2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Vallahı kızlar kızımda ılk yenı yenı duymuştum tarama muhabeetını drum anlattı anlattı dedım bunun bı tedavısı varmı ılacı ıgnesı hayır sadece bılmek dedi ozaman dedim ben bilmek ıstemıyorum sonra renklı ultrason a gırdım hersey yolunda saglıklı bı bebektı cok sukur oylede oldu yıne yaptırmıcam kısmetse herkexın kendı fıkrı... ılk gebelıgımde benden 1 yıl once hamıle olan bı ablam vardı 3. Tup bebekte gebe kalmıstı tahlıl sonucları kotu cıktıgını bebgım dowm sendromlu olacagını soylemıstıler günlerce agladı kımseye dıyemedı sonuc 8 yasında cok saglıklı bı kızı var o bana demıstı benım hamılelıgım burnumdan geldı bence yaptırma mıgdenı bulandırma dıe... boyle yanlıslıklarda oluyor ıste bu hayatta

Çok güzel yazmışsın canım öncelikle çok teşekkürler mesajın için bebeğime kıyamam o benim rabbim onu bana öyle verdiyse o benim meleğimdir tabiki sadece eşim kendimizi hazırlayalım dedi inan bende kaldırabilirmiyim ki vsrsa böyle bişey diye düşünüyorum hazırlayabilirmiyim diye düşünüyorum kararsızım eşim kafamı karıştırdı ben yaptırmayacaktım sadece 4 boyutluya girecektim siz yaptırdınızmı peki nasıl yapılıyor
Doktorun neyi öneriyorsa yaptır sorun çıkarsa başka doktorunda görüşü alınır. Tedbir almakta fayda war herzaman

Vallahı kızlar kızımda ılk yenı yenı duymuştum tarama muhabeetını drum anlattı anlattı dedım bunun bı tedavısı varmı ılacı ıgnesı hayır sadece bılmek dedi ozaman dedim ben bilmek ıstemıyorum sonra renklı ultrason a gırdım hersey yolunda saglıklı bı bebektı cok sukur oylede oldu yıne yaptırmıcam kısmetse herkexın kendı fıkrı... ılk gebelıgımde benden 1 yıl once hamıle olan bı ablam vardı 3. Tup bebekte gebe kalmıstı tahlıl sonucları kotu cıktıgını bebgım dowm sendromlu olacagını soylemıstıler günlerce agladı kımseye dıyemedı sonuc 8 yasında cok saglıklı bı kızı var o bana demıstı benım hamılelıgım burnumdan geldı bence yaptırma mıgdenı bulandırma dıe... boyle yanlıslıklarda oluyor ıste bu hayatta
Renkli ultrasona girmek istiyorum bende 20 haftada orda görülüyormuki bi sıkıntı canım ilk gebeliğinde yaptırmışsın ya ondan sordum

:halay:Herkese selam bende dra gittim bugün hop diye hopladığını gördüm minnoşumun:KK48: herşey yolunda 9+6göründük haftasıyla uyumlu 9+4teyim. Nub teorisini sordum Amerika’da şuan ciddi şekilde kanıtlanma aşamasındaymış ama bişey söylemedi. Haftaya kontrole çağırdı o zaman iyice bakacağım:KK53: kırmızı et balık, peyniridir, süt, yoğrurt, yumurta, ceviz, badem,fındık:KK39:çarpıntı için kan basıncı çoğaldığından normal dedi, kansızlık ta çarpıntıyı tetikleyebiliyormuş. Bitki çayları için ada çayı önerilmiyor ilk aylarda düşüğü tetikler diye ama 12haftadsn sonra istediğini içebilirsin dedi. Bakın bakalım görünüyor mu bişey:KK54: şu çizgiyi çekmese daha iyi görecektik:KK48: başı sol ayakları sağda bu arada nubu incelerken yani:)
Maşallah miniğe ama nubu hiç belli değil annesi bi kaç hafta sonra daha net olur herhalde benim bebeğin nubu da çok karışık ya kızada benziyo oğlana da anlamadım gitti :halay:

Kizlar ikili testten bahsetmissiniz bende 15 gun sonra yaptiracam ama internetten de nifty diye bi test gordum bayagi parasi var ama %99 sonic veriyormus onu arastiran ya da yakinlarindan yaptiran var mi acaba
Ben de nifty yaptiricam kismetse. Hem kadin dogumcum hem de tup bebek doktorum onu onerdi.

