• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Herkes ufak tefek cinayetleri izliyor galiba :). Ben kadını izliyorum :)
Biz eşkıya yı izliyoruz canım:kahve:
Canlarrr iyi akşamlar cinsiyet öğrenen kontrolü iyi geçenlere hayırlı olsun inşallah. :nazar:geçtiğimiz Cumartesi kontrolünden bu resim. Ultrasona göre 12+4 , sat a göre 12+0 cinsiyet söylemedi fikri olan var mııı :) :nazar::emir_bebek::KK200:
Erkek gibi geldi bana ama açı yok o kadar klitoris olmaz diye düşündüm.

Ay bana da öyle geldi dedim acaba kordon mu bi daha bakıyorum yok değildir... Eğer o görünen pipiyse insan söylerdi erkek diye yaaa daha 3,5 hafta var gitmeme merak ediyorum tabi azıcık:))
Git arada başka dra bi bakıver sende cidden en son sen öğrencen bu gidişle
Valla haklısın, insan çatlar merakından. Nasıl oldu bilmem bizim 2018 eylül anneleri hop hop öğrendi hemen cinsiyetleri. Benim kızımda 16. Haftada kıza benziyo gibi dedi dr ama 21. Haftada ayrıntılı da netleşti resmen kız olduğu. Ultrason aletleri mi gelişti nedir 3 senede :KK70:
Gerçi cidden benim doktor bu ultraaon aletini daha yeni almış
Evet ya bende öyle 15/16lsrda öğreniyorlardı bizde mi bi gariplik war acaba cidden 10/11lerde cinsiyetler geliyor:işsiz:

Arkadaşlar kalbim aralıklarla çarpıyor sanki çıkacak gibi.Acaba panik atak mı yoksa tansiyon mu?Tansiyon olsa başka belirti olmaz mı?napsam dr.şimdi gitsem?
Çarpıntı bendede oluyor dr normal dedi ama senin ki çok mu bilmem tabi

Canlarrr iyi akşamlar cinsiyet öğrenen kontrolü iyi geçenlere hayırlı olsun inşallah. :nazar:geçtiğimiz Cumartesi kontrolünden bu resim. Ultrasona göre 12+4 , sat a göre 12+0 cinsiyet söylemedi fikri olan var mııı :) :nazar::emir_bebek::KK200:
Maşallah ya tipe bak. Ağız burun göz ne kadar net çıkmış. Bana kız gibi geldi ☺️ Hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Maşallah ya tipe bak. Ağız burun göz ne kadar net çıkmış. Bana kız gibi geldi ☺️ Hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Canımm ya sağol inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla büyümeye devam etsin. :nazar: Ya sorma her ultrasonda yatıyor bizimki maşallah uslu uslu takılıyor içerde:)) bu fotoda esniyordu orda yakaladı doktor seninki uykuyu alamamış gece dedi gülüştük baya:) keşke her gün görebilsek :anne: yorumun için teşekkür ederim hayırlısı bakalım :KK200:
Erkek gibi geldi bana ama açı yok o kadar klitoris olmaz diye düşündüm.

Git arada başka dra bi bakıver sende cidden en son sen öğrencen bu gidişle
Dayanamazsam giderim belki annem acele etmememi söylüyor daha 15-16 da kesinleşir diyor haklı belki sabrediyorum bakalım:işsiz:

Selamlar
İkili test sonuçlarınız nasıl benim 12+3te 2.6mm çıktı ense kalınlığı. Sınıra çok yakınmış inşallah sağlığında bir şey çıkmaz aldırma fikrine nasıl aşina olurum bilemiyorum...
Kan tahillerim c.tesi çıkacak bekliyorum bakalım...

Canımm ya sağol inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla büyümeye devam etsin. :nazar: Ya sorma her ultrasonda yatıyor bizimki maşallah uslu uslu takılıyor içerde:)) bu fotoda esniyordu orda yakaladı doktor seninki uykuyu alamamış gece dedi gülüştük baya:) keşke her gün görebilsek :anne: yorumun için teşekkür ederim hayırlısı bakalım :KK200:

Dayanamazsam giderim belki annem acele etmememi söylüyor daha 15-16 da kesinleşir diyor haklı belki sabrediyorum bakalım:işsiz:
Maşallah miniğe☺️☺️

Selamlar
İkili test sonuçlarınız nasıl benim 12+3te 2.6mm çıktı ense kalınlığı. Sınıra çok yakınmış inşallah sağlığında bir şey çıkmaz aldırma fikrine nasıl aşina olurum bilemiyorum...
Ultrason yanıltıyor canım. Bebeğini 2600 bekleyen annenin 3200 çocuğu doğuyor. Bu kadar yanılma payı varken üzme kendini dua et bol bol.

Selamlar
İni çıkmaz ya başka bi doktora daha görün belki yanılmıştır

Bel ağrısı ile ilgili :)

Eklentiler

• 20180307_001403.webp
    20180307_001403.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 124
Selamlar
İnşallsh bişey çıkmaz canım ctesi neden geç o kadar, üzülme pozitif düşün

Selamlar
Kan sonuçların çıksın bir daha baktır ve başka dr a da mutlaka görün ,tek dr un gözüyle şakın hayati bir karar alma canım dilerim yolunda gider heesey

Millet benim hiç midem bulanmıyor kusmuyorumda lakin bu alt değiştirmelerde sanırım kusucam :kusmuk:allahım bu nasıl kokuya :bicak:
Nasıl beze alıştıracak bu çocukları oğlum iki yaşında bir ay oldu
Fikri olan varsa en uygun ne zaman tecrübe falan yazarsanız sevinirim ben inş ramazandan sonra düşünüyorum şimdiden çiş kakayı tuvalete yapıyoruz diye bilinçaltı yapmaya çalışıyorum ama fayda eder mi bilmiyorum

Selamlar
Cnm sakın boş yere stres yapıp kendini de bebişi de üzme, dün internette araştırdım sınır 3 müş ve gnelde 6-7 civarında olursa sıkıntı oluyormuş kaldı ki yüksek çıkıp maşallah sağlıkla doğum yapan da çok var. İkili test sonucunu bekle

Back
X