• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hayırlısıyla kalp atışını duyarsın inşallah canım benim sat 25 ağustos sata göre 8+3 üm doktor geç döllenme değil dedi çünkü ultrasonla sat arasındaki fark zaman geçtikçe kapanıyomuş
Hayırlisi canım.Allah tez zamanda sağlıkla kucağina almayı nasip etsin.ins bende bebisimin sağliklı kalp atişlarinı duyarım

Yine kanamam oldu :KK43: işten çıktım doğru hastaneye ne olacak böyle anlamadım. İnşallah bişi olmaz
Canım inşallah iyisindir şuan. Hemen progestan, yatış, bol sıvı alımı. Benim teyzemin kızında 9ay kanama vardı, doğuma kadar. Birinin bu dünyada nasibi varsa doğuyor muhakkak. Sorunlu gebeliği de bünye kendi sonlandırıyor.
Allah yardımcın olsun, moral en önemli husus. Yapman gerekeni yap, gerisi tevekkül. Şifa diliyorum önce sana sonra bebeğine

Çoookkkk teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun güzel dilekleriniz için. Doktordan çıktım pruloton iğne yaptı. Progestan vajinal kullan dedi. Hapını kullanıyordum daha etkili dedi. Kanama alanı da Yok ama neden böyle olduğunu bilmiyor oda. Dediğiniz gibi hep böyle kanamalı olacak galiba. Bu arada güzel haber de kalp atışlarını duyduk. Geçen hafta duyamamıştık şükürler olsun.

Amin canım darısı başına hayırlısıyla sende meleğinin kalp atışlarını duyarsın inşallah rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın
Amin canım.ama son sözüne katilmoyorum.Allah herkese nasip etmesin.doğurup cöpe atana.küćücük ćocuğun eline ićki sigara verene.dövüp hastanelik edene.ahlaksiz insanlara nasip etmesin.bebeklerine gül gibi bakanlara düzgün yetiştirecek olanlara nasip etsin Rabbim.

Çoookkkk teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun güzel dilekleriniz için. Doktordan çıktım pruloton iğne yaptı. Progestan vajinal kullan dedi. Hapını kullanıyordum daha etkili dedi. Kanama alanı da Yok ama neden böyle olduğunu bilmiyor oda. Dediğiniz gibi hep böyle kanamalı olacak galiba. Bu arada güzel haber de kalp atışlarını duyduk. Geçen hafta duyamamıştık şükürler olsun.
Çok sükür canim.tebrikler kalp atışlarinı duymussun.Rabbim bi daha yasatmasin böyle seyler

Kızlar merhaba aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz:)) gün boyu takip edemiyorum umarım keyifler yerindedir.kızlar bir de bişey soracağım ben de bugün sarı sümüksü akıntı oluştu sizde de oluyor mu ? Endişelenmeli miyim bilemedim:!

Off bekleyis beni mahvedecek yaa :mad:
Gec dollenme mi yoksa bos gebelik mi daha erken ogrenme sansim yok muuu

Çok yoğun bi gündü.
Rutin bi dünya tahlil istemişti dr ... onları verdim bugün .
Hastane biraz olaylı idi ... gecikme oldu .

Sonra işler güçler ...

Çarşı ...

Okul ...

Aaaa dedim aus kızım ... artık hepsi bir arada koşturunca yoruluyorsun :KK49:

Geçmişe pc ye geçince dönerim , tabloya eklenecek varsa eklerim arkadaşlar ...şimdi teldeyim ...telden işkence :)

Herkes iyidir umarım :KK200:
.
Kime gittin canım?değerler ne cikti

Çok yoğun bi gündü.
Rutin bi dünya tahlil istemişti dr ... onları verdim bugün .
Hastane biraz olaylı idi ... gecikme oldu .

Sonra işler güçler ...

Çarşı ...

Okul ...

Aaaa dedim aus kızım ... artık hepsi bir arada koşturunca yoruluyorsun :KK49:

Geçmişe pc ye geçince dönerim , tabloya eklenecek varsa eklerim arkadaşlar ...şimdi teldeyim ...telden işkence :)

Herkes iyidir umarım :KK200:
.