Canım üzülme bebiş kısmetiyle gelir derler ve ben bunu ilk kızımda yaşadım. Kızımın doğumuyla işlerimiz düzene girdi beklemediğimiz yerlerden işler geldi işimizi büyüttük vs
İyi düşün sen, belki bu size açılacak yeni güzel bir kapının sadece başlangıcıdır. Bebişin üzülmesin sen üzülme
Sağolasın canım dün çok üzüldüm ama bugün iyiyim şükür rabbim bir kapıyı kapar diğerini açar inşallah bebeğimizde kısmetiyle gelir çok şükür ben çalışıyorum en azından

Kızlar bişey soracam kocanızla cinsel durumunuz nasıl ben zaten kaçardım bu işten hep şimdi komple gitti 3 aydır adamın yüzüne bakmıyorm resmen sürekli bi hasta uyuşuk gibiyim doktorda zaten yasak demişti .adam triplerde herkes bi tarafa bakıyor evde ihmal ediyorm ama sıfır istek resmen siz ne durumdasınız
Bizde devam ediyoruz ama eşim dikkatli davranıyor:63: hep temkinli:KK48: spermin içinde suni sancıya benZer bi madde warmış ilk defa duydum yani sperm gitmese sorun yok:ıslık: ama ben onunda sorun olduğunu zannetmiyorum aynen devam haftada 2/3normal
Kizlar catlaklar icin onlem aldiniz mi ben ogrenigimden beri bebek yagi kullaniyorum cildim cok kuruyor muhtemelen catir catir catlicam ilk gebeligim oldugu icin tecrübeleri olanlardan ya da doktoruna ecz danisip bilgi alanlardan cevap bekliyorum lierac mustela ve kakao yagini cok duydum netten alicam orda daha uygun gibi hangisini ve hangi siteyi onerirsiniz
Ben ikisinde de lierac kullandım bunda da başladım çaylak yok ama göğüse ve popoya da sürün:super:
Kızlar merhaba
2li tarama testi yaptıracağım yarın. Var mı aranızda yaptıranlar nasıl bi sonuç çıkması gerekiyor.
Ve ayrıntılı ultrason ile de bakılacak cinsiyet belli olurmu sizce
Cihaz iyiyse drlar görüyor genelde

Kizlar ikili testten bahsetmissiniz bende 15 gun sonra yaptiracam ama internetten de nifty diye bi test gordum bayagi parasi var ama %99 sonic veriyormus onu arastiran ya da yakinlarindan yaptiran var mi acaba
Ben bugün araştırdım dr ya ne olursa olsun doğuracağım için hiç bir test yaptırma yada yaş faktöründen ötürü bu genetik testi yaptır kesin sonuç olsun 2 ki 3 lü testle kafanı karıştırma yaş faktörü yüzünden yüksek risk çıkar canın sıkılır dedi..eşim kesinlikle Nifty testini istiyordu bende haftaya yaptırma kararı aldım..içim de bir rahatlık var inş sıkıntı yok biliyorum eşimin içi rahatlasın diye yaptırıyorum açıkçası..bu arada yaşım 40 o yüzden önemli faktör olarak görülüyor

Çok güzel yazmışsın canım öncelikle çok teşekkürler mesajın için bebeğime kıyamam o benim rabbim onu bana öyle verdiyse o benim meleğimdir tabiki sadece eşim kendimizi hazırlayalım dedi inan bende kaldırabilirmiyim ki vsrsa böyle bişey diye düşünüyorum hazırlayabilirmiyim diye düşünüyorum kararsızım eşim kafamı karıştırdı ben yaptırmayacaktım sadece 4 boyutluya girecektim siz yaptırdınızmı peki nasıl yapılıyor
Biz kan vermedik ense kalınlığı normal çıktı elhamdülillah burun kemiği ve vücut bütünlüğündeyse bi sorun yok parmaklarına kadar görünüyor. Bizimki tüp bebek Allah verdiyse vardır bir hayır deyip iyi düşünüp ona göre yaşıyoruz.Ama için rahat etmeyeceksede yaptır aklında kalmasın madem eşinde yaptIrmak istiyor ihmal etme sonuç ne olursa olsun önemli olan sizin çıkacak sonuca tepkiniz.kendimizi hazırlayalım vs onlar hikaye başa gelmeden anlaşılmaz böyle şeyler Allah imtihan etmesin sağlık sıhat versin öyle düşünün iyi olsun.testi yaptırınca illaki kötü sonuç çıkacak diye bişey yok en fazla paran gider

