gitmeyelim, kan alırlarsa konuşmam demişti.. Üstüne üç tüp kan aldılar.. Gerildi iyice dün.. Hayatta onu yaptırmaz da doktora nasıl diyeceğim, özel değil ne de olsa :) ters tepmez inş.. Kakasını da 11.30 gibi yaptı, hemen hazırlanıp çıktık ama yoldayız hâlâ.. Muhtemelen öğle arasına da kaldık.. Zaten hemen götürsem de bunlar kim bilir ne zaman analiz ederler.. Bir haftaya kadar getir, buzdolabında sakla diyenden ne çıkar ki? Nette buzdolabına koymayın yazıyor, şaştım valla.. Yine verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım.. İyi ki varsınız
Amin canım inşallah.. Bizim kan arada geliyordu.. Sizde devamlı ise zor yaa.. Acaba ıkınmaktan kılcal damarda mı sıkıntı oldu?
Benimmmmm.. Yüz üstü kıyameti koparıyor.. Sırt üstü iken bacakları toplayıp yana kırılıyor ama poposunu atamıyor bir türlü, tembel :)