• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kusura bakma canım ama anlıyamadım. Tekrar söylersen sevinirim. İkili testte kanda nasıl anlıyorlar
Canım ikili taramada bakılan free beta hcg değerin 50 den düşükse erkek 50 den yüksekse kızdı galiba ya da tam tersi. Yaptıran arkadaşlar daha net bilir ben yaptırmadım.

Bende 11+2 de gittim ayaklarını havada zayıfça sallıyordu takla gösterisi göremedik kendi çapında birşeyler yapıyordu bizimkide çılgın değil :KK48:
Ya inşallah ben de bu haftasonu artık bir akrobatik hareketler görürüm:dua:

AC04BE63-B086-4D12-B5EC-6F648873FF18.webp
Kızlar eylül 2017 annelerinde kıyafet alma konusunda azcık tiyo aldım size de ekran görüntüsünü gönderiyim yazlık almicaz hiç demekki, içe kısa kollu body alıncak yazlık sayılabilcek o da atlet niyetşne zaten.

Kızlar 11.haftam doldu bugün bu haftaya kadar fazla mide bulantısı yaşamayan ben dünden beri kusmaya başladım. Var mı benim gibi olan. Sizlerin bulantısı geçmeye başladı benim ki yeni mi başlıyor acaba olabilir mi böyle bişey :KK43:
Benimde öyle oldu canım, 11 ve 13. haftalar arası arttı yarın 14 olucam 2-3 gündür hafifledi.

Kızlar sizce ?? Yorumlarmısınızzz lütfenn

Eklentiler

• F899EA03-B269-47A2-B9A4-C0BA7B1D6C14.webp
    F899EA03-B269-47A2-B9A4-C0BA7B1D6C14.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 103
Ben de pek anlayamıyorum ama bu bebeğimin bacak arası ortadaki şey de pipisiymiş doktorun dediğine göre.

Bir pipili de bize geliyormuş :KK48:
Ayyy bilmişiim ben artık anlıyorum bu işten :D eve geçince benimkinide atıcam bunu görünce bizimki kesin kız dedim artık alışverişe başlıcam :D

Back
X