Biz kan vermedik ense kalınlığı normal çıktı elhamdülillah burun kemiği ve vücut bütünlüğündeyse bi sorun yok parmaklarına kadar görünüyor. Bizimki tüp bebek Allah verdiyse vardır bir hayır deyip iyi düşünüp ona göre yaşıyoruz.Ama için rahat etmeyeceksede yaptır aklında kalmasın madem eşinde yaptIrmak istiyor ihmal etme sonuç ne olursa olsun önemli olan sizin çıkacak sonuca tepkiniz.kendimizi hazırlayalım vs onlar hikaye başa gelmeden anlaşılmaz böyle şeyler Allah imtihan etmesin sağlık sıhat versin öyle düşünün iyi olsun.testi yaptırınca illaki kötü sonuç çıkacak diye bişey yok en fazla paran gider
Ya bilmiyorum bilmekte istemiyorum aslında 100 100 doğru demiyor biraz araştırdım şimdi eğer sonuç negatif çıksa yani tehlike görünmese bile buda yüzde yüz demiyor sorun görünmüyo çıkmasıda kesin sorun yok demiyomuş nifty testi 100 100 diyo ama oda maşallah baya pahalı sanırım yaptırmıycam yaa bu arada bu ense kalınlığına vs kaçıncı haftada gidiliyo biz daha düzenli bi doktor bulamadığımızdan bilmiyorum kaçıncı haftada baktı bn 14 haftada gidicem eşimin işine göre ayarladık çokmu geç oluyor

Zaten kıyamam bebeğime rabbim herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin eşim yaptıralım dedi bundan dolayı kafam karıştı bende şöyle düşündüm bişey olsada o benim bebeğim zaten bu ikili 3 lü testlerin doğruluk oranı az olduğundan 4 boyutlu detaylı ultrosana girmek daha mantıklı geldi bundada bu tür riskler görülüyomuş kafam bundan karıştı aslında doğruluk payından ötürü
Detaylıda daha çok organlardaki sıkıntılar tespit ediliyor. İkili,üçlü ve dörtlü testte zeka ile ilgili sorunlar olasılık olarak belirtiliyor.

Ben de nifty yaptiricam kismetse. Hem kadin dogumcum hem de tup bebek doktorum onu onerdi.
Hangi şehirdesin ? Bende nifty yaptıracağım. Geçen hafta kontrole gittiğimde yaptıracaktım ama sonra doktorum 12. Haftayı doldur garanti olsun dedi. 12. Haftadan önce kanda dna az ise tespit edilemeyebiliyormuş ve testi tekrarlıyorlarmış o yüzden pazartesiyi bekliyorum.

Merhaba hanımlar ikili tarama testi yaptırdım bugün pazartesi alıcaz sonuçları doktor cinsiyet tahmini yapti erkek olabilir ama %100 diyemem dedi bakalim sonuçları kendi doktoruma götürünce o ne diyecek bi kızım var ikincidede kiz olacak icime doğmuştu bi garip oldum niyeyse:110:
Benimde bir kızım var. İkincide kız gibi geliyor bakalım süpriz yapar mı bize

Biz devam :KK70: ama daha seyrek tabii artık

Canım ben de hamileliğim başında zehirlendim bürün gün dayanmıştım ama su bile içemediğim için akşam acile gittim. Bazı özeller zehirlenme şüphesi olan gebeleri devlet ve araştırma hastanesi gibi nöbetçi kadın doğum dr u olan hastanelere yönlendiriyorlar yalnız onu gitmeden bir ara sor öyle git gidiceksen. Araştırma hastanesinin aciline gittim 3 saat kan sonucu bekledim ve gece geç olduğundan serum takılmadan çıktım. Dr ishal devam ederse gel mutlaka demişti ve gayta tahlili yaptır demişti orda yaptıramadım çünkü. O yüzden nolur bolmaz nasıl bi mikrop belli olması için acile gitmeni öneririm bebişe zararı olabiliyormuş
Teşekkür ederim bende dayanıyorum şuan mide bulantım devam ama normal bulantı mı öbürümü anlamıyorum ishalim kesildi zaten bol da su içmeye çalışıyorum ama içimde rahat değil

Ben farklı olsun isterim erkek çocuk farklı bişey bi başka oluyor anneyle ilişkisi rabbim her isteyene iki sevincide tattırsın dilerim
Evet erkek evladı da tatmak istiyorum ama tüp bebekle 6. Denememizle olunca cinsiyet benim için lüks geliyor sağlıklı olsunda Allah bilir diyorum

Ya bilmiyorum bilmekte istemiyorum aslında 100 100 doğru demiyor biraz araştırdım şimdi eğer sonuç negatif çıksa yani tehlike görünmese bile buda yüzde yüz demiyor sorun görünmüyo çıkmasıda kesin sorun yok demiyomuş nifty testi 100 100 diyo ama oda maşallah baya pahalı sanırım yaptırmıycam yaa bu arada bu ense kalınlığına vs kaçıncı haftada gidiliyo biz daha düzenli bi doktor bulamadığımızdan bilmiyorum kaçıncı haftada baktı bn 14 haftada gidicem eşimin işine göre ayarladık çokmu geç oluyor
Cnm benim doktorum 12. Haftada gitmemi soyledi

Back