2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Evet benim 3.cocuk olacak inşallah bir kızım bir oğlum var.

Canım resmen pipi görünüyor gibi ya ben olsam %90 erkek derdim :)

Canım resmen pipi görünüyor gibi ya ben olsam %90 erkek derdim :)
Ay bana da öyle geldi dedim acaba kordon mu bi daha bakıyorum yok değildir... Eğer o görünen pipiyse insan söylerdi erkek diye yaaa daha 3,5 hafta var gitmeme merak ediyorum tabi azıcık:))

Ay bana da öyle geldi dedim acaba kordon mu bi daha bakıyorum yok değildir... Eğer o görünen pipiyse insan söylerdi erkek diye yaaa daha 3,5 hafta var gitmeme merak ediyorum tabi azıcık:))

Valla haklısın, insan çatlar merakından. Nasıl oldu bilmem bizim 2018 eylül anneleri hop hop öğrendi hemen cinsiyetleri. Benim kızımda 16. Haftada kıza benziyo gibi dedi dr ama 21. Haftada ayrıntılı da netleşti resmen kız olduğu. Ultrason aletleri mi gelişti nedir 3 senede
Gerçi cidden benim doktor bu ultraaon aletini daha yeni almış

Aynenn o da etkili canım Aslında iyi de poz vermişti sanki biZimki ama.. :/ AsistanA sordum cinsiyet söylemedi diye görse söylerdi emin olmadan söylemiyor dedi bakalım mecbur sabredecem 31 marta kadar

İyi aksamlar kızlar. ne kadar okuyacak sayfa birikmis. telasimiz var haftaya abim evleniyo Allahin izniyle. bisey sormak istiyorum buarada. göğüsleri benim gibi şimdiden catlayan varmi doktor lansinoh kullan bir ay gecmezse genel cerraha görün dedi. sarı sarı uçları bi sıvı akıyo camasirim hep lekeli.

Düğün hayırlı olsun Allah ıyi insanlarla karsilastirsin çatlama veya sutehazirlik olarak biraz sıvı geliyormuş ama sarı sarı hiç duymadım

Düğün hayırlı olsun Allah ıyi insanlarla karsilastirsin çatlama veya sutehazirlik olarak biraz sıvı geliyormuş ama sarı sarı hiç duymadım
Sağol canım amin son aylarda sivi geliyo şimdiden gelmesi normal degil dedi doktor bakalim kremle gecer inşallah

Arkadaşlar kalbim aralıklarla çarpıyor sanki çıkacak gibi.Acaba panik atak mı yoksa tansiyon mu?Tansiyon olsa başka belirti olmaz mı?napsam dr.şimdi gitsem?

Benim hatırlarsan aynısı olmuştu ikiz keselerden birisi kanama yapmıştı devlet acile gittiğimde düşerse yapcak birşey yok gibi umutsuz konuştu ama kendi doktorum sağolsun çok rahatlattı beni herşey yolunda bebeğe zarar vermez demişti Allaha emanet olsun cnm inş birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…