• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar günaydın. Genoksta nifty testini yaptıran bir arkadaş vardı adını hatırlayamadım kimdi acabao_O sonucu geldi mi kaç günde geliyor diye soracaktım:KK49:

Arkadaşlar merhaba hastaneden geldim şimdi plasenta da kümeler halinde kanamalar varmış bana sürekli yatcan dedi doktor :işsiz: bebeğim yine bir hafta küçük çıktı malum geç döllenmeden dolayı 14+2 gün. Fotoğraf vermedi ama ben ekranı çektim cinsiyet sordum 2 hafta sonra dedi radyologlar söyler belki 3 lü taramada dedi bir bakın bakalım
_20180307_103933.webp

Selamlar
İkili test sonuçlarınız nasıl benim 12+3te 2.6mm çıktı ense kalınlığı. Sınıra çok yakınmış inşallah sağlığında bir şey çıkmaz aldırma fikrine nasıl aşina olurum bilemiyorum...
Kan tahillerim c.tesi çıkacak bekliyorum bakalım...
Aynı durumu ilk hamileligimde yaşadım canım, kızım gayet sağlıklı doğdu , 4u doldurmak üzere , ikilide ense kalınlığı 2,5 mm sınırda demişti doktor, üstelik yaşım 35ti o zaman , kan tahlillerim iyi çıktı, içini ferah tut, genetik olabilir bence bu bizim ailelerde kafalar da büyük enseler de kalın biraz.

Kızlar günaydın. Genoksta nifty testini yaptıran bir arkadaş vardı adını hatırlayamadım kimdi acabao_O sonucu geldi mi kaç günde geliyor diye soracaktım:KK49:

Ben cuma yaptırdım istanbul’da. Cumartesi kanım ulaşmış. En geç haftaya cuma gelecek sonuçlar. 10 iş günü dendi, ama 1 haftada çıktığı da oluyormuş.

Benden önce yaptıran biri daha vardı ama hatırlayamadım şimdi.

Ben cuma yaptırdım istanbul’da. Cumartesi kanım ulaşmış. En geç haftaya cuma gelecek sonuçlar. 10 iş günü dendi, ama 1 haftada çıktığı da oluyormuş.

İstanbulda hangi laboratuvarda yaptırdınız. Ben de bugün kan verip gönderdim yarın ellerine ulaşır muhtemelen.

Selamlar
İkili test sonuçlarınız nasıl benim 12+3te 2.6mm çıktı ense kalınlığı. Sınıra çok yakınmış inşallah sağlığında bir şey çıkmaz aldırma fikrine nasıl aşina olurum bilemiyorum...
Kan tahillerim c.tesi çıkacak bekliyorum bakalım...
Nifty testi yaptırsan, pahalı ama en azından için rahat eder. Bazı yerler taksıt yapıyor. Bir araştır istersen. İnş birşeyi yokturda senin ruh halini tahmin edebiliyorum. Ilk çocugumda kan sonuclarım çok kötü gelmişti. Haftalarca ağlamıştım. Rısklı gebelıktı amnıyoda yaptıramamıştım. İnş rahatlarsın, sonuçlar iyi gelir.

Arkadaşlar merhaba hastaneden geldim şimdi plasenta da kümeler halinde kanamalar varmış bana sürekli yatcan dedi doktor :işsiz: bebeğim yine bir hafta küçük çıktı malum geç döllenmeden dolayı 14+2 gün. Fotoğraf vermedi ama ben ekranı çektim cinsiyet sordum 2 hafta sonra dedi radyologlar söyler belki 3 lü taramada dedi bir bakın bakalımEki Görüntüle 2120375
Geçmiş olsun. Çalışıyor muydun? Bol bol dınlen ve asla sıcak banyo yapma. Maalesef tecrübeliyim bu konuda.

Ben İzmir’de yaptırdım ama 15 gün dedıler. Onunda heyecanı basmaya başladı. 1 hft kaldı.

