- Konu Sahibi Blackbluee1
- #3.901
Benim sat 25 ağustostu kalp atışını bugün duyduk 7+5 teSlm sat 25 ağustos olanlar kalp atışını be zaman duydu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sat 25 ağustostu kalp atışını bugün duyduk 7+5 teSlm sat 25 ağustos olanlar kalp atışını be zaman duydu acaba
Bende cuma günü gördüm keseyim. Haftaya pazartesi gideceğim bi. İnş duyarız yavrularımızın sesini..
Keseyi gordum geçen salı..Haftaya çarşamba kalp atışını duymak için cagirdi
Bende yaŕın kalp atışlarını dinlemek icin gidecem canim.gecen hafta gittim duyamadık.ben sata göre 7+5im.bakalım doktor ne dicek.seninki demek ki gec döllenme.o zaman doğum tarihlerimiz de aynı mı oluyor.Ultrasonda öyle göründü canım doktor öyle dedi aslında sata göre 8+3 olmam lazım ama ultrasonda 7+5cıktı kişiye göre bu durum değişiklik gösterebiliyomuş bikaç gün ilerde veya geride olabiliyomuş
.Kizlar selam benim bugun 5+1 oldu keseyi dun gorduk bi sikinti yoktu hatta dun hic kasik sancim fln olmadi bugun de sabah yoktu ama ogleye dogru beyazimsi renksiz sulu bir akinti geldi ve bi ara hafif pembemsi camurumsuydu camasirda leke halinde iz birakti biraz moralim bozuldu yine mi dusuk yapicam diye ama sonra kesildi normal beyazimsi akintim geldi.cok agri fln yok nadiren bi sizlama geliyo gidiyo.sizce yerlestigi icin mi? Buarada ogretmenim bir lisede ve gun boyu maalesef ayaktayim ve bugun bir ogrencim cok sinirlendirdigi icin baya bi bagirdim zorladim ondan mi olmustur sizce?
.Bende cuma günü gördüm keseyim. Haftaya pazartesi gideceğim bi. İnş duyarız yavrularımızın sesini.
Slm cnm benim sat 30 agustos 6 haftalikken duydum cok sukurSlm sat 25 ağustos olanlar kalp atışını be zaman duydu acaba
Sagol canim ama doktoruma henuz soylemedim cok hafif belli belirsiz bir lekelenmeydi aninda kesildi.Doktorum cok gerekmedikce progestan kullanmayi dogru bulmuyor ama soyleyecegim hatta yarin yanina ugrar konusurum yakin zaten hastane.
Merhaba canım geçmiş olsun
Mutlaka progestan al kullan..
Canım hiç kafana takma.bu hamileliğin düzgün gittiğini gösteriyor.5.haftada kahverenbgi leke hergün oluyor.6.haftada devam ediyor.7.haftada kesiliyor benimde aynen böyle oldu korktum.doktora sordum.bisey olmaz dedi.kanaman olursa gel dedi.bi ara da kan gibi kücük toplu iğne bası buyüklüğünde leke oldu.geçti.uzme kendini cok normal.sık sık iç çamasırını değistir.Kizlar selam benim bugun 5+1 oldu keseyi dun gorduk bi sikinti yoktu hatta dun hic kasik sancim fln olmadi bugun de sabah yoktu ama ogleye dogru beyazimsi renksiz sulu bir akinti geldi ve bi ara hafif pembemsi camurumsuydu camasirda leke halinde iz birakti biraz moralim bozuldu yine mi dusuk yapicam diye ama sonra kesildi normal beyazimsi akintim geldi.cok agri fln yok nadiren bi sizlama geliyo gidiyo.sizce yerlestigi icin mi? Buarada ogretmenim bir lisede ve gun boyu maalesef ayaktayim ve bugun bir ogrencim cok sinirlendirdigi icin baya bi bagirdim zorladim ondan mi olmustur sizce?
Ay sagolun kizlar ya iyi ki varsiniz buradan sizinle fikir alisverisi yapmak cok rahatlatici oluyor.Ben de ilk tedirgin oldum ama kan degildi yani kirmizi degildi akintiyla karisik hafif camurumsu bisey ic camasirim beyaz olmasa belki anlamazdim bile.Birdaha da olmadi zaten.Dusuk yaptigimda gecen sene bu zamanlardi ve benim kanamalarim oluyodu parca bile gelmisti ve oyle bir sancim oluyodu ki kitleniyodum agridan o yuzden ben de telas yapicak bisey yok diyorum kendime.Canım hiç kafana takma.bu hamileliğin düzgün gittiğini gösteriyor.5.haftada kahverenbgi leke hergün oluyor.6.haftada devam ediyor.7.haftada kesiliyor benimde aynen böyle oldu korktum.doktora sordum.bisey olmaz dedi.kanaman olursa gel dedi.bi ara da kan gibi kücük toplu iğne bası buyüklüğünde leke oldu.geçti.uzme kendini cok normal.sık sık iç çamasırını değistir.
İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRSIN BENİM DURUMUM DAHA VAHİM GALİBA EKRANDA GÖRÜYORUM ATTIĞINI SESİNİ DAHA DUYMAK NASİP OLMADI ATIŞIDA O SEBEPTEN HİÇ DEMEDİ , İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERİSİN YARN BNDE GİDECEĞİM PERİNATOLJİ PROF DOKTORA
Tabiki canım telaş yapacak bisey yok.Allah senden de razı olsun.benden öyle bi kahverengi leke geliyordu ki su gibi degil.çamur gibi adeta.kokuyordu.iğreniyordum.bu arada kasık ağrıları bende de oluyor.adet olacakmisim gibi ağriyor.dusük olacağı zaman ağrılar daha farklı oluyor.sancı hem karın bölgesine giryor hemde kasil bolgesi e dayanilmaz oluyor.kan gelmedigi müddetçe kafaya cok takma.bi de sürekli beyaz iç çamaşırı giy ki kirmizı bi leke geldiğinde hemen tespit edip doktora gidebilesin.Ay sagolun kizlar ya iyi ki varsiniz buradan sizinle fikir alisverisi yapmak cok rahatlatici oluyor.Ben de ilk tedirgin oldum ama kan degildi yani kirmizi degildi akintiyla karisik hafif camurumsu bisey ic camasirim beyaz olmasa belki anlamazdim bile.Birdaha da olmadi zaten.Dusuk yaptigimda gecen sene bu zamanlardi ve benim kanamalarim oluyodu parca bile gelmisti ve oyle bir sancim oluyodu ki kitleniyodum agridan o yuzden ben de telas yapicak bisey yok diyorum kendime.
BENİMDE HALA DEVAM EDİYO TATLIM.PROGESTAN KULLANIYORUM.GÜNDEN GÜNE AZALIYOR AMA DOKTORUM DÜŞÜK TEHLİKESİ GÖRMÜYORUM DEDİ.EN AZINDAN AZ DA OLSA İÇİM RAHATCanım hiç kafana takma.bu hamileliğin düzgün gittiğini gösteriyor.5.haftada kahverenbgi leke hergün oluyor.6.haftada devam ediyor.7.haftada kesiliyor benimde aynen böyle oldu korktum.doktora sordum.bisey olmaz dedi.kanaman olursa gel dedi.bi ara da kan gibi kücük toplu iğne bası buyüklüğünde leke oldu.geçti.uzme kendini cok normal.sık sık iç çamasırını değistir.
Evet haklisin dusugun agrisi bir baska oluyor.Senin kacinci hafta canim? Allah bebislerimizi saglikli sapasaglam kucaklarimiza versin insallahTabiki canım telaş yapacak bisey yok.Allah senden de razı olsun.benden öyle bi kahverengi leke geliyordu ki su gibi degil.çamur gibi adeta.kokuyordu.iğreniyordum.bu arada kasık ağrıları bende de oluyor.adet olacakmisim gibi ağriyor.dusük olacağı zaman ağrılar daha farklı oluyor.sancı hem karın bölgesine giryor hemde kasil bolgesi e dayanilmaz oluyor.kan gelmedigi müddetçe kafaya cok takma.bi de sürekli beyaz iç çamaşırı giy ki kirmizı bi leke geldiğinde hemen tespit edip doktora gidebilesin.
6.haftadamisin.BENİMDE HALA DEVAM EDİYO TATLIM.PROGESTAN KULLANIYORUM.GÜNDEN GÜNE AZALIYOR AMA DOKTORUM DÜŞÜK TEHLİKESİ GÖRMÜYORUM DEDİ.EN AZINDAN AZ DA OLSA İÇİM RAHAT
7+1 im canım6.haftadamisin.
Amin canım.ben 7+5im.akintı filan kalmadı.tertemiz iç çamasirım.ama kasik ağrisi hep var.Evet haklisin dusugun agrisi bir baska oluyor.Senin kacinci hafta canim? Allah bebislerimizi saglikli sapasaglam kucaklarimiza versin insallah
O zaman bikaçgüne kesilir.yerini sarı akintı alır.sonrada bisey kalmaz7+1 im canım
Iste benim doktorum hemen progestan kullanmaktan yana degil artik gercekten bir tehlike oldugunu dusunurse verir heralde.Her doktorum da yaklasimi farkli oluyor tabiki eger kullanilmasi gerekiyosa da kullanilmali bence niye risk alalim ki degil mi.Dusuk tehliken olmamasina sevindim canim insallah kahverengi akintilarinda en kisa zamanda biterBENİMDE HALA DEVAM EDİYO TATLIM.PROGESTAN KULLANIYORUM.GÜNDEN GÜNE AZALIYOR AMA DOKTORUM DÜŞÜK TEHLİKESİ GÖRMÜYORUM DEDİ.EN AZINDAN AZ DA OLSA İÇİM RAHAT
inşallahhhhh kesilir. :)O zaman bikaçgüne kesilir.yerini sarı akintı alır.sonrada bisey kalmaz