- 9 Kasım 2015
- 264
- 158
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #11.621
O gaz sancısı Doğumda beter, ben çok turşu balık ve irmik helvası yedim eşim gaz yapar dedi dinlemedim, gece kramplar sancılar bir girdi bıçak kesiyor gibi ölüyorum dedim eşimle gece acile gittik balık mı yaptı diye, hamile olduğumu o gün öğrendim meğer gaz imiş tabi bunu şimdi anladım acilde doktorlar hiç birşey bilemedi bakamadılarBen cuma saat 3 den beri yatak döşek yatıyorum ve bildiğiniz inliyorum. Nasıl üşüttüysem artık okadar çok gaz olmuşki. Ve işin kötüsü çıkmıyo. Anasonlar, rezeneler, sıcak sular, zeytinyağları, metsil, dr hiçbirşey işe yaramadı. Ben uyuşturulmadan kürtaj oldum ne onda nede 18_19 saat süren doğumumda ağlamamıştım bukadar. Gaz okadar baskı yaptıki yumurtalıklarıma kesiyorlar diye ağlıya ağlıya öldüm. Hep derdim birkez daha diyim bu hayatta en önemli şey gaz çıkarmak. İşin özü çok dikkat etmek lazım özellikle ayağa ve bele. Bukadar kramptan sonra çocuğa bişey olacak diye aklım çıktı. Farketmiyoruz ama üşütüyo
Çok teşekkürler canım. 4 gündür sayıklıyorum Allah düşmanıma vermesin diye. Dr lar derdi gaz sancısı diyip geçmeyin bazen doğum kadar ağrılıdır diye... Yemin ediyorum bukadar acıya ağrıya krampa bi tane daha dopurmuştum
Gece çorapla yatıyorum çok üşüyorum ben