2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım benim oğlum iki yaşındayken söyle 2 gün uğraştım öğrenemedi hemen bıraktım. 3 doldurur doldurmaz bilincleniyorlar ve 2 günde cisi 5 günde kalayı öğrendi. Altını sakin bağlama gece bile. Biz tatildeydik sahilde hiç evde kirlenmedi. Birde o söyleyemez başta ilk günler hep sen soracaksin yarim saatte bir. Her yapisinda odul verdim. Hatta bir otobüsü var. Ilk kaka yaptığındaki ödülü. Parçalandı ama atamıyorum . Hatırası buyuk

Benim diger oglumda 2.3 cikmisti toaun gibi bir oglum oldu.bebginz erkek olabilir.biraz kalin kafali oluyorlar

Cevabınız için teşekkür ederim, progestan işe yaradı gibi, azaldı benim de bayagı. Umarım tamamıyle gecer ve tekrarlamaz bir daha, gecmiş olsun size de

Bu arada ben bu akşam pıt pıt şeklinde bişeyler hissetmeye başladım bi kaç kere oldu ve Emin’im çok hafif şekilde pıtırtılar

Yaa işte bende de oldu birkaç gün önce yatmıştım böyle pıtırtı şeklinde gaz falan ya da bağırsak hareketi olmadığına eminim çünkü rahimin olması gereken yerdeydi 5 dk arayla iki kere oldu resmen hissettim ama bir daha da olmadı belki o an güçlü bir anına denk geldi bilemiyorum

Canım erkek bebeklerde biraz daha kalın çıkabiliyormuş ayrıca sınır değer 3 lerden sonra diye biliyorum şimdi aklını bulandırma kan sonucunu bekle ben birşey çıkacağını sanmıyorum canım

Ayni durumdayım oglum 26 aylık oldu çok kotu kokuyor eşim evdeyken ona degustiriyorum yoksa kusuyorum 11 hafta bitecek ben hala kusuyorum kızlar çok bunaldim iştahla yemek yemegi özledim

Günaydın kızlar. Yaa dün benim canım kfc tavuk istedi ve yedi bir kereden birşey olmaz değil mi sonra da keşke yemeseydim dedim ama. Akşamları süt falan yiyip içiyorum sabah ki kilomdan 1 kilo fazlayla yatıyorum sabah kalkıyorum 1 kilo yok nasıl oluyor bilmiyorum. Çok heyecanlıyım Cuma günü doktora gidicem şu 2 günü de geçirsem aklıma kötü kötü şeyler geliyor kendime engel olamıyorum sinir oluyorum kendime

Genel olarak haberler iyi cok şükür herkeste. Allahım sağ salim kucagimiza almayi da nasip etsin inşallah. Biz de pazartesi kontrole gittik ama bizim minik cok inatciydi kesinlikle göstermedi cinsiyetini tüm israrlarimiza rağmen.üstelik bu babasiyla son kontrolümüzdu eşimi bingole askere gonderiyorum bikac gun sonra ama bizim minik babasiyla inatlasti.

Aminn.hep beraber inşallah.bi kaç güne kadar tekrar gidebilirsin bence belki gösterir bellimi olur.eşinde görmüş olur

Allah korusun öyle düşünme 3 ün altı normal diye biliyorum. Hem kesin değil bu testler hasta denip çok çocuk sağlıkla dünyaya geldi. Bizim komşunun kızı 35 yaşında evlenmişti sonra hamile kaldı bebeğinin ense ölçümleri yüksek çıkmış yaştan dolayı riskte yüksek çıkmış. Nerdeyse aldıracaklardı sonra kayınvalidesi bizde erkeklerin enseleri kalındır bizim ailenin hepsinin erkekleri öyle demiş ve aldırmadılar dünya güzeli boncuk gözlü bir oğulları oldu şimdi de 10 yaşında aklına kötü şeyler getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…