- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #11.841
Kız daha yanılma payı oluyor ama erkekte olmuyor diye biliyorum benim oğlum 11 hafta daha büyük ihtimal erkek dedi ve gerçekten erkek oldu bence sen erkek diyene inan yada bi daha gitMerhaba bayanlar benim cumartesi ikili tarama vardı doktor cinsiyetine kız gibi ama net değil dedi dün başka doktora gittim yüzde yüz erkek dedi kendi doktorum yeni hastane açıyor ruhsat işlemleri ile uğraşıyor nisanda gidebilecem ancak birde siz bakın resme fikriniz nedir
Foton yokmuKizlar lutfen benim bebegime de bir tahmin yapin
Bu cinsiyeti ögrenemeyenlwrin büyük çoğunluğu kız olacak o zamanEvet kizlar minnoşumun size selami var
Doktordan geliyorum ense kalinligi normal dedi hersey yolunda 12+5 dedi 3 gün önde sanirım masallah diyelim ama cinsiyete dair hic bi ipucu yok
Canım tek derdin bu olsun ya:) o zaman gelsin de boşver hem 5 günden bişi olmazGünaydın herkese bunları düşünmek için erken mi bilmiyorum da Allah izin verirse 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum o da tam kurban bayramına denk geliyor özel sektördeyim. Kurban bayramı tatilim yanacak mıBu 37. haftaya kadar kuralı 37+0 da mı başlamak zorunda şunu 37+5 e falan çekemiyor muyuz ? Bu konuda bilgisi olan var mı sabahtan beri araştırmadığım yer kalmadı
Heheh :) ben de popeyes ciyim. Cok seviyorum ve hamileliğin boyunca 2 defa yedim. Tavuk göğsünden sonucta cok zarari olamaz diye kendimi avutuyorumGünaydın kızlar. Yaa dün benim canım kfc tavuk istedi ve yedi bir kereden birşey olmaz değil mi sonra da keşke yemeseydim dedim ama. Akşamları süt falan yiyip içiyorum sabah ki kilomdan 1 kilo fazlayla yatıyorum sabah kalkıyorum 1 kilo yok nasıl oluyor bilmiyorum. Çok heyecanlıyım Cuma günü doktora gidicem şu 2 günü de geçirsem aklıma kötü kötü şeyler geliyor kendime engel olamıyorum sinir oluyorum kendime
Canım ben kullanıyorum. Hatta hem coraspin hem de hibor kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bana genetik test yapıldı ve pıhtılaşma sorunu çıktı bende. Önceden de 2 düşüğüm olduğu için doktor ikisini verdi. Ama dediğin şeyi ilk defa duyuyorum ben. Doktoruna sorsaydın keşke.Kızlar dün doktor kontrolüm vardı doktor coraspin başlattı. Kullanan arkadaşlar var biliyorum ama ultrason raporunda sağ artelde nocth gözlendi diye bişey yazıyo. İnternetten biraz bakayım dedim bebeğe giden damarla ilgili bişey ama anlamadım nolduğunu. Sorum şu; coraspin kullanan arkadaşlar pıhtılaşma dışında bi sorun yüzünden kullanan varmı varsa niye kullanıyor? Cinsiyette göremedi bu arada ama o hiç önemli değil sağlıklı olsun da inşallah:) 12+5 im
Valla ben de merak ediyorum. 5 gün 5 gündür özel sektörde, cevabını paylaşan olursa beni de etiketleyiversin.Günaydın herkese bunları düşünmek için erken mi bilmiyorum da Allah izin verirse 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum o da tam kurban bayramına denk geliyor özel sektördeyim. Kurban bayramı tatilim yanacak mıBu 37. haftaya kadar kuralı 37+0 da mı başlamak zorunda şunu 37+5 e falan çekemiyor muyuz ? Bu konuda bilgisi olan var mı sabahtan beri araştırmadığım yer kalmadı
Evett gittim geldim herseyimiz iyiymis şükür :)Dr dan mı geliyorsun
Ama benim icimden erkek geciyo sanki erkekms gibi hissediyorm hadi hayirlisi bakalimmBu cinsiyeti ögrenemeyenlwrin büyük çoğunluğu kız olacak o zaman