Kızlar merhaba aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz:)) gün boyu takip edemiyorum umarım keyifler yerindedir.kızlar bir de bişey soracağım ben de bugün sarı sümüksü akıntı oluştu sizde de oluyor mu ? Endişelenmeli miyim bilemedim:!
.
Sarı akıntı normal canım.bende de var

.

Canım burda devlet hast.verdim kan tahlilerini ... hepsi yarına çıkar ... bi hormon testi varmış o perş.

Cumada sonuçlarla beraber yine Funda hanıma rand. Var. 8 hafta olur ultrasona göre...
Ama bu son sanırım .
Sonra ya senin Emel hanımı ... ya izmite gülçin hanımı tercih edeceğim .
Funda Hanımdan çook iyi elektrik aldım ama hergün eşi ve kendisi ile ilgili olumsuz şeyler duymak tedirgin ediyor ister istemez .
Sen çok memnundun Emel hanımdan ... gebeliğin yeni ... öncesinde de mi ona gidiyordun ?

Alıntı ve etiketleri gördüm :KK200: gelenler hooş gelmiş ... ama pc ime yarın geçeceğim ... telden tablo zor o_O

Amin canım.ama son sözüne katilmoyorum.Allah herkese nasip etmesin.doğurup cöpe atana.küćücük ćocuğun eline ićki sigara verene.dövüp hastanelik edene.ahlaksiz insanlara nasip etmesin.bebeklerine gül gibi bakanlara düzgün yetiştirecek olanlara nasip etsin Rabbim.
Oyle insanlara vermesin bencede haberlerde neler duyuyoruz olan hep masum çocuklara oluyo :( son cümlene kesinlikle katılıyorum biz bebek olmasını çok istedik kıymetinide allahın izniyle bileceğiz.Bu duygular içindeyken herkesin aynı yoğun duyguyla istediğini düzgün yetiştireceğini düşünüyorum kişi karşısındakini kendi gibi bilir derler ya o yüzden öyle bi cümle kurdum ama tabiki senin söylediğin olan doğru canım

Canım burda devlet hast.verdim kan tahlilerini ... hepsi yarına çıkar ... bi hormon testi varmış o perş.

Cumada sonuçlarla beraber yine Funda hanıma rand. Var. 8 hafta olur ultrasona göre...
Ama bu son sanırım .
Sonra ya senin Emel hanımı ... ya izmite gülçin hanımı tercih edeceğim .
Funda Hanımdan çook iyi elektrik aldım ama hergün eşi ve kendisi ile ilgili olumsuz şeyler duymak tedirgin ediyor ister istemez .
Sen çok memnundun Emel hanımdan ... gebeliğin yeni ... öncesinde de mi ona gidiyordun ?
.
Funda hanıma da gittim ben çok..hakkında öyle kötü şeyler duydum ki soğudum resmen.Arkadaşım ve komşum emel hanıma gidiyorlar hep.onlar tavsiye etti.ilk asilamamda tuttu şükür benim.Çok insancıl ve açıklayıcı bir doktor emel hanım.pişman olmazsin mutlaka ona git bence burda...
.
Tahliller ne kadar tutuyor ki devlette yaptirdin canım?Bide ne tahlilleri verdi sorması ayıp olmasın çok sordum ama..

Oyle insanlara vermesin bencede haberlerde neler duyuyoruz olan hep masum çocuklara oluyo :KK43: son cümlene kesinlikle katılıyorum biz bebek olmasını çok istedik kıymetinide allahın izniyle bileceğiz.Bu duygular içindeyken herkesin aynı yoğun duyguyla istediğini düzgün yetiştireceğini düşünüyorum kişi karşısındakini kendi gibi bilir derler ya o yüzden öyle bi cümle kurdum ama tabiki senin söylediğin olan doğru canım
.
Aynen katilıyorum..5Yıllık evliyim ve hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen bebegimiz olmuyordu..ilk asilamam tuttu şimdi şükür..Allah kıymet bilmeyi nasip etsin herkese..

Back