Hayırlı sonuçlar alırız inşallah biz de kızlar

Benim hatırlarsan aynısı olmuştu ikiz keselerden birisi kanama yapmıştı devlet acile gittiğimde düşerse yapcak birşey yok gibi umutsuz konuştu ama kendi doktorum sağolsun çok rahatlattı beni herşey yolunda bebeğe zarar vermez demişti Allaha emanet olsun cnm inş birşey olmaz
İnşallah arkadaşm ben de kanamam biraz fazla olunca çok tedirgin oldum. Yani öyle bi kaç damla falan değildi. Pedin yarısını dolduracak şekilde oldu. Şu an dinleniyorum bu hafta rapor aldm. Hayırlısıyla kucağımıza alalm inşallah

Nifty testi yaptırsan, pahalı ama en azından için rahat eder. Bazı yerler taksıt yapıyor. Bir araştır istersen. İnş birşeyi yokturda senin ruh halini tahmin edebiliyorum. Ilk çocugumda kan sonuclarım çok kötü gelmişti. Haftalarca ağlamıştım. Rısklı gebelıktı amnıyoda yaptıramamıştım. İnş rahatlarsın, sonuçlar iyi gelir.

Geçmiş olsun. Çalışıyor muydun? Bol bol dınlen ve asla sıcak banyo yapma. Maalesef tecrübeliyim bu konuda.
Yok çalışmıyorum canım teşekkür ederim. Sıcak banyo da favorimdi ya :KK45: napalım artık inşallah hemen geçer

Ben 35 yaşındayım işyerinden bir arkadaşım da yaştan dolayı risk çıkabiliyor dedi o amniyosentez de yaptırmıştı. Eğer normal sınırlarda çıkarsa sorun değil ama eğer sınırın üzeri çıkarsa falan kan sonuçlarında da risk çıkarsa nifty testi yaptıracağız bir de. Bu Nıfty test için belli bir süre var mı şu haftalarda yapılması gerekir diye

Yok çalışmıyorum canım teşekkür ederim. Sıcak banyo da favorimdi ya :KK45: napalım artık inşallah hemen geçer

Canım gebelikte sıcak duş normal şartlarda da yapılmaması gerekiyor ben tüp bebekle hamile kaldım transferden sonra dikkat et demişlerdi bende sıcak su severim yazın bile ılık yıkanırım yani ama alıştım artık ılık yıkanıyorum vücudumda alıştı yani sende alışırsın zaten şimdiden yanıyorum yazın sürekli soğuk suya girerim herhalde

Ben 35 yaşındayım işyerinden bir arkadaşım da yaştan dolayı risk çıkabiliyor dedi o amniyosentez de yaptırmıştı. Eğer normal sınırlarda çıkarsa sorun değil ama eğer sınırın üzeri çıkarsa falan kan sonuçlarında da risk çıkarsa nifty testi yaptıracağız bir de. Bu Nıfty test için belli bir süre var mı şu haftalarda yapılması gerekir diye
Niftt testi bildiğim kadarıyla 14.hafta son. Ama aynı testin nipt marka olanı var o da son haftalara kadar yapılıyormuş yani 20 li haftalarıb sonuna kadar laboratuvar öyle bilgi verdi bana. Ama yine de bilemiyorum çünkü 15-16.haftafa yaptıran da duydum ben.en doğru bilgiyi laboratuvardan alırsın. Ara sor istersen.

Merhaba bayanlar benim cumartesi ikili tarama vardı doktor cinsiyetine kız gibi ama net değil dedi dün başka doktora gittim yüzde yüz erkek dedi kendi doktorum yeni hastane açıyor ruhsat işlemleri ile uğraşıyor nisanda gidebilecem ancak birde siz bakın resme fikriniz nedir

Eklentiler

• IMG-20180306-WA0002.webp
    IMG-20180306-WA0002.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 93
Canım gebelikte sıcak duş normal şartlarda da yapılmaması gerekiyor ben tüp bebekle hamile kaldım transferden sonra dikkat et demişlerdi bende sıcak su severim yazın bile ılık yıkanırım yani ama alıştım artık ılık yıkanıyorum vücudumda alıştı yani sende alışırsın zaten şimdiden yanıyorum yazın sürekli soğuk suya girerim herhalde
Bende tam tersi donuyorum resmen ya

Back
X