Cnm ben kullanıuorum coraspırın benımde soyle bı durum oldu bebege gıden damardan yeterınce besın gıtmemesı demek oluyor drumun demesı folıklerde pıhtılasma dedı bebege yeterınce anneden folık b6 b12 gecmeyıp besınsız kalması bu benım kaybıma neden oldu oyuzden sımdı ozel folık asıt ve coraspırın alıyorumKızlar dün doktor kontrolüm vardı doktor coraspin başlattı. Kullanan arkadaşlar var biliyorum ama ultrason raporunda sağ artelde nocth gözlendi diye bişey yazıyo. İnternetten biraz bakayım dedim bebeğe giden damarla ilgili bişey ama anlamadım nolduğunu. Sorum şu; coraspin kullanan arkadaşlar pıhtılaşma dışında bi sorun yüzünden kullanan varmı varsa niye kullanıyor? Cinsiyette göremedi bu arada ama o hiç önemli değil sağlıklı olsun da inşallah:) 12+5 im
Çok bulanık görünüyor belki ondan kimse dememiştir bişey kız olabilir bence
Ben kullaniyorum aspirini canim. Pihtilasma yok hatta detayli kan testi yaptirdim ama ben de immun sistem yani bagisiklik bozuklugu var o da dolasimda sorun yaratabiliyormus hamilelikte. Hamile kaldigim günden beri iciyorum. Zaten bildigim kadariyla yan etkisi olan bi ilac diil.Kızlar dün doktor kontrolüm vardı doktor coraspin başlattı. Kullanan arkadaşlar var biliyorum ama ultrason raporunda sağ artelde nocth gözlendi diye bişey yazıyo. İnternetten biraz bakayım dedim bebeğe giden damarla ilgili bişey ama anlamadım nolduğunu. Sorum şu; coraspin kullanan arkadaşlar pıhtılaşma dışında bi sorun yüzünden kullanan varmı varsa niye kullanıyor? Cinsiyette göremedi bu arada ama o hiç önemli değil sağlıklı olsun da inşallah:) 12+5 im
Doktor bahsetmedi ben ikili test için gitmiştim o verdiği raporda gördüm. Sanada geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğiniCanım ben kullanıyorum. Hatta hem coraspin hem de hibor kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bana genetik test yapıldı ve pıhtılaşma sorunu çıktı bende. Önceden de 2 düşüğüm olduğu için doktor ikisini verdi. Ama dediğin şeyi ilk defa duyuyorum ben. Doktoruna sorsaydın keşke.
Canım ikili test yapılıyo 11-14 hafta arası zamanını geçirmeden yaptırMerhaba arkadslar benim doğumum 2 ekim görünüyor ama ikiz gebelik olduğu için erken olur dediler suan 11.haftaya girdik hangi haftada hangi testleri yaptırdıniz Dr mu beğenmediği için Dr arayışına girdim bu zamn da testleri kaçırmak istemiyorum
Aynen benimde ilk gebeliğimde kayıp sebebim buydu işte gelişme geriliği. Doktor ilkinde öyle olduğu için tedbir amaçlı başlayalım dedi.Cnm ben kullanıuorum coraspırın benımde soyle bı durum oldu bebege gıden damardan yeterınce besın gıtmemesı demek oluyor drumun demesı folıklerde pıhtılasma dedı bebege yeterınce anneden folık b6 b12 gecmeyıp besınsız kalması bu benım kaybıma neden oldu oyuzden sımdı ozel folık asıt ve coraspırın alıyorum
Evet zararı olmaz faydası olur diyorlar. 32. Haftaya kadar kullanacakmışım doktor öyle dediBen kullaniyorum aspirini canim. Pihtilasma yok hatta detayli kan testi yaptirdim ama ben de immun sistem yani bagisiklik bozuklugu var o da dolasimda sorun yaratabiliyormus hamilelikte. Hamile kaldigim günden beri iciyorum. Zaten bildigim kadariyla yan etkisi olan bi ilac diil.
Evett gittim geldim herseyimiz iyiymis şükür :)
Ama benim icimden erkek geciyo sanki erkekms gibi hissediyorm hadi hayirlisi bakalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?