2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hepinize selamlar sevgili hamisler
Bugün kontrolüm vardı 2 li test de yapıldı
Şükür şimdilik her şey yolunda, doktor cinsiyet tahmini yapacaktı durun yapmayın dedim 16. Haftada kesin sonucu soylersiniz acelemiz yok dedim.
Zaten bacaklarını karnına çekmiş acmadi, eller sürekli havadaydi.
Bir tane oğlum var ocak 2016 doğumlu 2. Kız yada erkek farketmez.

Memnun kaldın yani ben Türkiye hastanesinde ameliyatımı yapan dr a gidiyorum çok ta memnunum kadından çok bilgili çok süper bi kadın, ama hastane odaları falan küçük diye beğenmiyorum pek Kolan Hastanesi güzel sipinal sezaryen 5000+500bebek testleri için, orayı beğendik ama dr bilmiyorum orda da

İyi haftasonlari hanimlar. bebisini görenlere cinsiyeti ogrenenlere hayırlı uğurlu olsun. Zaman ne cabuk geçiyor degilmi bi zaman sonra alisveris konusunu konusmaya baslariz. Hayırlısı hepimize

Kizlar merhaba
Size bir şey soracagim canim sürekli pizza istiyor pizza yemenin bir zararı var mi ?
Yok kuzum peynirlileri tercih etsen daha iyi tabi ama sucuklu salamli olanlardan da zarar geleceğini sanmıyorum yüksek ısıda pisiyorlar çünkü.

Kizlar merhaba
Size bir şey soracagim canim sürekli pizza istiyor pizza yemenin bir zararı var mi ?
Canım evde kendin yap gönül rahatlığıyla ye :) dışarıdan aldığında hangi marka kullandıkları belirsiz.

İstersen tarif veririm fırından aldığın ekmek hamurunu yağlı kağıt üzerine ince aç kenarlarına kaşar koy ufacık kapat atlına ketçap salça sarımsak zeytinyağı karabiber sosu hazırlayıp yay. Üzerine biraz kaşar yay. Küçük küçük doğranmış biber sucuk sosis mantar zeytin( ne istersen) 15 dk pişsin fırında sonra çıkar üstüne tekrar kaşar peyniri döküp at fırına 3 dk sonra mis gibi pizza hazır

Canım kanama tabi zararlı ama stres te o kadar zararlı. Kendini rahatlatmaya çalış. İnşallah her şey güzel olacak

Aynen bende görüyorum o rüyalardan ve gün sayıyorum devamlı bir an önce doktora gideyim de kanama alanın geçmiş desin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…