- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #11.821
Kızlar günaydın. Genoksta nifty testini yaptıran bir arkadaş vardı adını hatırlayamadım kimdi acaba
sonucu geldi mi kaç günde geliyor diye soracaktım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durumu ilk hamileligimde yaşadım canım, kızım gayet sağlıklı doğdu , 4u doldurmak üzere , ikilide ense kalınlığı 2,5 mm sınırda demişti doktor, üstelik yaşım 35ti o zaman , kan tahlillerim iyi çıktı, içini ferah tut, genetik olabilir bence bu bizim ailelerde kafalar da büyük enseler de kalın biraz.Selamlar
İkili test sonuçlarınız nasıl benim 12+3te 2.6mm çıktı ense kalınlığı. Sınıra çok yakınmış inşallah sağlığında bir şey çıkmaz aldırma fikrine nasıl aşina olurum bilemiyorum...
Kan tahillerim c.tesi çıkacak bekliyorum bakalım...
Ben İzmir’de yaptırdım ama 15 gün dedıler. Onunda heyecanı basmaya başladı. 1 hft kaldı.Kızlar günaydın. Genoksta nifty testini yaptıran bir arkadaş vardı adını hatırlayamadım kimdi acabasonucu geldi mi kaç günde geliyor diye soracaktım
![]()
Kızlar günaydın. Genoksta nifty testini yaptıran bir arkadaş vardı adını hatırlayamadım kimdi acabasonucu geldi mi kaç günde geliyor diye soracaktım
![]()
İstanbulda hangi laboratuvarda yaptırdınız. Ben de bugün kan verip gönderdim yarın ellerine ulaşır muhtemelen.Ben cuma yaptırdım istanbul’da. Cumartesi kanım ulaşmış. En geç haftaya cuma gelecek sonuçlar. 10 iş günü dendi, ama 1 haftada çıktığı da oluyormuş.
Benden önce yaptıran biri daha vardı ama hatırlayamadım şimdi.
Nifty testi yaptırsan, pahalı ama en azından için rahat eder. Bazı yerler taksıt yapıyor. Bir araştır istersen. İnş birşeyi yokturda senin ruh halini tahmin edebiliyorum. Ilk çocugumda kan sonuclarım çok kötü gelmişti. Haftalarca ağlamıştım. Rısklı gebelıktı amnıyoda yaptıramamıştım. İnş rahatlarsın, sonuçlar iyi gelir.Selamlar
İkili test sonuçlarınız nasıl benim 12+3te 2.6mm çıktı ense kalınlığı. Sınıra çok yakınmış inşallah sağlığında bir şey çıkmaz aldırma fikrine nasıl aşina olurum bilemiyorum...
Kan tahillerim c.tesi çıkacak bekliyorum bakalım...
Geçmiş olsun. Çalışıyor muydun? Bol bol dınlen ve asla sıcak banyo yapma. Maalesef tecrübeliyim bu konuda.Arkadaşlar merhaba hastaneden geldim şimdi plasenta da kümeler halinde kanamalar varmış bana sürekli yatcan dedi doktorbebeğim yine bir hafta küçük çıktı malum geç döllenmeden dolayı 14+2 gün. Fotoğraf vermedi ama ben ekranı çektim cinsiyet sordum 2 hafta sonra dedi radyologlar söyler belki 3 lü taramada dedi bir bakın bakalımEki Görüntüle 2120375
Ben İzmir’de yaptırdım ama 15 gün dedıler. Onunda heyecanı basmaya başladı. 1 hft kaldı.
Hayırlı sonuçlar alırız inşallah biz de kızlarBen cuma yaptırdım istanbul’da. Cumartesi kanım ulaşmış. En geç haftaya cuma gelecek sonuçlar. 10 iş günü dendi, ama 1 haftada çıktığı da oluyormuş.
Benden önce yaptıran biri daha vardı ama hatırlayamadım şimdi.
İnşallah arkadaşm ben de kanamam biraz fazla olunca çok tedirgin oldum. Yani öyle bi kaç damla falan değildi. Pedin yarısını dolduracak şekilde oldu. Şu an dinleniyorum bu hafta rapor aldm. Hayırlısıyla kucağımıza alalm inşallahBenim hatırlarsan aynısı olmuştu ikiz keselerden birisi kanama yapmıştı devlet acile gittiğimde düşerse yapcak birşey yok gibi umutsuz konuştu ama kendi doktorum sağolsun çok rahatlattı beni herşey yolunda bebeğe zarar vermez demişti Allaha emanet olsun cnm inş birşey olmaz
Aynı şeyi ben de yapmıştm ama randevu günü gitmiycem dedim ve gitmedim:)Kızlar 17 martta özelde doktorumla randevum var ama ben dayanamadım 9 martta da devlete aldım bi görüp geleyim dedim
Yok çalışmıyorum canım teşekkür ederim. Sıcak banyo da favorimdi yaNifty testi yaptırsan, pahalı ama en azından için rahat eder. Bazı yerler taksıt yapıyor. Bir araştır istersen. İnş birşeyi yokturda senin ruh halini tahmin edebiliyorum. Ilk çocugumda kan sonuclarım çok kötü gelmişti. Haftalarca ağlamıştım. Rısklı gebelıktı amnıyoda yaptıramamıştım. İnş rahatlarsın, sonuçlar iyi gelir.
Geçmiş olsun. Çalışıyor muydun? Bol bol dınlen ve asla sıcak banyo yapma. Maalesef tecrübeliyim bu konuda.
Yok çalışmıyorum canım teşekkür ederim. Sıcak banyo da favorimdi yanapalım artık inşallah hemen geçer
Niftt testi bildiğim kadarıyla 14.hafta son. Ama aynı testin nipt marka olanı var o da son haftalara kadar yapılıyormuş yani 20 li haftalarıb sonuna kadar laboratuvar öyle bilgi verdi bana. Ama yine de bilemiyorum çünkü 15-16.haftafa yaptıran da duydum ben.en doğru bilgiyi laboratuvardan alırsın. Ara sor istersen.Ben 35 yaşındayım işyerinden bir arkadaşım da yaştan dolayı risk çıkabiliyor dedi o amniyosentez de yaptırmıştı. Eğer normal sınırlarda çıkarsa sorun değil ama eğer sınırın üzeri çıkarsa falan kan sonuçlarında da risk çıkarsa nifty testi yaptıracağız bir de. Bu Nıfty test için belli bir süre var mı şu haftalarda yapılması gerekir diye
Tam dedigim gibi oldu kendi bebegimi de biseye benzetemedmAşkolsun yapipi o
Dr dan mı geliyorsunTam dedigim gibi oldu kendi bebegimi de biseye benzetemedm![]()
Bende tam tersi donuyorum resmen yaCanım gebelikte sıcak duş normal şartlarda da yapılmaması gerekiyor ben tüp bebekle hamile kaldım transferden sonra dikkat et demişlerdi bende sıcak su severim yazın bile ılık yıkanırım yani ama alıştım artık ılık yıkanıyorum vücudumda alıştı yani sende alışırsın zaten şimdiden yanıyorum yazın sürekli soğuk suya girerim herhalde