• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok yoğun bi gündü.
Rutin bi dünya tahlil istemişti dr ... onları verdim bugün .
Hastane biraz olaylı idi ... gecikme oldu .

Sonra işler güçler ...

Çarşı ...

Okul ...

Aaaa dedim aus kızım ... artık hepsi bir arada koşturunca yoruluyorsun :KK49:

Geçmişe pc ye geçince dönerim , tabloya eklenecek varsa eklerim arkadaşlar ...şimdi teldeyim ...telden işkence :)

Herkes iyidir umarım :KK200:

canim bugun iki doktora gittim ikiside bebek ve kalp atimi var ama kese 4 haftayla uyumlu kalp atimi yavas dedi eve geldim lekelenmem oldu sanirim dusuk yapiyorum
BENDE YARIN PROF RIZA MADAZLIYA GİDECEĞİM, karnımda adet sancıları oluyor uzun zaman sonra galiba bende böyle bir sonç alacağım nasipten ötesi yok içimiz rahat tutalm sağlıklı olsaydı rabbim nasip eylerdi şerde hayır vardır bazen sıkma canını , kürtaj mı olacaksın ? birşey dedilermi

sağ ol canım amin Rabbim Hepimize o duyguyu yaşatsın inşallah :anneadayı: Kuzenimin eşi o hastanede çalışıyor doktorları çok iyimiş ama bana uzak ben maltepedeyim Ataşehir Alle hastanesinde kontrol oluıyorum orada doğum olmadığı için farklı yerler düşünüyorum. Dragosda ki Bezmialem üniveriste hastanesini düşünüyorum ama kafam karışık :KK64::KK64:

Merhaba, yakin oturuyoruz sanirim:)

Masallah canim 7+5 leri gormek bize de nasip olur umarim bana daha var zaman gecmiyo bazen 9 ay nasil gecicek diye dusunuyorum :KK16:
Canım bende de kesenin etrafında kanama alanı görüldü ultrasonda. Doktor artık hangisi galip gelirse dedi. Kahverengi leke olursa takılma, kırmızı adet kanaması olursada düşük yapıyorsundur dedi. Gayet normal gibi :) Neyse.. İki doktora gittim ikisi de progestan kullan dedi, elinde varsa bir tane vajinal olarak alabilirsin bence akşam. Geçmiş olsun, inşallah tekrarlamaz

Arkadaşlar, haberlere bakıyorum da. Biz bu kadar hamile kalmak için çabalarken, yok hcg arttı mı, kese görüldü mü, bebek görüldü mü, kalbi attı mı, Ense kalınlığı tamam mı Vs vs Vs diye merakla beklerken, insanlar ard arda doğuruyor, atıyor, umursamıyor. Çok ilginç geliyor bana

Canım bende de kesenin etrafında kanama alanı görüldü ultrasonda. Doktor artık hangisi galip gelirse dedi. Kahverengi leke olursa takılma, kırmızı adet kanaması olursada düşük yapıyorsundur dedi. Gayet normal gibi :) Neyse.. İki doktora gittim ikisi de progestan kullan dedi, elinde varsa bir tane vajinal olarak alabilirsin bence akşam. Geçmiş olsun, inşallah tekrarlamaz
Canim yok progestan nasil bir ilac hic bilmiyorum bile kullanmadim daha once ama birdaha boyle lekelenme olursa doktora soyluycem yazsin o zaman kullanirim

Bende yaŕın kalp atışlarını dinlemek icin gidecem canim.gecen hafta gittim duyamadık.ben sata göre 7+5im.bakalım doktor ne dicek.seninki demek ki gec döllenme.o zaman doğum tarihlerimiz de aynı mı oluyor.
Hayırlısıyla kalp atışını duyarsın inşallah canım benim sat 25 ağustos sata göre 8+3 üm doktor geç döllenme değil dedi çünkü ultrasonla sat arasındaki fark zaman geçtikçe kapanıyomuş

BENDE YARIN PROF RIZA MADAZLIYA GİDECEĞİM, karnımda adet sancıları oluyor uzun zaman sonra galiba bende böyle bir sonç alacağım nasipten ötesi yok içimiz rahat tutalm sağlıklı olsaydı rabbim nasip eylerdi şerde hayır vardır bazen sıkma canını , kürtaj mı olacaksın ? birşey dedilermi

su anlik bekleme sureci bol istirat ve bol sivi alimi dedi doktor

Back